S saintt Guru Kayıtlı Üye 2 Mart 2008 12 0 286 İstanbul 4 Aralık 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi saintt #1 Merhaba Kızlar, Diz protezi ameliyatı yapacak, işinin ehli istanbul'da bir doktor arıyoruz. Önerileriniz var mı ? Metin Türkmen veya Remzi Tözün 'ü önerdiler. Bilginiz var mıdır ?
Merhaba Kızlar, Diz protezi ameliyatı yapacak, işinin ehli istanbul'da bir doktor arıyoruz. Önerileriniz var mı ? Metin Türkmen veya Remzi Tözün 'ü önerdiler. Bilginiz var mıdır ?
S saintt Guru Kayıtlı Üye 2 Mart 2008 12 0 286 İstanbul 4 Aralık 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi saintt #2 Lütfen yardımınıza ihtiyacım var
E Elifmay Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Eylül 2015 55 11 88 44 2 Nisan 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi saintt #3 Evet ben de annem için arıyorum. Lütfen yaşlı, obez biri varsa ameliyat olan, paylaşımda bulunabilir mi?
Evet ben de annem için arıyorum. Lütfen yaşlı, obez biri varsa ameliyat olan, paylaşımda bulunabilir mi?