- 3 Mart 2023
- 123
- 59
- 28
- Konu Sahibi BenSardunya
-
Şöyle konular açmayın ya.yasak işte yasak.37 yaşında bir memurum anneyim. Bu yaşıma kadar hiç düşünmemiştim ama kapanmak istiyorum uzun süredir. Annem akrabalarım kapalı ama ben bir türlü cesaret edemiyorum. Kapalı arkadaşlar desteğinize, bilgilerinize ihtiyacım var ..
Ne kadar saçma bi yorumGeç bile kalmışsınız. İnşallah namaz kiliyorsunuzdur. Çünkü İslam bir bütündür. Bazı emirleri yerine getireyim bazılarını görmezden geleyim yok. İnsanlar için yapmiyorsunuz ki onların ne dediği önemli olsun.
Olamaz mı ?Derdiniz bu mu ?
Bu dert değil kararOlamaz mı ?
Dedikleriniz çelişiyor? Derdiniz bu mu diye sormuşsunuzBu dert değil karar
Vuralım mı abla kellesini?Geç bile kalmışsınız. İnşallah namaz kiliyorsunuzdur. Çünkü İslam bir bütündür. Bazı emirleri yerine getireyim bazılarını görmezden geleyim yok. İnsanlar için yapmiyorsunuz ki onların ne dediği önemli olsun.
Anaa ben de kot üstü gömlek giyiyom. Ben de mi açılcam acabaeger hazir değilseniz önce yavaş yavas gardrobunuzu duzenleyin, tesetture uygun kiyafetler giyin. kilmiyorsaniz namazi hayatiniza alin - duzenli kilmaya çalışın. bir süre sonra kapansaniz da kimse sasirmayacak, tepki vermeyecektir. ayrica dolabiniz tesettüre uygun kiyafetlerle doldugu icin günlük hayatınıza daha kolay adapte olursunuz.
eger kendinizden emin olamıyorsaniz da tatile /haftasonluguna sizi tanimayan insanların olduğu bir sehre gittiginizde tesetturlu sekilde gidin. bohlecd kimsenin soru soran bakislarina maruz kalmadan, gergin hissetmeden rahatca deneyimlersiniz. eger icinize sinmedigini farkedip ertelemek isterseniz de kapanmış acilmis gibi olmazsiniz - mahalle baskisi yememis olursunuz.
bence boyle yavas yavas, adım adım ilerleseniz hersey daha kolay olur.
benim acilan arkadaşlarım da genelde aynisini yapiyor. önce oje falan sürmeye başlıyorlar, basortulerinden saclarinin birazi görünüyor, kiyafetleri falan insanlarin "cikcikcik" diyecegi seye evriliyor kotu ustu gömlek , bilekleri görünen etek, kollari görünen bluz derken aciliyorlar kimse umursamiyor bile cunku bir yerde insanlar beklemis oluyor.
Yaptığın diğer yorumlara bakınca herkese bir çıkıntılık yapmışsın komik çünkü kendi hayaþında başarısız olup burada tüm stresini atan birisisin belliki. Evet İslam bütündür sizin gibi kalp kıranı, kaba konuşanı, tebrik edeceğu yerde kıskananı yoktur mesela İslamda...Geç bile kalmışsınız. İnşallah namaz kiliyorsunuzdur. Çünkü İslam bir bütündür. Bazı emirleri yerine getireyim bazılarını görmezden geleyim yok. İnsanlar için yapmiyorsunuz ki onların ne dediği önemli olsun.
Adınıza çok mutlu oldum rabbim inşallah kolay eylesin bu niyetiniz i yavaş yavaş adapte ola ola yaparsanız sizin için daha sağlıklı olur öncelikle namazı hayatınıza sokup ve düzenli hale getirirseniz dolabinizi duzenlerseniz daha da güzel olur inşallah daim olur hayırlı olsun37 yaşında bir memurum anneyim. Bu yaşıma kadar hiç düşünmemiştim ama kapanmak istiyorum uzun süredir. Annem akrabalarım kapalı ama ben bir türlü cesaret edemiyorum. Kapalı arkadaşlar desteğinize, bilgilerinize ihtiyacım var ..
Sizin hayatınız, sizin tercihiniz. Kafanızın karışması, karar vermekte zorlanmanız çok normal. Tesettür konusu ile ilgili dini kaynaklardan araştırma yaparak şuurlu ve doğru bir şekilde örtünmenizi tavsiye ederim ben.37 yaşında bir memurum anneyim. Bu yaşıma kadar hiç düşünmemiştim ama kapanmak istiyorum uzun süredir. Annem akrabalarım kapalı ama ben bir türlü cesaret edemiyorum. Kapalı arkadaşlar desteğinize, bilgilerinize ihtiyacım var ..
İslâm bir bütündür, evet, her şeyden önce de sevgi ve barış dinidir; insanları yargılama ve tersleme yoktur mesela içeriğinde. Bir insan bir şeyleri hayatına geçirme ve danışma niyetiyle konu açmış, sizin tavrınıza bakın. Bu yobaz yaklaşımlar yüzünden İslâm dini de yanlış tanınıyor işte.Geç bile kalmışsınız. İnşallah namaz kiliyorsunuzdur. Çünkü İslam bir bütündür. Bazı emirleri yerine getireyim bazılarını görmezden geleyim yok. İnsanlar için yapmiyorsunuz ki onların ne dediği önemli olsun.
Size ne namaz kılıp kılmadığı,bu nasıl br anlatım tarzı böyle..Geç bile kalmışsınız. İnşallah namaz kiliyorsunuzdur. Çünkü İslam bir bütündür. Bazı emirleri yerine getireyim bazılarını görmezden geleyim yok. İnsanlar için yapmiyorsunuz ki onların ne dediği önemli olsun.
Pardon siz allah mısınız?Geç bile kalmışsınız. İnşallah namaz kiliyorsunuzdur. Çünkü İslam bir bütündür. Bazı emirleri yerine getireyim bazılarını görmezden geleyim yok. İnsanlar için yapmiyorsunuz ki onların ne dediği önemli olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?