- 26 Ağustos 2012
- 2.679
- 3.375
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende sık olmasada bu sorunu yaşadığım oluyor,her defasında abdest alır tutarım hiç beklememKızlar şunu sormak istiyorum .regl olduğumuz da oruç tutamıyoruz ama ben de regl olmadan önce 3 -4 gün kadar lekelenme oluyor bu günlerde oruç tutmalı mıyım?
İlla ki böyle bir durumu yaşayan vardır aranızda siz napıyosunuz , cevaplayan herkese teşekkür ederim :)
kahverengi lekelenme ise kandır,dr bana kan içeriden geç geldiği için kahverengileştiğini söylemişti,o zaman tutamazssınız tabii,Kızlar şunu sormak istiyorum .regl olduğumuz da oruç tutamıyoruz ama ben de regl olmadan önce 3 -4 gün kadar lekelenme oluyor bu günlerde oruç tutmalı mıyım?
İlla ki böyle bir durumu yaşayan vardır aranızda siz napıyosunuz , cevaplayan herkese teşekkür ederim :)
Tutmayın... KK fetva birimi bölüm başkanı olarak size tavsiyem tutmamanız yönündedir. Çünkü içinizde hep bir şüphe olacak. Acaba tutmasa mıydım, acaba kendime kötülük mü ediyorum vs. vs.
Bu vesveselerin getirdiği huzursuzluk neticesinde orucu sorgulamaya başlayacaksınız. Ve Allah muhafaza dinden çıkmaya kadar giden bir sürecin içinde bulabilirsiniz kendinizi.
Bir çok konuda bur tarz yorumlarınızı gördüm, dinle ne alıp veremediğiniz var bilemem ilgilenmiyorum da ama insanların inancına saygı gösterin biraz, size kimse zorla yorum yaptırmıyorTutmayın... KK fetva birimi bölüm başkanı olarak size tavsiyem tutmamanız yönündedir. Çünkü içinizde hep bir şüphe olacak. Acaba tutmasa mıydım, acaba kendime kötülük mü ediyorum vs. vs.
Bu vesveselerin getirdiği huzursuzluk neticesinde orucu sorgulamaya başlayacaksınız. Ve Allah muhafaza dinden çıkmaya kadar giden bir sürecin içinde bulabilirsiniz kendinizi.