Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tutmaya çalış eğer tutabilirsen tut rahatsız olursan sonra tutabilirsinKızlar ben daha yeni hamileyim iki haftalık bile değil. Sizce oruç tutmalı mıyım ??
Yani eğer ileri bi hamilelik olsa tutmazdım ama şuan normal hayatım devam ediyo hamile gibi değilim hissetmiyorum bile çok yeni olduğu için :) o yüzden bi sormak istedim ama doktoruma danışıcam tabii bakalım o ne dicekHerkesin kendi bileceği iş.
Ama bence insan karnında bir can taşırken o kadar uzun saatler aç susuz kalmamalı.
Tutmaya çalış eğer tutabilirsen tut rahatsız olursan sonra tutabilirsin
Herkesin kendi bileceği iş.
Ama bence insan karnında bir can taşırken o kadar uzun saatler aç susuz kalmamalı.
Benim bildiğim ilk aylar çok önemli olan siz bilirsiniz ben bebeğimi aç bırakamazdım zaten bi zorunlulukta yok niye bu ısrar hiç anlamicam bunuYani eğer ileri bi hamilelik olsa tutmazdım ama şuan normal hayatım devam ediyo hamile gibi değilim hissetmiyorum bile çok yeni olduğu için :) o yüzden bi sormak istedim ama doktoruma danışıcam tabii bakalım o ne dicek
Tatlım benim bu ısrar değil tabikide sağlığımı etkileyecek bir durum varsa asla tutma ve dinimde bunu emrediyor zaten sen merak etme hiç. Ama eğer sağlık acısından hiçbir sorun yoksa tutulabiliyor. Herkesin vucudu direnci bir değil. Tutmamam gereken bir durumda tabikide tutmıcam. Bu ısrar değillBenim bildiğim ilk aylar çok önemli olan siz bilirsiniz ben bebeğimi aç bırakamazdım zaten bi zorunlulukta yok niye bu ısrar hiç anlamicam bunu
Yanlış biliyorsunuz.Bebeğin beyin gelişimi için ilk 3 ay çok çok önemlidir.Borcunuzu ödeme imkânı vermis bizim dinimiz niye bu kadar kasıyorsunuz anlamış değilim doğrusu.Yani eğer ileri bi hamilelik olsa tutmazdım ama şuan normal hayatım devam ediyo hamile gibi değilim hissetmiyorum bile çok yeni olduğu için :) o yüzden bi sormak istedim ama doktoruma danışıcam tabii bakalım o ne dicek
Bakk ne demişim doktoruma soruxam zaten burda sadece fikir almak istedim tabikide sizin tut yada tutma demenizi dikkate alıp hayatımda gercekleştirmicem :)Yanlış biliyorsunuz.Bebeğin beyin gelişimi için ilk 3 ay çok çok önemlidir.Borcunuzu ödeme imkânı vermis bizim dinimiz niye bu kadar kasıyorsunuz anlamış değilim doğrusu.
Dinin neyi emrediyor iyi bi araştırTatlım benim bu ısrar değil tabikide sağlığımı etkileyecek bir durum varsa asla tutma ve dinimde bunu emrediyor zaten sen merak etme hiç. Ama eğer sağlık acısından hiçbir sorun yoksa tutulabiliyor. Herkesin vucudu direnci bir değil. Tutmamam gereken bir durumda tabikide tutmıcam. Bu ısrar değillhe bir de bebek aç kalmıyo ortada bir bebek bile yok hücre ve senin kanınla besleniyor
Oruç sorun değil de bence bu gerginlikle hamilelik zor geçer.Sinirli tavırları bırakın fikrimizi dikkate almayacaksaniz bize değil doktora sorun o zaman.Bakk ne demişim doktoruma soruxam zaten burda sadece fikir almak istedim tabikide sizin tut yada tutma demenizi dikkate alıp hayatımda gercekleştirmicem :)
Daha kaç hatalık hamile olduğunu bilmiyor üsluba bakın bazıları gerçekten tuhaf ötesi.Dinin neyi emrediyor iyi bi araştırayrıca tatlın falan değilim senin tutmak istiyorsan tut ne konu açıyorsun o zaman hamileyim ve tutacağım şovu mu bu
Seninle hiç tartışmıcam bile :)Dinin neyi emrediyor iyi bi araştırayrıca tatlın falan değilim senin tutmak istiyorsan tut ne konu açıyorsun o zaman hamileyim ve tutacağım şovu mu bu
Dikkate almıcaksanız niye Oruç tutmalı mıyım diye bi konu açıyosunuz . İnsanlara boşu boşuna yorum yaptırıyosunuz ?Bakk ne demişim doktoruma soruxam zaten burda sadece fikir almak istedim tabikide sizin tut yada tutma demenizi dikkate alıp hayatımda gercekleştirmicem :)
Betahgc değerim 31 cıktı buda daha 2 hafta bile olmamış hamilelik demek oluyo :)Daha kaç hatalık hamile olduğunu bilmiyor üsluba bakın bazıları gerçekten tuhaf ötesi.
İnsanlar ne düşünüyoru diye merak etmiş olmam gayet normal bence burda peçetede kanını cekip yerleşme mi adet mi diye atanlardan daha mantıklı bi durumDikkate almıcaksanız niye Oruç tutmalı mıyım diye bi konu açıyosunuz . İnsanlara boşu boşuna yorum yaptırıyosunuz ?
Hamilelik öğrenildiğinde aslında 4 haftalık oluyor kese göründüğünde ondsn önce hamilelik değil vücudun kendini hamileliğe hazırlama süreci ama doktorlar bunuda hamileliğe dahil edip birinci ikinci üçünxü hafta söylemini kullanıyor :)2 haftalik hamilelik diye birsey yok
Iyi bari hcg diye bir hormonun varlığından haberiniz var :)Betahgc değerim 31 cıktı buda daha 2 hafta bile olmamış hamilelik demek oluyo :)