ORUÇ TUTMALI MIYIM?

Oruç sorun değil de bence bu gerginlikle hamilelik zor geçer.Sinirli tavırları bırakın fikrimizi dikkate almayacaksaniz bize değil doktora sorun o zaman.
Ben gerginlikle cwvap vermedim bana ama siz benim üstüme geldiniz siz önce kendi üslubunuza bakın bence önce çünkü hala neyi kasıyosun tarzı söylemler cok kibar olmuyo:)

İnsanlar ne düşünüyoru diye merak etmiş olmam gayet normal bence burda peçetede kanını cekip yerleşme mi adet mi diye atanlardan daha mantıklı bi durum
Tabii ki de sorabilirsiniz ama cevap yazanları terslememeniz gerekiyo . Sonuçta size yardım etmek için yorum yapılıyo. Ama sizi dikkate alcak değilim diyorsunuz . Dikkate alacağınız insanlara sorun o zaman :)

Hamilelik öğrenildiğinde aslında 4 haftalık oluyor kese göründüğünde ondsn önce hamilelik değil vücudun kendini hamileliğe hazırlama süreci ama doktorlar bunuda hamileliğe dahil edip birinci ikinci üçünxü hafta söylemini kullanıyor :)
Peki Bunu bilipte 2 haftalik hamileyim demenize ne demeli ? :KK53: tam dollenme tarihini bilemedigimiz icin o hazirlik doneminide katmak zorundayizbu halk dilindede doktor dilindede boyledir. Ozaman 4 haftalik hamilesiniz :)

Tabii ki de sorabilirsiniz ama cevap yazanları terslememeniz gerekiyo . Sonuçta size yardım etmek için yorum yapılıyo. Ama sizi dikkate alcak değilim diyorsunuz . Dikkate alacağınız insanlara sorun o zaman :)
Bana neden bu kadar kasıyosun tutmasan ölür müsün gibi sonuclara dayanan konuşmalar yapılınca bende tabikide burda tut yada tutma denilince onu yapmıcam deme hakkına sahip olabiliyorum.

Peki Bunu bilipte 2 haftalik hamileyim demenize ne demeli ? :KK53: tam dollenme tarihini bilemedigimiz icin o hazirlik doneminide katmak zorundayizbu halk dilindede doktor dilindede boyledir. Ozaman 4 haftalik hamilesiniz :)
Beta hgc 4 haftalıkken 31 mi oluyor peki

Bence bı sakınca yok ha gebelikle ilgili bı sıkıntı olursa elbette tutulmamali telafisi mümkün sonuçta ben kızımda 5 aylık hamileydim tutmuştum çok şükür de hiç bişey olmadı gayet sağlıklı bı kızım oldu şimdi yine hamileyim ama daha ileri dönem henüz bende kararsızım tutup tutmamakta pazartesi doktor randevum var eğer bebeğimin de benimde durumumuzda bı sıkıntı yoksa tutabildigim kadar zorlamadan tutmak niyetim doktorlar bu konuda genelde yorumsuz kalmayı tercih ediyor tut ya da tutma demiyor zaten

Bence bı sakınca yok ha gebelikle ilgili bı sıkıntı olursa elbette tutulmamali telafisi mümkün sonuçta ben kızımda 5 aylık hamileydim tutmuştum çok şükür de hiç bişey olmadı gayet sağlıklı bı kızım oldu şimdi yine hamileyim ama daha ileri dönem henüz bende kararsızım tutup tutmamakta pazartesi doktor randevum var eğer bebeğimin de benimde durumumuzda bı sıkıntı yoksa tutabildigim kadar zorlamadan tutmak niyetim doktorlar bu konuda genelde yorumsuz kalmayı tercih ediyor tut ya da tutma demiyor zaten
Anladımm zaten en doğrusu doktor kararı ama burda sorunca suç oluyormuşş bilemedim burayı baya ciddiye alıyorlar :) sadece fiki alıp verme yeri oldugunun farkında değiller sanırım ama olsun :) teşekkrüler cevap için

Bence tam da gaz olmasa da eli belinde kavga etmek için bekleyen birisiniz :) ama hamilesiniz sizinle daha fazla muhattap olmayacağım.
Tekrarlıyoeum bakın önce üslübunuza bakın neyi kasıyosunuz gibi söylemler kimin elinin belinde oldugunu gösterir iyi günler size :)

Daha adet bile olmadım adetime 3 gün var. Beta hgc 31 3 bucuk hafta olamaz ki :)
Canim degere gore hafta tahmini net degil. Son Adet tarihine gore daha iyi program indirip baksana kac haftalik cikiyor. Ben 310la 4.haftayi gecik hamileydm ve deger 2 ye katlanarak gidiyo zaten. Bu arada cok yeni miden.falan bulanmicagi icin en azindan 2 3 hafta tutabilirsin

Canim degere gore hafta tahmini net degil. Son Adet tarihine gore daha iyi program indirip baksana kac haftalik cikiyor. Ben 310la 4.haftayi gecik hamileydm ve deger 2 ye katlanarak gidiyo zaten. Bu arada cok yeni miden.falan bulanmicagi icin en azindan 2 3 hafta tutabilirsin
Ondediğinide yaptımm programda -6 gün yazıyordu😁 ben sildim neyse en iyisi doktora sorayım dedim. Perşembe tekrar ölçtürüxem değer o zaman bakıcaz zaten gerçek bi gebelik mi yoksa kimyasal mı belli olcak inşallahh

Back
X