- 23 Aralık 2015
- 525
- 256
- 23
- Konu Sahibi Beyazask25
Hamile anneler oruc tutuyormusunuz benim hamileligim yeni ve tutuyorum zarari varmidir ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben tutmuyorum su içmem gerektiği için. Bebisi doğurduktan sonra tutarim.Hamile anneler oruc tutuyormusunuz benim hamileligim yeni ve tutuyorum zarari varmidir ?
Canım orucun kazası var namazın yok diye biliyorum bende... Öyle okumuştum...Kızlar hamile ve emzikli kadınların oruç mükellefiyetleri yoktur kazasıda yapılmaz borçlanmazlar demekki sakıncalı ki dinimiz böyle emretmiş tutmayın lütfen
Orucun kazası var evet adet ve lohusalık sonrası namazin kazası yokCanım orucun kazası var namazın yok diye biliyorum bende... Öyle okumuştum...
Sen kararini vermissin zaten zarari varmidir diye niye soruyorsun o zaman sana tutma demisler dinliyormusun sankidayana bildigim kdr tutacam allahin izniyle inş
Fetva var kızlar bu konuda diyanetin sitesinden bakabilirsiniz ve ilim kitaplarında da böyle yazar hamile ve emzikli kadınlar oruç tutmaz ve kazası yok mükellef değiller
Hadi yaa bilmiyordum ama kafama takıldı bu konu sağlam bi araştırayım güvenilir kaynaklardanCanim diyenetin sitesinede guven yok yakin zamanda siteye hackerlar bulasıp yanlış bilgilendirmeler yapilmişti ya