oruc tutuyormusunuz

valla ben tutmuyorum insallah ilerde kazasini uaparim doktorum ac kalmamali gelisim geriligi olur dedi ama oncesindede sabah bulantilarimdan zaten halszesiyordum bende kuranimi okuyorum salih evlat olsu diye ibrahim suresini okuyorum esmaul husna cekiyorum iyi ahlakli olsun diye subhanallu ve bi hamdihi cekiyorum 70.000 defa insallah allah bu ibadetlerimi kabul eder zaten dinimiz kolaylik dini sevap kazancam diye karnimdakini halsiz birakamam

ayy canım şuan kendimle aynı fikirde ilk kez birini görüyorum nasıl sevndim anlatamam valla çok katılıyorum sanaa bişz ne kadar orucumuzu tutar namazımızı kılıp ibadetimizi yaparsk Rabbim bi o kadar daha evladımızı bize bağışlar
amin canım ins salih bırer evlat olurlar

ayy canım şuan kendimle aynı fikirde ilk kez birini görüyorum nasıl sevndim anlatamam valla çok katılıyorum sanaa bişz ne kadar orucumuzu tutar namazımızı kılıp ibadetimizi yaparsk Rabbim bi o kadar daha evladımızı bize bağışlar

AA lütfen bende sizinle aynı fıkırdeyımm yaşasın hamıleyken oruç tutmak:halay:şükürler olsun

oruc tutma saati cok fazla vucudun bebegin susuz kalir ben tutmuyorum din adamlari bile hamileler tutmayabilir diyo insallaah bebeklerimiz dogunca kazasini yapariz bence sende riske atma
Canm merhaba bende erken öğrendim hamileliği henüz keseyi görmedik ama 4 haftalık gibi hamilelik var.doktorum oruç tutmanı önermiyoruz kan şekerin gebelikte çok düşer aç kalmaman lazım günde azar azar 6 ögün ye dedi ne yazık ki bıraktım orucu .sende bi doktora danış istersen

Canm merhaba bende erken öğrendim hamileliği henüz keseyi görmedik ama 4 haftalık gibi hamilelik var.doktorum oruç tutmanı önermiyoruz kan şekerin gebelikte çok düşer aç kalmaman lazım günde azar azar 6 ögün ye dedi ne yazık ki bıraktım orucu .sende bi doktora danış istersen

canim ben 21 haftaligim doktora sormadim ama cok sicak cok terliyorum surekli su kaybediyorum bide surekli bulantim oluyo yesem bile cikariyorum acayip halsizlik var doktorum tutabilirsin dese bile kendime guvenemiuorum tutamam

canim ben 21 haftaligim doktora sormadim ama cok sicak cok terliyorum surekli su kaybediyorum bide surekli bulantim oluyo yesem bile cikariyorum acayip halsizlik var doktorum tutabilirsin dese bile kendime guvenemiuorum tutamam
Kesin öğrene kadar tuttum bende ama 3 gündür içimde ufacık bile acabamı olsun istemediğğmden istemeye istemeye bıraktım sonra tamamlarız inşallah canım

Herkes tutma demiş ama benim ramazandan önce bebeğim 3 gün geride görünüyordu geç döllenme olabilir dedi doktor ramazan boyu oruç tuttum şimdi bebeğin gelişimi 1 hafta önde görünüyor. Yani 25 günlük sürede 10 gün daha fazla gelişmiş bebeğim. Ramazanın ayrı bir bereketi var o yüzden kimseye oruç tutmayın diye önermeyin. Hamileliği riskli olanlar tutmaz zaten

Back
X