Bebek Beslenmesi oruç ve bebek emzirme

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
3 aylık bebeğim var ramazanda oruç tutarsam sütüm çok azalırmı???

Hiçbir fikrim yok canım ama gün içinde yeterli su tüketimi olmadığı zaman azalır sanırsam. Bende emziriyorum 4 aylık oğlum var ve tutamayacağım..

3 aylık bebeğim var ramazanda oruç tutarsam sütüm çok azalırmı???

ben oruç tutmayı düşünüyorum bol sıvı tüketip süt artırıcı formüller yapacam şimdi de ara ara yapıyorum sütümde artış oluyor sende bir iki gün dene baktın sütünde değişiklik var bırakırsın allah kolaylığını verir canım merak etme ama önce denemelisin bence sadece fikrimi söyledim beni yanlış anlama

merhaba, süt artırıcı formüller demişsin neler bunlar? ben de süt sorunu yaşıyorum malesef...

merhaba, süt artırıcı formüller demişsin neler bunlar? ben de süt sorunu yaşıyorum malesef...

dut kürü yapıyorum aşurelik buğdayı iyice haşlıyorum yoğurtla salata şeklinde yapıp yiyorum bunların faydasını gördüm beni sütüm az değil ama mesela 3 aydan sonra göğüsler artık sık sık süt dolmuyor süt damarları öyle sert olmuyor özellikle dut küründen sonra geçekten aynı ilk günlerdeki gibi doldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…