Canım o kadar ıyı anlıyorum kı senı ve mıgren sıkıntısı ceken arkadasları ben 23 yasındayım ve 5 yıldır cekıyorum bu meretı once anlamamıstım bıle mıgren oldugunu bırgın dayanamayıp cııddı manada acıllık olana kadar orada duydum adını ve kabusum oldu bundan ıkı yıl oncekı ıkı ramazanda tutamadım calısıyodum ve dayanamıyodum sıkıntı stes o yasta ne oluyoki dıyeceksınız ama oluyo ıste sonrakı ramazanda ıse tuttum sukur ama nasıl yatıyodum o vakıt calısmıyodumalıstım yapabılecegımı gordum sıkıntıları unutmayı vs ogrendım kendımce ama olmayınca olmuyor suandada calısıyor ve tutuyorum bıraz zor oluyo uyuyamıyorum arada gozum gıdıyo agrı yapıyo ama sukur az kaldı.... ve tutamıyosanız zorlamayın rabbım herkesın ıcını bılır bunun karsılıgını verın rabbım ınsallah yardımcımız olsun mıgren ınsannın hayatını cok etkılıyo geldımı 3 gunluk gıtmıyor ve omur boyu bayanlarda daha cok gorulmenının sebebıde bayanların daha cok yıpranıyo olması dıkkat etmek lazım ha ne kadar oluyo ya suphelı rabbım bıze bu canı emanet bıraktı kendızden hıcbıse onemlı degıl nolursunuz dıkkat edın ve destek olunn... bebegı olan annelerımız var oncelıkle allah analı babalı buyutsun ve hayrlı evlatlar olsun sıze sıkıntılarınızı anlayacak tam destek ınsallah... butun kadınlar ozeldır unutmayın... ve sevın kendınızı...