• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oruç

Melek gibiydi

ben budünyadan degilim
Kayıtlı Üye
11 Mart 2011
1.432
262
363
Ramazan başlayalı üç gün oldu ben ucgundur tutuyorum arkadaslar ama gelin bide bana sorun ilkgun akşamüstü başlayan başağrısı bulantı ve kusmayla beraber kendime ancak onbirde geldim ağrı kesimiyle ikinci gün biseyim yoktu dedim ilkgun alisirim bugün yine aynı başağrısıbulantı kusma iftarı açtım biparca biseyle ondakka sonra yine çıkardım yine agrikesici alıp bekledim geçmek bilmedi acile gittik yeni geldim tansiyonun 9 5 çıktı iğne vurup gönderdiler iyiyim şimdi yarın tutmaya korkuyorum hatta tutmicam çok kötü oluyorum böyle olan var mi yoksa benim başka biseyimmi var acaba

Sağlıklı bir insanda bu kadar ağır sonuçlar doğurmamalı aslında, şimdilik tutma tabi Bi doktora görün kan değerlerine baktır canım

Bende öyle diyorum bakıyorum herkes rahat tutuyor eşim bile çalıştığı halde hiçbirşeyi yok ben evdeyim ama ölü yorum sanki beynim cikicak yerinden

Her yıl böyle mi olursunuz?ilk defa böyle isen halsizlik ishal falan var mı?Migren var mı? Geçmiş olsun.Hayırlı ramazanlar:KK200:
Evet aslında çoğu ramazanda ilkgunler hep böyle olurdum ve tutamadım korkudan ama ozananlar calisiyodum ondandir diyosun ama değil galiba

Benimde tansiyonum çok düşük ilk gün duydum dizlerim titredi elim ayağım boşaldı. Allah affetsin tutamıyorum ben de

Geçmiş olsun sanada ama ben gerçekten başağrısı bulantı çok korkuyorum allah korusun neolabilir bilmem

Her yıl ilk gün biraz sıkıntılı geçiyordu benimde , bu yıl çok şükür zorlanmadım. Siz en iyisi gidip test yaptırın başka bir şey bunu tetikliyor olabilir.

Ramazan başlayalı üç gün oldu ben ucgundur tutuyorum arkadaslar ama gelin bide bana sorun ilkgun akşamüstü başlayan başağrısı bulantı ve kusmayla beraber kendime ancak onbirde geldim ağrı kesimiyle ikinci gün biseyim yoktu dedim ilkgun alisirim bugün yine aynı başağrısıbulantı kusma iftarı açtım biparca biseyle ondakka sonra yine çıkardım yine agrikesici alıp bekledim geçmek bilmedi acile gittik yeni geldim tansiyonun 9 5 çıktı iğne vurup gönderdiler iyiyim şimdi yarın tutmaya korkuyorum hatta tutmicam çok kötü oluyorum böyle olan var mi yoksa benim başka biseyimmi var acaba
Tup mide ameliyati mi oldunuz? Sizde ki belirtiler tup mide olanlarda oluyorda

Migren bukadar şiddetli başağrısı yaparmi canım ya
Evet migrenin olayi bu zaten. Cok siddetli bir bas agrisi, feci sekilde kusma nobetleri. Kendimden biliyorum. Nende ramazanda ayni seyleri yasiyorum. Sukur 3 gundur bende bisey yok. Umarim bu ramazan migrensiz gecer. Gecmis olsun sanada.

Ooo mesela migren bende bir ay sürerdi sürunurdum bulantı bazen kusma sese tahammülsüzlük COLIN COLIN dediği gibi aclik da tetikleyebilir migren olabilir belki sen de bir görünmek lazım. Ben 10 gün kadar önce yoğun karın ağrısı bulantı ishal acile gittim kan değerlerimm altüst olmuş enfeksiyon kapmisim en iyisi Dr a görünün tekrar geçmiş olsun.

Back
X