ÖRÜMCEK AĞI YÖNTEMİ

• Konu Sahibi Konu Sahibi OnDu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

OnDu

Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2015
31
4
8
45
Merhaba bayanlar.. Son zamanlarda çok rağbet gören ağrısız şişiksiz ve çabuk sonuç alınan yüz gerdirme metodlarından biri olan örümcek ağını uygulatan oldumu aranızda? Gerçekten söylenenler doğru mu? Birde bu operasyonun maliyeti nedir? Bilgi veren olursa çoooook sevinirim. Güzel günler sizlerle olsun :KK16::KK31:

Yazan yok... galiba kimse denemedi yüzünden herkes memnun anlaşılan :D

benim bi arkadasım istanbulda yaptırdı gayet gözle görülür ciddi bi fark var ortada.bende yaptıracağım aynı yere..operason çok basit ve fazla agrı olmuyor..etkilerini ve sonucunu hemen alıyorsunuz.benim arkadasım 4000 tl ye yaptırdı..tabi bu fiyat sıklığa ve bölge çokluğuna göre değişiyor.yaptırmayı düşünen arkadaşlar varsa mail atın bana iletişime geçelim.belki fiyat kırarız :)

Valla ben düşünüyorum ama önce para biriktirmek lazım anlaşılan :)

walla bende ciddi anlamda düşünüyorum :) k.kartına taksit yapıorlarmış bugün ögrendim :))

bende araştırdım, ancak en az 100 iğne ile yapıldığından morarıklar şişme ve ödem oluşabiliyormuş... şu anda aklımı karıştıran ipek koza tekniği 3 iğne ile yapılıyor daha mantıklı gibi geldi... ama fiyatı daha yüksek

Bunu yeni duydum arkadaşım.. Bu kadar iğne batıyorsa şişlik normal zaten :) Bu hafta haberlerde de 3D yöntemi diye bir şey duydum bu yöntem bir tür dolgu tekniği imiş farklı yanı daha doğal durması ve 4 yıl tekrar istememesiymiş.. Kafam karıştı açıkçası ama kısa zamanda bişey yaptırmazsam aynalara küscem :((((

iyi akşamlar arkadaşlar..26 şubatta İzmirde yüzüme örümcek ağı yaptırdım..80 igne olacagını söyledi doktorum..Hazırlanma süreci baya uzun..yüzün uyuşturulması lazım..Uyuştuktan sonra hissetmiyosunuz iğneleri..işlem sanıldığı kadar kısa sürmüyor..yüz biraz şişiyor ve az biraz da morarma oluyor doğal olarak..Ama doktorunuzu dinlerseniz bu şikayetler 2-3 günde bitiyor.Şu anda gözle görülür hiç bir değişiklik yok.Yüzüm hafif şiş..Cuma oldum,pazartesi işe gittim..7 Martta kontrolüm var..Bakalım ne olacak :)

Ben yüzüme yaptırdım.)90 adet ip atıdı .Zamanla iplerin etrafı doku toplayacak ve yüz dolacak dendi .Malesef 6 ay geçti ama değişiklik yok .Kimseye tavsiye etmiyorum .Paranız ziyan olmasın

iyi akşamlar arkadaşlar..26 şubatta İzmirde yüzüme örümcek ağı yaptırdım..80 igne olacagını söyledi doktorum..Hazırlanma süreci baya uzun..yüzün uyuşturulması lazım..Uyuştuktan sonra hissetmiyosunuz iğneleri..işlem sanıldığı kadar kısa sürmüyor..yüz biraz şişiyor ve az biraz da morarma oluyor doğal olarak..Ama doktorunuzu dinlerseniz bu şikayetler 2-3 günde bitiyor.Şu anda gözle görülür hiç bir değişiklik yok.Yüzüm hafif şiş..Cuma oldum,pazartesi işe gittim..7 Martta kontrolüm var..Bakalım ne olacak :)

Merhaba Güldeniz35 ^^ Yaptırdığınız operasyondan memnun musunuz? Nerede ve kime yaptırdınız acaba? Ben de İzmir'deyim. Bilgi ve deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz? Teşekkür ederim ^^

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim kızlar :KK12:demekki reklamlarında tv de anlattıkları kadar mucize bir şey değilmiş.. kremi çıktığını hiç duymadım ama cerrahi operasyonu başarılı olmayan bir uygulamanın kremini almak bana hiç mantıklı gelmedi şahsen

Merhaba bayanlar.. Son zamanlarda çok rağbet gören ağrısız şişiksiz ve çabuk sonuç alınan yüz gerdirme metodlarından biri olan örümcek ağını uygulatan oldumu aranızda? Gerçekten söylenenler doğru mu? Birde bu operasyonun maliyeti nedir? Bilgi veren olursa çoooook sevinirim. Güzel günler sizlerle olsun :KK16::KK31:
Bunun yerine fokuslu ultrason denemelisin 3 ayda tum sarkintilari topluyor neredeyse Ankara daysan oneride bulunabilirim

Back
X