Örümcek Fobisi

Morvampiv

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2014
633
343
Bir saat once işyerinden wc den. 4 tabe ince orımcekler varya onlardan aldım dısarı attım korka korka ama halde krizlerim terleme kaşuntı. Bunu yenmenin yolu yokmu wc yi temizlediği halde gidemedim bide

fobiler pekte yenilemiyor malesef..aslında tutumuşsun atmışsın..belki doktor desteğiyle yenebilirsin..üzerine gidincede yenilir diyorlar ama nekadar doğru bir yöntem bilemedim..

Bir saat once işyerinden wc den. 4 tabe ince orımcekler varya onlardan aldım dısarı attım korka korka ama hala krizdeyim terleme kaşuntı. Bunu yenmenin yolu yokmu wc yi temizlediğim halde gidemedim bide
tutup atabildiysen aslında yardım alarak çözebilirsin gibi geldi bana
bende de örümcek fobisi var ama öyle böyle değil, bırak tutmayı duvarda gördüğüm anda kitlenip kalırım dilim falan tutulur resmen kalakalırım öylece
öldürmeye bile yeltenemem ıyyyyyyyy tüylerim diken diken oldu düşününce bile

Bir saat once işyerinden wc den. 4 tabe ince orımcekler varya onlardan aldım dısarı attım korka korka ama hala krizdeyim terleme kaşuntı. Bunu yenmenin yolu yokmu wc yi temizlediğim halde gidemedim bide

tutup atabildiğine göre bence de çok ciddi bir fobi değil seninki. ben resmini bile görmeye tahammül edemem.

yenebilirsin bence.

Tutup attıysan o fobi değildir canım, fobi olsa duramazsın.
Tiksinmişsin sadece geçer merak etme.

tutup atabildiysen aslında yardım alarak çözebilirsin gibi geldi bana
bende de örümcek fobisi var ama öyle böyle değil, bırak tutmayı duvarda gördüğüm anda kitlenip kalırım dilim falan tutulur resmen kalakalırım öylece
öldürmeye bile yeltenemem ıyyyyyyyy tüylerim diken diken oldu düşününce bile
Ya seninki gibi bnmde süpürgeyle yapmak zorunda kaldım bağıra bağıra yaptım da noldu sonrasında hastalandım sinirsel

okurken bile mausu tuttuğum elim uyuşmaya başladı . evde örümcek görüdüğümde apartmanı ayağa kaldıran ben olarak çok iyi anlıyorum :KK53:

Örümcek fobisine tıpta araknofobi denir, bende var, okumam bile irkilmeme yetti...bırak dokunmayı ben tv de görsem sinirlerim boşalıyor titriyorum ve ağlamaya başlıyorum...ilk evlendiğimizde eşim abarttığımı düşünüyordu sonra bunun gerçekten bir hastalık olduğunu anladı...şimdi tv de falan çıksa ben farketmeden hemen değiştirir...çok tropik bir bölgede yaşamadığımızdan ve çok karşılaşmadığımdan tedavi olmayı düşünmedim ama çok karşılaşsaydım kesin tedavi olurdum çünkü korkunç birşey bu...

Süpürgeyle arkadaslar unutmuşum o an yazmayı iyi değildim de. Yenilmiyor galiba fobi :/

Örümcek fobisine tıpta araknofobi denir, bende var, okumam bile irkilmeme yetti...bırak dokunmayı ben tv de görsem sinirlerim boşalıyor titriyorum ve ağlamaya başlıyorum...ilk evlendiğimizde eşim abarttığımı düşünüyordu sonra bunun gerçekten bir hastalık olduğunu anladı...şimdi tv de falan çıksa ben farketmeden hemen değiştirir...çok tropik bir bölgede yaşamadığımızdan ve çok karşılaşmadığımdan tedavi olmayı düşünmedim ama çok karşılaşsaydım kesin tedavi olurdum çünkü korkunç birşey bu...
Bnmde boyle. Çalıştığım işyerinin 1 metre kadar az bi mesaja yakını 200 m2 bir çimenler araçlık arazi park ordan mı kaynaklanıyor acaba

Bnmde abarttığımı dusunuyorlar

Abartmak değil ya çok kötü bişey ama bilmeyen şımarıklık olarak değerlendiriyor...benim ufacık kızlarım bile öğrendi korkumu...sanki onları görünce hepsi üstümde dolaşıyormuş gibi oluyor. Mesela yılandan karafatmadan yengeçten hiç korkmam...

Bende de var :KK43: okurken gittim görsem o şeyi o eve beni sokamazsınız bi kaç gün :KK43:

X