- 18 Eylül 2014
- 633
- 343
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tutup atabildiysen aslında yardım alarak çözebilirsin gibi geldi banaBir saat once işyerinden wc den. 4 tabe ince orımcekler varya onlardan aldım dısarı attım korka korka ama hala krizdeyim terleme kaşuntı. Bunu yenmenin yolu yokmu wc yi temizlediğim halde gidemedim bide
Bir saat once işyerinden wc den. 4 tabe ince orımcekler varya onlardan aldım dısarı attım korka korka ama hala krizdeyim terleme kaşuntı. Bunu yenmenin yolu yokmu wc yi temizlediğim halde gidemedim bide
Ya seninki gibi bnmde süpürgeyle yapmak zorunda kaldım bağıra bağıra yaptım da noldu sonrasında hastalandım sinirseltutup atabildiysen aslında yardım alarak çözebilirsin gibi geldi bana
bende de örümcek fobisi var ama öyle böyle değil, bırak tutmayı duvarda gördüğüm anda kitlenip kalırım dilim falan tutulur resmen kalakalırım öylece
öldürmeye bile yeltenemem ıyyyyyyyy tüylerim diken diken oldu düşününce bile
Bnmde boyle. Çalıştığım işyerinin 1 metre kadar az bi mesaja yakını 200 m2 bir çimenler araçlık arazi park ordan mı kaynaklanıyor acabaÖrümcek fobisine tıpta araknofobi denir, bende var, okumam bile irkilmeme yetti...bırak dokunmayı ben tv de görsem sinirlerim boşalıyor titriyorum ve ağlamaya başlıyorum...ilk evlendiğimizde eşim abarttığımı düşünüyordu sonra bunun gerçekten bir hastalık olduğunu anladı...şimdi tv de falan çıksa ben farketmeden hemen değiştirir...çok tropik bir bölgede yaşamadığımızdan ve çok karşılaşmadığımdan tedavi olmayı düşünmedim ama çok karşılaşsaydım kesin tedavi olurdum çünkü korkunç birşey bu...
Bnmde abarttığımı dusunuyorlarÖrümcek fobisine tıpta araknofobi denir, bende var, okumam bile irkilmeme yetti...bırak dokunmayı ben tv de görsem sinirlerim boşalıyor titriyorum ve ağlamaya başlıyorum...ilk evlendiğimizde eşim abarttığımı düşünüyordu sonra bunun gerçekten bir hastalık olduğunu anladı...şimdi tv de falan çıksa ben farketmeden hemen değiştirir...çok tropik bir bölgede yaşamadığımızdan ve çok karşılaşmadığımdan tedavi olmayı düşünmedim ama çok karşılaşsaydım kesin tedavi olurdum çünkü korkunç birşey bu...