• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

örümcek görümce

Her şeyden önce bi insan Hakkı'nda bu şekilde konuşman çok üzücü .. Kendimi o annenin yerine koydum istemediği halde bana gelin olup beni küçümseyen bir gelinim olmasın . Ben aile olmak istiyorum itilmek irdelenmek küçük görülmek hiç hoş değil . Bu evliliği tekrar bi gözden geçir herkes için hayırlısı olur

Eski konusunu okudum ben şimdi, bütün mesela ailenin saat almaması, mihir olarak bileziklerden birini oğullarına aldırması sanırım. Adam çalışmış, çabalamış para biriktirmiş, ona da göz dikmiş. Konu başlığı örümcek görümce, içerik ezik, cahil, mahluk.
Görümceden nefret etmesinin nedeni sanırım "görümcem evlenirken ona neler yapıldı neler" cümlenizde gizli.

Herkes demediğini bırakmamış sanki burada herkesin ağzı çok temiz, herkes sütten çıkmış ak kaşık, herkes pek bir pür-i pak :)

Not: Konu sahibiyle bir alakam yok.

Iyi ki nişanlısın birde imzayı atsan eve sokmayacaksin kızı. .ne yaptı ne etti bilmem ama keşke nisanlim şu ezik örümcek vs yakistirmalarinizi okusa da hep beraber görsek ..

Ne kadar terbiyesiz bir bayansın!
Evleneceğin adamı beyenmediğin aile büyütmüş sevmiyo olabilirsin ama asla saygısızlık etmemelisin.
Ayrıca kızkardeşi istediği zaman arar sorar sana sorucak değil, önemli olan nişanlının denge sağlaması .
''Örümcek '' nedir ya? bildiğin hadsizlik
Nişanlını çok sevsen ailesine böyle sözler kurmaktan çekinirdin biraz olgunlaşma kafası lazım sana tatlım:KK4:

Herkes demediğini bırakmamış sanki burada herkesin ağzı çok temiz, herkes sütten çıkmış ak kaşık, herkes pek bir pür-i pak :)

İnsanları aşağılamak, hor görmek bunları alkışlayalım mı? Kişiliğimize ters demek ki ne yapalım devam et mi diyelim ? bir insan evleneceği adamın ailesine bu sözleri kullanabilir mi?

Benim eski görümceler nişanımın aatılmasına sebeb oldular ben yine de agır kelime etmedim sizin söylediğiniz su kelimeleri aklımdan bile gecırmem yanı

Insan ben gelmeden konu sahibini kibler mi teessuf ederim ya:rolleyes: kim yapti cabuk soylesin
Valla konu sahibi geri dondugunde nisanlindan ayrilmani tavsiye ederim zira senin gibi bir istanbul hanimefendisi boyle seyleri kesinlikle hak etmiyor, yazi tarzindan belli ne kadar kaliteli oldugun :KK70:

Ne kadar terbiyesiz bir bayansın!
Evleneceğin adamı beyenmediğin aile büyütmüş sevmiyo olabilirsin ama asla saygısızlık etmemelisin.
Ayrıca kızkardeşi istediği zaman arar sorar sana sorucak değil, önemli olan nişanlının denge sağlaması .
''Örümcek '' nedir ya? bildiğin hadsizlik
Nişanlını çok sevsen ailesine böyle sözler kurmaktan çekinirdin biraz olgunlaşma kafası lazım sana tatlım:KK4:

Konularından birinde görümcesi için evli ve ev hanımı yazmış Ev hanımı olduğu mesleği olmadığı için cahil konumuna düşüyor sanırım görümce adayı daha evlenmeden görümce olmuş hatta bir de örümcek sıfatını almış

Konuyu açan kişi uçmuş, konunun başından beri 3 kişi mapus damlarına girmiş.Hayırdır noldu ki :))
Öyle atışma,kavga dövüş de olmamış,meraklandım şimdi:KK45:

Mahalle agziyla konusmak baska bi sey..kiminde sempatik durur bu kelimeler..

ama konu sahibi öyle hirsli konusmus ve asagilamis ki koca meraklisi saldirgan biri gibi..cok itici..

Back
X