- 18 Ağustos 2014
- 332
- 228
- 53
- 41
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cevap veriyor ama yine de ısrarla arıyor.bana iftira atıp ailemi hiçe saydıkları için böyleyim.ilk başta çok sevdim ailem gibi gördüm ama öyle değilmiş.tek dertleri para pul maaş
ama o zaman da benim kızım bitane çok çok iyi olurİlerde Kızın olursa halaya çeker
Hani hepsi mahlukatlar ya![]()
Diğer konusunu okursanız anlarsınız. Mesele tamamen duygusal. Doğru düzgün bir şey takmamışlar nişanda. KP bir ev parası birikmişi varmış. Yoluna harcamasını bekliyordu herhalde. KP hesap cüzdanının hesabını yapıyor. Görümceye evlenirken bir sürü şey yapılmış görmüşmüş. Allah aşkına mecbur mu adam almaya, çalışıp oğlu alsın. Kimseye minnet etmesin kimse.
kızlar merhaba görümcemden bahsetmiştim.cahil eziğin teki ailecek öyleler aslında nişanlım nasıl çıkmış anlamadım o aileden.her neyse nişanlımın 9 gün tatili var.aslında 8 gün hafta ortası işe gidecek.yıllar sonra ilk defa yılbaşında beraber olacağız.görümce olacak mahluk yeni abi sahibi olmuş hergün arıyor gelmesi için duygusal baskı yapıyor.ben ne yapayım sizce bunlarla konuşmasına bile dayanamıyorum
kızlar merhaba görümcemden bahsetmiştim.cahil eziğin teki ailecek öyleler aslında nişanlım nasıl çıkmış anlamadım o aileden.her neyse nişanlımın 9 gün tatili var.aslında 8 gün hafta ortası işe gidecek.yıllar sonra ilk defa yılbaşında beraber olacağız.görümce olacak mahluk yeni abi sahibi olmuş hergün arıyor gelmesi için duygusal baskı yapıyor.ben ne yapayım sizce bunlarla konuşmasına bile dayanamıyorum
Ayrilin o zaman bir muddet sonra nisanlin degisir hele evlenince tamamencevap veriyor ama yine de ısrarla arıyor.bana iftira atıp ailemi hiçe saydıkları için böyleyim.ilk başta çok sevdim ailem gibi gördüm ama öyle değilmiş.tek dertleri para pul maaş
Ben bu yeni yetme kızlari anlamıyorum evleneceği erkegin ne anası ,babası,bacısi olmayacak ,hiç konuşmayacaklar,hiç gelmeyecekler ama kendi ailesiyle dip dibe oturacak hiç analarından çıkmayacaklar bu ne yaaa neyin kafasıni yaşıyorsunuz o zaman yetimhanede büyümüş sahipsiz birileriyle evlenin olsun bitsin bu ne yaa hergün kocalarinin ailesini şikayet eden insanlarla doldu bura, siz dört dörtlukmusunuz sizin ailenizde gelin yokmu belki onlarda sizden şikayetcilerkızlar merhaba görümcemden bahsetmiştim.cahil eziğin teki ailecek öyleler aslında nişanlım nasıl çıkmış anlamadım o aileden.her neyse nişanlımın 9 gün tatili var.aslında 8 gün hafta ortası işe gidecek.yıllar sonra ilk defa yılbaşında beraber olacağız.görümce olacak mahluk yeni abi sahibi olmuş hergün arıyor gelmesi için duygusal baskı yapıyor.ben ne yapayım sizce bunlarla konuşmasına bile dayanamıyorum
kadın ayrılmamızı istiyor zaten ayrıldığımızda tek üzülen ben olacağım
Bütün görümceler gıcık ya vallahi :)kızlar merhaba görümcemden bahsetmiştim.cahil eziğin teki ailecek öyleler aslında nişanlım nasıl çıkmış anlamadım o aileden.her neyse nişanlımın 9 gün tatili var.aslında 8 gün hafta ortası işe gidecek.yıllar sonra ilk defa yılbaşında beraber olacağız.görümce olacak mahluk yeni abi sahibi olmuş hergün arıyor gelmesi için duygusal baskı yapıyor.ben ne yapayım sizce bunlarla konuşmasına bile dayanamıyorum