- 27 Aralık 2015
- 298
- 184
- 18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Galiba bu arkadaş evliliktr huzurdan çok maddiyata önem veriyor bence daha fazla yorum yapmayalım kendiside ortalıkta yok zaten..hem ne olur 2 buçuk liralik atleti koyduysa kızina bi sürü şey alıp size yapmadysa sizde kendiniz alın ihtiyaçlarınızı demi yani bu beklenti neden ve bu kadar sorununuz varsa evlenmeyinuslubun fazlasiyla yanlis. Insan gercekten seviyorsa dunyanin en kotu aileside olsa sevdiginden oturu onlarida sever. Boyle devam edersen saglikli bi evlilik olmaz haberin olsun. Dunyanin en kotusude olsa sevdigin icin merhametli ve iyi davranmalisin boyle olmaz
Kesinlikle katiliyorum. Aileler evlendirmeden once cocuklarinin hazir olup olmadigina bakmali artik. Gunumuz evlilikleri oyuncaga dondu. Oyle sacma meseleleri buyutuyolarki. Evliligin fedakarlik ve emegin uzerine kurulu oldugundan habersizce..Galiba bu arkadaş evliliktr huzurdan çok maddiyata önem veriyor bence daha fazla yorum yapmayalım kendiside ortalıkta yok zaten..hem ne olur 2 buçuk liralik atleti koyduysa kızina bi sürü şey alıp size yapmadysa sizde kendiniz alın ihtiyaçlarınızı demi yani bu beklenti neden ve bu kadar sorununuz varsa evlenmeyin
kızlar merhaba görümcemden bahsetmiştim.cahil eziğin teki ailecek öyleler aslında nişanlım nasıl çıkmış anlamadım o aileden.her neyse nişanlımın 9 gün tatili var.aslında 8 gün hafta ortası işe gidecek.yıllar sonra ilk defa yılbaşında beraber olacağız.görümce olacak mahluk yeni abi sahibi olmuş hergün arıyor gelmesi için duygusal baskı yapıyor.ben ne yapayım sizce bunlarla konuşmasına bile dayanamıyorum