Kızlar oryal midir nedir ilk defa duyuyorum sanırım toz açıcı demekmiş siyah saçlarımı boyasız kısım kısım açacagım yazın . şimdi oksiden kaçlık alayım nasıl alayım toz açıcılar genellikle baya bir büyük kapta oluyor kucukleri yok mudur? Maliyeti oksidanla pahalıya mı mal olur? diplerine sürsem bir şşey olur mu ? :86: cevaplarınızı bekliyorum...
Saçının doğal rengi siyah mı yoksa boya mı?
boya cnm .......
bende saçlarım siyah boyayken kuaför arkadaşıma açtırmıştım orial ile saçlarım turuncu oldu ve hep koptu o yüzden tavsiye etmem canım
Kızlar oryal midir nedir ilk defa duyuyorum sanırım toz açıcı demekmiş siyah saçlarımı boyasız kısım kısım açacagım yazın . şimdi oksiden kaçlık alayım nasıl alayım toz açıcılar genellikle baya bir büyük kapta oluyor kucukleri yok mudur? Maliyeti oksidanla pahalıya mı mal olur? diplerine sürsem bir şşey olur mu ? :86: cevaplarınızı bekliyorum...
Canım benim sakın sakın aman diyorum deneme. Daha dün bununla ilgili konu açtım bakabilirsin profilimden. Açıcı işi ustalık isteyen bir işmiş. Bende bunu kendi kendime yaptıktan sonra farkettim. Sapasağlam yumuşacık saçlarımı cayır cayır yaktım açamıyorum bile şimdi düşün. Açıcı için o kadar para vermeyeyim diye düşünmüştüm ama vermeliymişim. Sen sen ol benden ibret al hiç dokunma saçına
Aman sakın öyle birşey yapma.
Açıcıları kullanmak profesyonellik ister.Evde kendin yaparsan saçını yakabilirsin.
Siyah renk,sarıya dönmesi en zor ve sabır isteyen renktir.
İnternetten araştırırsan bol bol yanma hikayelerini görebilirsin.
En iyisi iyi bir kuaföre gitmek ve yavaş yavaş kumrala dönüp sarıya geçmek.
canım benim saçım normalde siyah. fındık kabuğuna boyatmıştım sonra siyaha boyattım sonra da kendim çikolata kahveye boyadım. baktım saçımın rengini beğenmiyorum ve her yeri farklı renk bi cesaret açıcı aldım o toz olan mavilerden. hafta sonu bi güzel açtım turuncu oldum bildiğinbiraz daha beklesem sarı olcaktım sonra küllü kumrala boyadım ve tam aldığım boyanın üstündeki renk oldu. şuan çok mutluyum saçımın her yeri aynı renk ve çok güzel herkes bayıldı. valla artık asla kuaföre gitmem. bu rengi istesem kuaför yapamazdı. saçım yıpranmadı bile ya üstelik ince telli benim saçım ve bakım da yapmadım.
canım %12 lik oksidanla kullanıyorum ben ama miktarını çok dikkatli ayarlamalısın ve 10 dk sonra hehem yıkamalısın.
ben litrelik kullandığım için göz kararı yapabiliyorum ancak market oksidanı ölçüsüne göre vereyim daha kolay anlarsın.
4 adet oksidanın içine yarım ölçü toz açıcı koyarsan, içine biraz da badem yağı eklersen saçların açılır. ama çok uzun süre bekletme ve mümkün olduğu kadar az toz kat.
önce saçının bir kısmında dene, dakika tut kaç dkda rengi açılacak ona göre ayarla. kıvamın kremsi olması lazım, yani tozların erimesi lazım.
aynn cnm evde yapıca cok değişik renkler cıkabiliyor. Kuoförler çok sabit yapıyor . Deneyecegiz bakalmm :)
canım eğer turuncuya kadar açabilirsen saçını cesaret edip emin ol kutudaki renk çıkacak. ben açıcıda 40 dk beklettim saçımı valla bişey olmadı. ama herkeste farklı sonuç verebilir bilemiyorum dikkatli ol yinede.
40 dakika mııı :26: boya olsa neysede 40 dakika oryal ıcın cok fazla. tabiki normal krem açıcıysa 40 dkika normall ..
yani uzun süre zif kafalı dolaşacagım anlasıldıkızıl düşünüyorum şimdide. sizce nasıl olur? tutar mı
şimdi ben toz mu kullanayım yoksa kızılmı yapayım arada gidip geliyorum sence ? bi karar versem yaparım da
canım %12 lik oksidanla kullanıyorum ben ama miktarını çok dikkatli ayarlamalısın ve 10 dk sonra hehem yıkamalısın.
ben litrelik kullandığım için göz kararı yapabiliyorum ancak market oksidanı ölçüsüne göre vereyim daha kolay anlarsın.
4 adet oksidanın içine yarım ölçü toz açıcı koyarsan, içine biraz da badem yağı eklersen saçların açılır. ama çok uzun süre bekletme ve mümkün olduğu kadar az toz kat.
önce saçının bir kısmında dene, dakika tut kaç dkda rengi açılacak ona göre ayarla. kıvamın kremsi olması lazım, yani tozların erimesi lazım.
bu arada hamilelik takvimini nasıl yapıyorsunuz cok guzel :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?