Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
balyajlar artık çenemin hizasına geldi ara ara sarılar olması yerine çene hizama kadar sarı olsun istiyorum. Ombre setinide bu yüzden aldım setteki sarı rengini beğendim bu yüzden o setle çene hizama kadar sarı yapmayı planlıyorum.Krepe balyajdan sıkıldıysanız ombre seti ile nasıl bir sonuç elde etmeyi bekliyorsunuz anlayamadım?
Ve evet; daha önceden rengi açılmış kısımlara Ombre malzemesini sürerseniz yanması ihtimali oldukça yüksektir. Bence riske etmeyin.
Saçlarımın tamamında karamel rengi var ona boyamıştım. Açıcı yerine sarı renge boyasam sarı rengi tutar mı ki? Boya üstüne boya tutmaz diyenlerde var ne yapacağım bilmiyorum :)Zor bir iş hedefliyorsunuz.
Ombre seti ile ilgili yorumları okursanız hiç açılmamış saçları bile baya yıprattığını görürsünüz. Önceki balyajları ayıklayıp kalanını işleme tabi tutun diyeceğim ama krepe balyajlar diğer saçlardan nasıl ayrılır?
Eğer saç renginiz çok koyu değilse boya ile açmayı düşünebilirsiniz.
Ama bence her şeyden önce gidin iyi bir kuaförle konuşun. İstediğiniz şeyi anlatın. Bakalım o nasıl yapmayı önerecek. Belki sizin evde uygulayabileceğiniz bir yöntem önerir.
Kolay gelsin :)
Boya varsa boya ile açamazsınızSaçlarımın tamamında karamel rengi var ona boyamıştım. Açıcı yerine sarı renge boyasam sarı rengi tutar mı ki? Boya üstüne boya tutmaz diyenlerde var ne yapacağım bilmiyorum :)
Bu yüzden o seti kullanmayı düşündüm bende. Normalde bekleme süresi 35 dakika ben 10-15 dakika bekletmeyi planlıyorum. Yoksa 35 dakika bekletirsem dediğiniz gibi yanması yüksek ihtimal zatenBoya varsa boya ile açamazsınız
Merhaba bayanlar bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. Saçlarıma 4 ay önce krepe balyaj yaptırdım ve artık çok sıkıldım. Loreal ombre setinden satın aldım onu yapmak istiyorum ama saçlarım yanar diye korkuyorum. Sizin görüşlerinizi de almak istiyorum.
saçım siyah boyalı röfle setiyle açabilirmym bende saç rengimiEvet bende yaptım az önce yanmadı teşekkürler :)
dün akşam yaptım ombreyi. fena bi turunculuk oldu. düzgün de boyayamadım. bence kesinlikle kulak hizanızdan yukarıları boyamayın ben şimdi nasıl kaybetcem o turunculuğu