Saç Rengi ve Saç Boyama Oryal ve Loreal Ombre Seti

simae

Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2014
22
2
28
Merhaba bayanlar bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. Saçlarıma 4 ay önce krepe balyaj yaptırdım ve artık çok sıkıldım. Loreal ombre setinden satın aldım onu yapmak istiyorum ama saçlarım yanar diye korkuyorum. Sizin görüşlerinizi de almak istiyorum.

Krepe balyajdan sıkıldıysanız ombre seti ile nasıl bir sonuç elde etmeyi bekliyorsunuz anlayamadım?
Ve evet; daha önceden rengi açılmış kısımlara Ombre malzemesini sürerseniz yanması ihtimali oldukça yüksektir. Bence riske etmeyin.

Krepe balyajdan sıkıldıysanız ombre seti ile nasıl bir sonuç elde etmeyi bekliyorsunuz anlayamadım?
Ve evet; daha önceden rengi açılmış kısımlara Ombre malzemesini sürerseniz yanması ihtimali oldukça yüksektir. Bence riske etmeyin.
balyajlar artık çenemin hizasına geldi ara ara sarılar olması yerine çene hizama kadar sarı olsun istiyorum. Ombre setinide bu yüzden aldım setteki sarı rengini beğendim bu yüzden o setle çene hizama kadar sarı yapmayı planlıyorum.

Zor bir iş hedefliyorsunuz.
Ombre seti ile ilgili yorumları okursanız hiç açılmamış saçları bile baya yıprattığını görürsünüz. Önceki balyajları ayıklayıp kalanını işleme tabi tutun diyeceğim ama krepe balyajlar diğer saçlardan nasıl ayrılır?
Eğer saç renginiz çok koyu değilse boya ile açmayı düşünebilirsiniz.
Ama bence her şeyden önce gidin iyi bir kuaförle konuşun. İstediğiniz şeyi anlatın. Bakalım o nasıl yapmayı önerecek. Belki sizin evde uygulayabileceğiniz bir yöntem önerir.
Kolay gelsin :)

Zor bir iş hedefliyorsunuz.
Ombre seti ile ilgili yorumları okursanız hiç açılmamış saçları bile baya yıprattığını görürsünüz. Önceki balyajları ayıklayıp kalanını işleme tabi tutun diyeceğim ama krepe balyajlar diğer saçlardan nasıl ayrılır?
Eğer saç renginiz çok koyu değilse boya ile açmayı düşünebilirsiniz.
Ama bence her şeyden önce gidin iyi bir kuaförle konuşun. İstediğiniz şeyi anlatın. Bakalım o nasıl yapmayı önerecek. Belki sizin evde uygulayabileceğiniz bir yöntem önerir.
Kolay gelsin :)
Saçlarımın tamamında karamel rengi var ona boyamıştım. Açıcı yerine sarı renge boyasam sarı rengi tutar mı ki? Boya üstüne boya tutmaz diyenlerde var ne yapacağım bilmiyorum :)

Boya varsa boya ile açamazsınız :KK43:
Bu yüzden o seti kullanmayı düşündüm bende. Normalde bekleme süresi 35 dakika ben 10-15 dakika bekletmeyi planlıyorum. Yoksa 35 dakika bekletirsem dediğiniz gibi yanması yüksek ihtimal zaten

Kuaföre sorun dediniz de onlar ne zaman evde kendimizin yapmasını onaylar ki kendine çağıracak para kazanmak için o yüzden onlara da pek güvenemiyorum

Evde kendim yapacağım derseniz tabi size bir şey söylemezler. Benim kastettiğim istediğiniz saç şeklini söylediğinizde kendisinin nasıl yapacağını anlatması idi. Eğer saçınızı inceleyip "Buna oryal lazım. O zaman da balyajlarınız yanar" derse ben olsam kendim hiç dokunmam. Saçınızın kalitesine bakıp sizin de aklınıza yatan bir yöntem önerirse siz o yöntemi evde kendiniz yapmayı deneyebilirsiniz. Elbette bu noktada kuaförden olabildiğince ayrıntılı bilgi almaya çalışmalısınız. Birazcık kuaförü kullanmış olacaksınız; ağzından bilgi sızdıracaksınız.
Açık konuşmak gerekirse yapmayı düşündüğünüz şey bana çok korkutucu geliyor. Ben cesaret edemem. Size bol şans :KK66:

Merhaba bayanlar bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. Saçlarıma 4 ay önce krepe balyaj yaptırdım ve artık çok sıkıldım. Loreal ombre setinden satın aldım onu yapmak istiyorum ama saçlarım yanar diye korkuyorum. Sizin görüşlerinizi de almak istiyorum.

ben kullandım. hatta 2 ay üst üste ombre setiyle aynı yerlerden açtım. bir şey olmuyo merak etme. oryel gibi yıpratmıyor.

şaçım koyu kahve bende no:1 i aldım videoları anneme izletip ona yaptırıcam. ama okuduklarımdan anladığım şu saç uçlarına sürüp 10 dk bekliyoruz daha sonra tarak yardımıyla boya alarak kulak hizasından aşağı doğru tarıyoruz doğru mudur. benim saçlarım belimle omuzlarımın orta hizasında ve katlı. mesela ben tepeye yakın kısımlarada bi kaç tarak darbesi atıyorum diyorum. hani yumuşatma açısından nasıl olur sizce.

dün akşam yaptım ombreyi. fena bi turunculuk oldu. düzgün de boyayamadım. bence kesinlikle kulak hizanızdan yukarıları boyamayın :KK43: ben şimdi nasıl kaybetcem o turunculuğu

Sizce saçım yanarmış altında saç açıcı var ve kahveye boyadım 2 aydır da saçımı boyamıyorum ombre aldım ama yanarmı

X