Saç Rengi ve Saç Boyama Oryalsiz Kızıl Saç

tunamina97

Obsesif Polyanna
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2015
24
3
1
27
Kızlar merhaba. Ben saçlarımı kızıla boyadım. Annemle boyadık yani kendimiz. Oryalsiz. Hiç açtırmadan. Kızıl dönülmesi zor bir renk biliyorum, fakat açıcı kullanmadığım için dönüşüm olabilir mi? Yani oryalsiz saçtan farkı ne olur? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler.

Dönüşümün oryalle ilgisi yok bildiğim kadarıyla rengi açmak dısında kalıcılığı etkilediğini sanmıyorum.

Dönüşümün oryalle ilgisi yok bildiğim kadarıyla rengi açmak dısında kalıcılığı etkilediğini sanmıyorum.

Peki kızıldan nasıl dönebilirim? Henüz 2 ay bile olmadı. 2 kutu boyamı da aldım. Ama dönmek istiyorum. Eski saçım açık karamel rengiydi. Nasıl dönebilirim?

Kızıldan dönmek için küllü tonlara boyamalısın ama tek seferde olmaz büyük ihtimalle.

Kızıldan dönmek için küllü tonlara boyamalısın ama tek seferde olmaz büyük ihtimalle.

Şimdi gözlerim ela, tenim buğday. Sence nasıl bir renge boyanmalı? Kızıldan memnun kaldım ama açıkçası bir anlık cesaretle gittim ve aldım boyayı. Öneride bulunursan sevinirim. Teşekkürler.

Genelde bugday tenlilere dore sarı tonları yakıstırıyorum ama görmeden de bişey diyemicem.

Back
X