oske.06 Burun Estetiği Ameliyatı

ya evet özge napcam kilo alırsam
canım sürekli bişiiler isticek
allah korusun ya almayım kilo falan
allahım sen irademe sahip olmamı sağla lüüütfen lüüütfen eyvahedigeldismile

aslında spor yapsak süpper olur,ben 53 kiloya kadar düştüğümü bilirim..cidden süper oluyo ya..gençken işte kilo almıyodum..30 yaşında durumlar değişiyo :(

bende spora gitmek istiyorumda Şehir dışına cok çıkmam gerekiyo ve belli olmuyo malum üyeliklerde en az 6 aydan başlıyor param boşa gidiyo

bi kez 1 ay düzenli olarak gittim inanılmaz farkediyo zaten benim kemikler biraz iri zayıflamıyorum kilo olarak ama vücudumun şekli güzelleşiyo bayanssulusmile

bende spora gitmek istiyorumda Şehir dışına cok çıkmam gerekiyo ve belli olmuyo malum üyeliklerde en az 6 aydan başlıyor param boşa gidiyo

bi kez 1 ay düzenli olarak gittim inanılmaz farkediyo zaten benim kemikler biraz iri zayıflamıyorum kilo olarak ama vücudumun şekli güzelleşiyo bayanssulusmile

benim kemiklerim çok incedir,bileklerim falan bi görsen hiç bu kızın bileğidir bunlar demezsin :) bendekiler bildiğin yağ,ama ben uzun yıllar yüzdüğüm için aktif olarak ona bağlı geçmişte kilo almıyodum..ama ne olduysa bu son 1 yılda oldu ya :çok üzgünüm: deliricem valla..zamanım yok ki..ben sen gibi 1 ay düzenli olarak bile gidemem..evde var birsürü aletim,ayrıca spor odası bile yaptık..ama ben eve geldiğimde yorgunluktan bayılacak gibi olduğum için onu bile yapmıyorum :kızgın:

tembelim ya tembeeeel CADIARZU

oooof bi çubuk kraker yiyim bari :roflol:

ayy ewet işten çıkıp yorgun argında spora gidilmiyorki yaa kafamçokkarıştı nevrim dönmüş oluyor benim
off yemek saatide geldii inşallah az yağlıdır :1shok:

ben salata beyaz peynir ve 2 tane çıbık yedim laelaelaelaelae

dishy bak sana abla tavsiyesi

sabah 2 tane ponçik lüplet
öğlen 2 lahmacun,ya da kebap,makarna..v.s. olabilir
akşama doğru çay veya nescafeyle biskrem
akşam evde makarna,tavuk,ya da buna benzer bişey
sonra çayın yanında gofret,mısır,çekirdek falan
cola iç biraz da
bak bakalım 2 kilo alıyo musun almıyo musun :roflol:

ay kızlar bişii anlatıcam gülmekten karnıma ağrı girdi

bi müşterim geldi az önce

talimat yazacak

adama dedim ki işte .............Bankası A.Ş. .........gölbaşı şb'ne diye başlayın dedim

aynen şöyle yazmış

......Bankası ......Şubesinde çalışan Ayşe Hanım

:roflol:

şaka mı ya nisan 1 mi dedim..ama adım Ayşe dediniz diyo

allaaam yarabbim yaressurallah

hahhaa ben bu tür insanlarla okadar sık karşılaşıyorumki artık bıkkınlık ve sinir yapıyolar bende :)

nemcim henüz gördüm burnunu ve inan bandajlı burnumla oturmuş allahım ne olur benimde bandajlarımın altından böyle bir burun çıksın diye dua ediyorum süper ötesi ya nefes alman da iyimi yüzüne de cuk oturmuş.süper

cnmmm daha güzeli olur inş teşekür ederimmm zaten en önemlisi güzel bi burun deilde yüze yakışan bi burn olmasıı..tek başına burnuma bakınca ahım şahım b özelligi yok ama yüzümle çok uyumlu:)daha iyisi sana inş fıstık:)

gıslarrr şimdi bşyler yiycem inş az yerim herseferinde bu niyetle oturyorum masaya sonra bi bakıyom masanın üstünde bşy kalmamış:):):)bu arada tünaydın herkese:)

gıslarrr şimdi bşyler yiycem inş az yerim herseferinde bu niyetle oturyorum masaya sonra bi bakıyom masanın üstünde bşy kalmamış:):):)bu arada tünaydın herkese:)

ayy ben bugün kendimi nasıl tutuyırum ben bile şaşaırdım öğleden sonra hiç birşekilde tatlı yiyemeden duramayan ben şimdi sadece yarım paket eti form yedim :):dance:

benim kan şekerim düştü galiba kıızlar

browniler uçuyo gözümün önünde fıldır fıldır

akşam elma yicem sadece ...inşallah yani bilmiyorumkismile

ayy ben bugün kendimi nasıl tutuyırum ben bile şaşaırdım öğleden sonra hiç birşekilde tatlı yiyemeden duramayan ben şimdi sadece yarım paket eti form yedim :):dance:
anam sadece onumu yedin ya bayılmayasın gıs:)ben herşeyden yiyroumda az yiyip kalkıyom:)valla bşy yemeden duramam sanırım:)

benim kan şekerim düştü galiba kıızlar

browniler uçuyo gözümün önünde fıldır fıldır

akşam elma yicem sadece ...inşallah yani bilmiyorumkismile

kıs hemen küçük şeker al agzına :):):)off bende browniyi çok seviyomda, arkasındaki calori cetvelini okuduktan sonra küstüm ona daha almıyom:):):):):)boshayallersmile

Yok ya sadece etı form yemıs we hala yasıyo olabılırmıyım sencee :)) ogle yemegınden sonra baslıyor benım yedıklerım gelsın cıkolatalar kekler bıskuvıler :)

Sımdıde yarım tabak yemek yedım 2 tanede mınıcık cıkolata yedım ama kesmedı 1 saat sonrada bı meyve yerım artık :S

Brownıenın yenı kekı varya reklamlarda cıkan ıntense bayılıyorum yaaa hergun mutlaka yıyodum 2-3 gundur yemıyorum burnumda tutuyo yaaaa

ben dün akşam sadece salata yedim
gece karnım nasıl gurulduyo ama anlatamam size
film izliyoruz acı aşk vardı ya onu işte
eşim diyo ki karnını susturursan filmimi izlemek istiyorum :)
ama sabah yarım simit yedim
bakalım nasıl olacak :) inşallah kilo verebilirim

ay ben o browniyi reklamındaki kızın yediği şekşlde yiyorum aynı
nasıl bişey o ya
allahım :roflol:

Back
X