oske.06 Burun Estetiği Ameliyatı

Smurfıncım amelyatı ctesı gunu oldum yarında alcım cıkıcak amelıyat sonrasındada agrım sızım oldu bıraz ama genel olarak rahat atlattım

sımdıde heyecanla yarın olmasını beklıyorum :) :bbob:

canım yarın bende 2 de ordayım benimde gögüsten dikişler alıncak bakalım görüşürüzz yarın

Ank32 ve matmazel canlarım ben aslında oturup 2 muhabbet edelım ıstemıstım ama babamın ısı vardı maalesef ole kacar gıbı gıdıverdım kusura bakmayın nolurr :(

merhaba benimdeee burnum kırık ve acil amelihyat olmak istiyorum istanbuldayım ama kime olacağım hakkında bi fikrim yok yardımcı olursanız cok sevinirim

Ank32 ve matmazel canlarım ben aslında oturup 2 muhabbet edelım ıstemıstım ama babamın ısı vardı maalesef ole kacar gıbı gıdıverdım kusura bakmayın nolurr :(

canım önemli değil. bana ayak üstü görüşmek bile yetti kaydirigubbakcemile3 senin o heyecanlı sevinçli halini görmek beni de heyecanlandırdı valla. ameliyat olalı 1hafta olmasına rağmen çok hızlı iyileşmişsin canım tekrar geçmiş olsun. şunu da demeden geçemeyeceğim burnun tasarımından çok çok daha fazla güzel olmuş :nazar: darısı başıma inşallah :Saruboceq:

Matmazelcım canııım cok mutlu oldum okuyunca cok saoll sen naptın anlat bakalım tasarım falan varmı?

oske gecmis olsun:) ya ben senin tasarımdan onceki burnunu bile cok begendim gayet muntazammıs! eminim ameliyattan sonra tam bir afet olmustur:) resimlerini bekliyoruz! sevgiler

Tuonelacım tesekkur ederım onden memnundumda yandan rahatsız oluyodum ozellıkle guldugumde daha bır goze carpıyordu kı ben cok gulerım ınsallah sımdı ıcıme sınen bır burun olur tasarımımdan daha farklı oldu gıbı gelıyo bana su bantlar bı cıksa hemen eklıcem ;)

kızlar güzel yorumları duydukça nasıl mutlu oluyorum anlatamam cok teşekkür ederim hepinisee

canım.. oske !!! cok güzel olmus morlukta sislikte kalmamıs gözün aydın. darısı basıma persembe sabah gidicem birde gıdı var kücük bakalım neler olacak :) aslında baya bi korkuyorumda.. kimseyede söylemicem esim ve cocuklar dahil..

Tesekkurler canım en kotu benım gıbı gecırırsın ınsallah cok ole agrılı sancılı bısey dııl
Persembe gorusmeyemı gıdeceksın canım yoksa amelıyatamı?

Back
X