oske.06 Burun Estetiği Ameliyatı

Özge valla cesaret geliyo böyle şeyler duydukça..bilmiyorum bakalım bi zaman ayarlayabilirsem önümüzdeki ay olacağım..2 hafta evde kalmam gerek bilmiyorum nasıl olacak..

edamisra sana da geçmiş olsun :)

ne güel sizin üzerinizden ağır bi yük kalktı..darısı başıma..

darısı tüm isteyenlerin başına insllh sizinde gönlünüze göre olur herşey a.s.

Kendıne ıyı bakarsan 1 haftada bıle ıse baslayacak duruma gelebılırsın bence. Insallah en kısa zamanda ıstedıgın gıbı bır buruna kavusursun benım ıyılesme surecım gayet hızlıydı ınsallah en kotu benım gıbı gecırırsın

özgecim teşekkür ederim bilgin için ama özel msj hakkım yokmuş benim..onun için cvp yazamadım..sağol :)

Rıca ederım canım ne demek sormak ıstedıgın bısey olursa bıldıgım kadarıyla yardımcı olmaya calısırım

bu arada kalın deri avantajmış,geç olabilir evet dedi doktorum iyileşme süreci ama daha sonrası için kalın deri büyük avantaj dedi..benim de kalın onun için ekledim bu kısa notu :)))

fotoğrafımı ekleyim dedim de beceremedim...gelişmeleri bildiririm sizlere..şimdilik yatmam gerek yarın pzt yine..rüyalarıma giriyo artık arkadaşlar..bekleyemiyorum valla..arada yazarm bu foruma..çok memnun oldum..öpüyorum ikinizi de..

Alcı cıkarıldı aynayı verdıler ben bakıyorum ama bı garıp bön bön bakakaldım sonradan nasıl begendınmı deyınce Zuhtu Bey ozaman burnumu ınceleyebıldım.

Alcı cıkarıldı aynayı verdıler ben bakıyorum ama bı garıp bön bön bakakaldım sonradan nasıl begendınmı deyınce Zuhtu Bey ozaman burnumu ınceleyebıldım.

Bende de oldu o, ışıklar gözümü almıştı, göremiyorum ki dedim:)

ya kzılar sadullah bey cumartesi günü amerikaya gidiyo persembe alçılarımı alcak peki bandajlarımı nezaman alır??

Bandaj senın ıyılesmene gore degısıyo sanırım normalde 1 hafta sonra cıkıyo ama benım 16.cı gunum ama hala bantlıyım :)

ya kzlar ya az önce forumlara daldım yine..kiminde delikler eşit değil kiminde çukurluklar var..kimine 2. ameliyat denmiş,ya valla kabusum oldu ya..allahım bir an önce bitse gitse şu durum

oooof ooof :)

FaZla arastırıncada daha cok ınsanın kafası karısıyo her doktorun memnun olmayan hastası war ama resımlere bakarak degerlendır
Ben en ıyı olarak Zuhtu Bey'ı gordum ınsallah pısman olmam

FaZla arastırıncada daha cok ınsanın kafası karısıyo her doktorun memnun olmayan hastası war ama resımlere bakarak degerlendır
Ben en ıyı olarak Zuhtu Bey'ı gordum ınsallah pısman olmam

canım haklısın,aynı fikirdeyim,burun derisinden tut da kemiğine kadar herkeste farklı sonuçlar olabiliyor,ama dediğin gibi fotoğraflar genel bir izlenim veriyor,zühtü bey'i hiç incelemedim bi de ona bakayım ya..çünkü burnun ilk günleri olmasına rağmen çok düzgün

Back
X