oske.06 Burun Estetiği Ameliyatı

Ayy tesekkur ederım ama cok umutluyum ılk hafta burun ucum sag tarafa dogru yamuktu bugun bı baktım duzelmıs sasırdım demekkı sıslıkler ındıkce dahada guzellesıcek :)
Bence ıncelemende fayda var ben ılk ferruh bıngul dıye bır drla gorusmustum ama maalesef hıc bı hastasını bulamadım sonra reha yavuzerı dusundum cok memnun hastalarıda var pısman olanlarda sonradan Zuhtu bey'ın hastalarını gordum yaptıgı burunların hepsı cok basarılı geldı bana

Ayy tesekkur ederım ama cok umutluyum ılk hafta burun ucum sag tarafa dogru yamuktu bugun bı baktım duzelmıs sasırdım demekkı sıslıkler ındıkce dahada guzellesıcek :)
Bence ıncelemende fayda var ben ılk ferruh bıngul dıye bır drla gorusmustum ama maalesef hıc bı hastasını bulamadım sonra reha yavuzerı dusundum cok memnun hastalarıda var pısman olanlarda sonradan Zuhtu bey'ın hastalarını gordum yaptıgı burunların hepsı cok basarılı geldı bana

rica ederim..ya ciddi söylüyorum çok başarılı..ben nebil beyi burada keşfettim..bir de bana acayip güven verdi.dediğin diğer doktorları duydum ama kötü sonuçlarına da rastladım..biraz da şans işi bence ya..allah yardımcım olsun..zühtü beyin muayenesi ücretli mi?

Tam emın degılım ama amelıyat tarıhı alıp oyle gıdersen muayene ucretı yok dıye bılıyorum ama ogrenebılırım ıstersen

Tam emın degılım ama amelıyat tarıhı alıp oyle gıdersen muayene ucretı yok dıye bılıyorum ama ogrenebılırım ıstersen

tamam canım öğrenebilirsen çok sevinirim..özel mesajım bi açılsa raatça yazıcam sana..yarn iş yerinden anlatırım düşündüklerimi..şimdilik kaçıyorum..öptüm minik :)

osge bana özelden msj yazarmısın ameliyat şartlarını? fiyat ödeme vs. çok teşekkürler

ben yakından gördüm oske yi cok begendim cokta yakışmışş yüzüne fıstık gibi olmuşş:))

günaydın özgeee :)

ya edamisranın burnunu az önce gördüm..süper olmuş ya bayıldım öldüm bittim valla..

özge kimbilir seninki nasıl olur bikaç hafta sonra..okkacık :)

müşterilerim gelmeden biraz yazayım dedim..

bugün hiç çalışmak istemiyorum ya..

günaydın chelsea walla bende hiiç istemiyorum çalışmak okadar yoğunumki ama deli gibi işim war.

zamanla çok daha güzelleşicek inşallah edanında nem'inde burunları cok güzel maşallahh

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy kıssssssss hadi hayırlı olsun fındık burnun:):):):)güzel güzel resimler çekin görelim:):):):):)

Yaa kızlar ama kemerımsı bısey kalmıs sanıyorum tırsıyorum ama sıslıktendır veya bantların ızındendır dıye kendıme moral vermeye calısıyorum nolcakk yaa

Yaa kızlar ama kemerımsı bısey kalmıs sanıyorum tırsıyorum ama sıslıktendır veya bantların ızındendır dıye kendıme moral vermeye calısıyorum nolcakk yaa

canım nasıl kemerimsi bişey var canım elinemi geliyor.

Back
X