oske.06 Burun Estetiği Ameliyatı

oske cim doktorunla tekrar nezaman görüşeceksin yada en son nezaman görüştün bişi dedimi bu çıkıntı konusunda

Kızlarr ebişimin kemerimsi şişliği gitmemiş 7 ay olmuşşş
benimkide geçmicek kesin
offf deli olcam yaaa mafoldumben eyvahedigeldismile :kızgın: senağlama :oklava:

cnm sende çıkıntı yokki ben resimlerinde göremedim..
ebişiminde çok küçük bi çıkıntı var ben olsam olmasdım onun yerinde dikat çekcek gibi deil yani:)
canını sıkma bence senin burnunda bşy yok:)

oske cim doktorunla tekrar nezaman görüşeceksin yada en son nezaman görüştün bişi dedimi bu çıkıntı konusunda

en son 3 hafta önce görüştüm
bidaha ne zaman gidicem bilemiyorum bişi demedi
hem gitsemde nolcakki şu saatten sonraa :sinifsinif:

cnm sende çıkıntı yokki ben resimlerinde göremedim..
ebişiminde çok küçük bi çıkıntı var ben olsam olmasdım onun yerinde dikat çekcek gibi deil yani:)
canını sıkma bence senin burnunda bşy yok:)

war anacım warr bak bi tam sol profilden bi resim çekip ekleyeyim
bu ne diyeceksin eminimmm akannehir

en son 3 hafta önce görüştüm
bidaha ne zaman gidicem bilemiyorum bişi demedi
hem gitsemde nolcakki şu saatten sonraa :sinifsinif:

war anacım warr bak bi tam sol profilden bi resim çekip ekleyeyim
bu ne diyeceksin eminimmm akannehir

tmm kusu ama bence bşy yokkkk hemm burun dibine gelip incelersen her burunda sorun vardır okdr ayrıntısına girme genel olarak iyi ve yüzüne yakışıyor o daha önemli:)

mrb özge okuduğum kadarıyla senin burnundaki çıkıntı duruyo benimde burnum yamuk hala masaj yapıyorum morelim çok bozuk....

en zoruda bu. ilerde bir problem çıkacak mı acaba diye beklemek. benim bu 2. ameliyatım olunca korkularım daha da artıyor.ama Allah korusun bir problem olsa da 3. cesaret edeemem artık zaten ailemde bir daha olmaz dediler. bir kere daha acı çekmene izin vermeyiz diyorlar.

canım yaa seninde 2.ci ameliyatınmıydı :S
ayy çok zor yaa
doktore karar vermekten daha zor sonucu beklemek
eyvahedigeldismile

Nemm kusum peki sence ameliyat olmama degmis mi?

bacım bnmmm ben senn eski burnunuda begeniyordum kötü deildi ...şuanda sadece ucu biras kalkmışşş biras küçülmüş aşırı derecede bi fark yokk eski halinle ama eski halinde kötü dielll bidaha diyeyim..şahsen benim eski burnum seninki gibi olsaydııı keisnlikle amlyt olmasdım:)

oskeeeeeeeee baktım canım resminee yaa ben korkuyorum ve hala yaralarım iyileşmiyo kapalı ameliyattan vallaaaaaaa daha acı çekme önden düzgünse burun ucun bencede elletme derm bennn ben öne çok önem veriyorum bendede tam önde sorn var onu bekliyorm önden valla düzgünsee bence tekrar acı çekmeee :sinifsinif:

Ben KKya ilk geldigimde biriyle tartismistik ben yandan onemli diodum o onden
Ama zaten ben burnumun on profilinden memnundum
Asil amac yan profilden duzgun olmasiydi

tabi burnumun sol tarafı hala çok şiş
içimde yinede bir umut var
bide zühtü Bey'in diğer hastalarında böle bişi olmamasıda umut veriyor

tabi burnumun sol tarafı hala çok şiş
içimde yinede bir umut var
bide zühtü bey'in diğer hastalarında böle bişi olmamasıda umut veriyor

ben sana anlatmaya çalıştığımda bana kızmıştın zühtü beyi savunmuştun hatta arkadaş listendende silmiştin, esila eda sen daha bilnmedik kaç kişi vardır kimbilir. Umarım geçer canım sonuçta bu kadar şeye bu kötü sonuç için katlanmıyoruz ben kesinlikle zühtü beyden vazgeçtim.mutlka git doktorunla konuş çünkü besbelli kemik var orda.doktorların geçer sözüne kesinlikle inanma benim arkadaşımada aynısını söylediler ama geçmedi revizyon olmak zorunda kaldı.bende nebil beyden randevu aldım bu hafta bakalım bu sefer karra verebilcekmiyim

ben sana anlatmaya çalıştığımda bana kızmıştın zühtü beyi savunmuştun hatta arkadaş listendende silmiştin, esila eda sen daha bilnmedik kaç kişi vardır kimbilir. Umarım geçer canım sonuçta bu kadar şeye bu kötü sonuç için katlanmıyoruz ben kesinlikle zühtü beyden vazgeçtim.mutlka git doktorunla konuş çünkü besbelli kemik var orda.doktorların geçer sözüne kesinlikle inanma benim arkadaşımada aynısını söylediler ama geçmedi revizyon olmak zorunda kaldı.bende nebil beyden randevu aldım bu hafta bakalım bu sefer karra verebilcekmiyim

hiç hatırlamıyorum böle bi konuşma yaptığımızı bilmiyorumkismile
henüz 2,5 ay oldu biraz daha beklemek en doğrusu olacak sanırım

yaww benim burun şişte olabilir
Dün Zühtü Beyle görüştümde geçicek diyor
bende burnum üzerine bastırıyorum bastırınca düm düz oluyo

yapma ya bilmiyorumkismile çok üzüldüm canım
görüşebildin mi hiç zühtü beyle bişey dedimi?

telefonla konuştuk masaja devam et zamanla geçer o dedi...resimlerimi mail atcaktım sinilendim onu da yollamadım ...evet eski burnumda daha iyi ucu daha güzel daha iyi duruyo (arkadaşlarım öyle diyo) ama yamukkkkkkkk işte....

Back
X