oske.06 Burun Estetiği Ameliyatı

oskecim burnun nasil oldu sislikler indimi resimlerini kaldirmissin merak ediyorum biraz degismissmi vallah ilk halide guzeldi simdi daha guzel olmustur heralde

oskecim burnun nasil oldu sislikler indimi resimlerini kaldirmissin merak ediyorum biraz degismissmi vallah ilk halide guzeldi simdi daha guzel olmustur heralde

Canım resimleri kaldırmadım eskiden herkese açıktı şimdi özel albüm yaptım ondan görememişsindir.
İstersen arkadaşlık teklifi et görebilirsin ozaman .
Şişlikler inmedi canım maalesef ööle kemer gibi duruyor hala ama üzerine bastırınca düz oluyo şişliktir diye umudediyorum eyvahedigeldismile

Canım resimleri kaldırmadım eskiden herkese açıktı şimdi özel albüm yaptım ondan görememişsindir.
İstersen arkadaşlık teklifi et görebilirsin ozaman .
Şişlikler inmedi canım maalesef ööle kemer gibi duruyor hala ama üzerine bastırınca düz oluyo şişliktir diye umudediyorum eyvahedigeldismile

Canım kemiğinemi bastırıyosun hımm inşallah şişliktirrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

sonunda buldum sizin fotoları..:)

canım çok güzel olmuş. güle güle kullan.inş.daha da güzel olur.yüzünü ifadeni bayağı değiştirmiş.

yalnız benim anlamadığım alçıdan çıkan burnun ve sanırım gözlerinde biraz birşey var onun dışında burnunda ve kenarlarında birşey yok.Ama 14.gün olanda burnunda kızarıklar ve yanında kızarıklar var.. sonradan oluyor mu kızarıklar falan.

sonunda buldum sizin fotoları..:)

canım çok güzel olmuş. güle güle kullan.inş.daha da güzel olur.yüzünü ifadeni bayağı değiştirmiş.

yalnız benim anlamadığım alçıdan çıkan burnun ve sanırım gözlerinde biraz birşey var onun dışında burnunda ve kenarlarında birşey yok.Ama 14.gün olanda burnunda kızarıklar ve yanında kızarıklar var.. sonradan oluyor mu kızarıklar falan.

canım bünyeye göre ameliyat sonrasında yüzünde şime, morarma ve gözlerde morarma olabiliyor. benim sol tarafım biraz daha şişti ve sol gözüm kanlanmıştı
ama ağrısı sızı yok

14.cü gün fotolarındada ameliyattan sonra doğal olarak cilttede bazı problemler oluyor oda yine bünyeye göre değişiyor
bazılarında çok sivilce çıkıyormuş falan
ama öle korkulacak bişeyi yok oluyooo geçiyooo

$4 aya 1 hafta kala.webp

4.cü ayımın bitmesine 1 hafta kaldı ama ama bu şişlikler gitmiyo :bbo:

oske fotolarına baktımda sanki ilk zamanlara göre burnunun kalkıklığı biraz daha inmiş. doğrumu görüyorum.

Ya kızlar boşu boşuna kusur arıyorsunuz,hakkaten güzel olmuş.
Bırakın biraz şişlik olsun ya,nolur memnunum diyin birazda,kendi kendinizi rahatlatın,ödüllendirin.
Keşke benim sonuçta böyle güzel olsa...
Birazda şükredelim diimi ama...

Canim hangi doktorda yaptirdin ?

Ankara Onep'te Zühtü DEMİR'e yaptırdım.

oske fotolarına baktımda sanki ilk zamanlara göre burnunun kalkıklığı biraz daha inmiş. doğrumu görüyorum.

evet tabi baya indi ama şuanki kalkıklık gayet yerinde bence böyle kalırsa iyi olur :)

oske arkadaşlık teklifi yolladım cnm kabul eder misin kii
tabikii ne demekkk

Ya kızlar boşu boşuna kusur arıyorsunuz,hakkaten güzel olmuş.
Bırakın biraz şişlik olsun ya,nolur memnunum diyin birazda,kendi kendinizi rahatlatın,ödüllendirin.
Keşke benim sonuçta böyle güzel olsa...
Birazda şükredelim diimi ama...

canım yani eski burnumda bence ööle çok beter bişi değilde
bu şekilde olması için hem okadar eziyet çekmeye hemde para vermeye değmez gibi geliyor bana

Şu kemerimsi şey gitse zaten başka bişey istemiyorum
Zühtü Beyde ineceğini söylemişti uzun zamandırda gidemedim
2 dakika öncede kontrol için aradılar sağolsunlar
bi gidip göstermeliyim sanırım :)

o zaman benimde mi kalkıklığı inicek:(( ben zaten çok kalkık burun istememiştim. doktorumun bana yaptığı kalkıklık iyi. ama inerse o zaman üzülürüm:((( bu arada senin burnunda doğal bir burun olmuş. maşallah.

canım moralini bozmak gibi olmasın ama o kemerimsi şey bence şişlik değil. benim burnumda da kaldı ama benimki daha az.druma gittiğimde daha ilk ayında bana orasının öle kalacağını söledi ama bence kafana takmaya değecek bişi değil. eğer rahatsız oluosan da dr düzeltir. sonuçta dr hatası. benimkini de düzeltsek mi acaba die sordum hiç gerek yok dedi ben de o kadarcık şey için tekrar aynı sıkıntıları çekmek istemiyorum zaten.

Back
X