Osman balciya tup.bebek yaptiranlar

benPamuk

Hayâller dua'lara emanet🌸
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2019
105
81
13
27
Arkadaslar merhaba yeni uye oldum...Konyada dr.OSMAN BALCIya tüp bebek yaptiran varmı? 4.tup bebek denemem olacak bende kromozom bozuklugu var 3 denemem sonucunda 1 ve 3.denememde saglikli emriyo bulunamadi 2.denemede sadece 1 tane saglikli bulundu oda tutunmadi simdi yeniden tedaviye baslayacagiz 1 haftaya kadar goruslerinizi paylasirsaniz sevinirim..🙏🏼🐣

ben yeni osman hoca da negatif aldım çok sayıda denedim bana bunu bahane buldu yumurta sayın az diye tüp bebekte başarılı değil gidebiliyorsan memorial veye cem çelik bahçeciye git doktorun cerrahlığı iyi fakat tüp bebek konusunda tam bir hayal kırıklığı

ben yeni osman hoca da negatif aldım çok sayıda denedim bana bunu bahane buldu yumurta sayın az diye tüp bebekte başarılı değil gidebiliyorsan memorial veye cem çelik bahçeciye git doktorun cerrahlığı iyi fakat tüp bebek konusunda tam bir hayal kırıklığı
Cevabin icin tesekkur ederim canim o doktorlara.gitmem mumkun değil dun son kararla yeniden necati ozcimende devam etmeye karar verdik ilgin icin tesekkurler insallah en yakin zamanda pozitifi gorursun🙏🌸

inşaallah canım benim sana nacizane tavsiyem eşinin değerlerine baktırın morfoloji eğer ki baş anomalisi varsa önemli sperm dna hasarı önemli maalesef kadın doğumcular hiç dikkat etmiyorlar

inşaallah canım benim sana nacizane tavsiyem eşinin değerlerine baktırın morfoloji eğer ki baş anomalisi varsa önemli sperm dna hasarı önemli maalesef kadın doğumcular hiç dikkat etmiyorlar
Esimde hic bi sorun yok bende kromozom bozuklugu var emriyolar genetikte saglikli cikmiyo tek sorun bu canim insallah bu son olurda saglikliyi buluruz

Merhaba. GEçen ay ikinci bebeğimi kaybettim 6. Haftada gelişimi durdu. Öncekş de 8. Haftadaydı. Eşimin sperm morfolojisinde %92 baş anomalisi çıktı. Bebek kaybımızın sebebi bu mudur? Sağlıklı bir bebek sahibi olamayacak mıyız? Çok endişeliyim acele cevabınızı bekliyorum

Merhaba. GEçen ay ikinci bebeğimi kaybettim 6. Haftada gelişimi durdu. Öncekş de 8. Haftadaydı. Eşimin sperm morfolojisinde %92 baş anomalisi çıktı. Bebek kaybımızın sebebi bu mudur? Sağlıklı bir bebek sahibi olamayacak mıyız? Çok endişeliyim acele cevabınızı bekliyorum
Canim gebelik kayiplarinin esindeki sorundan dolayi oldugu asikar suan tip cok ilerleri.pgt veya ngs yontemiyle saglikli gebelik yasayabilirsin

canım selam benim bebeğim de yedi haftalıkken kalbi durdu ondan sonra bir defa dış gebelik geçirdim spontan sonra gebe kalamadım baş anomalisi yüksekti bahçeci de güvenç hoca eşinin spermleri doğuştan bozuk deyince araştırdım ve karşıma sperm dna hasarı çıktı %56 onu düşürmeye çalıştık sonra önemsiz varikosel çıktı şimdi tansel hocadan sıra alacağım hala da uğraşıyorum mutlaka eşinizin sperm dna hasarına baktırın kadın doğumcuların umurunda değil en son osman balcı da denedim tam bir fiyasko mutlaka büyük kliniklere gidin memorial bahçeci gibi yoksa benim gibi konya da uğraşır durursunuz çok pişmanım

Tup bebek yontemi canim saglikli bulunan emriyoyu transfer oluyosun olabilecek riskler ortadan kayboluyo

canım selam benim bebeğim de yedi haftalıkken kalbi durdu ondan sonra bir defa dış gebelik geçirdim spontan sonra gebe kalamadım baş anomalisi yüksekti bahçeci de güvenç hoca eşinin spermleri doğuştan bozuk deyince araştırdım ve karşıma sperm dna hasarı çıktı %56 onu düşürmeye çalıştık sonra önemsiz varikosel çıktı şimdi tansel hocadan sıra alacağım hala da uğraşıyorum mutlaka eşinizin sperm dna hasarına baktırın kadın doğumcuların umurunda değil en son osman balcı da denedim tam bir fiyasko mutlaka büyük kliniklere gidin memorial bahçeci gibi yoksa benim gibi konya da uğraşır durursunuz çok pişmanım
Merhaba geçmiş olsun. Konya varikosel ameliyatı için kimi önerirsiniz? Siz hangi doktor a gittiniz

canım biz varikosel ameliyatı olmadık konyada o yüzden önerebileceğim bir doktor yok ama istanbulda tansel bey ve celalettin peru iyi diye duyuyorum

Bende Osman Balcı da tüp bebek tedavisi gördüm öncesindede kapalı ameliyat oldum burada da yazdığınız gibi daha önce çok sayıda tedavi denemişsiniz ve başarısız olmuş. Bir kez Osman Balcı da tedavi başarısızlığı ile hocayı suçlamanızın hocaya haksızlık olduğunu düşünüyorum. Tüp bebek tedavisindeki bütün aşamaları ve yaptığı muayene ile olabilecekleri ön gören ve detaylı olarak anlatan ne İstanbul da ne de başka bir yerde Osman hoca gibi bir hoca görmedim. Hem ameliyat özellikle de kapalı ameliyat hem de tüp bebekte çok başarılı bir doktor. Tüp bebek tedavisi ile gebe kalan onlarca hastasını tanıyorum ve üstelik onların doğuma kadar da gebelik takibini yaptığını ve doğurttuğunu biliyorum.

Bende Osman Balcı da tüp bebek tedavisi gördüm öncesindede kapalı ameliyat oldum burada da yazdığınız gibi daha önce çok sayıda tedavi denemişsiniz ve başarısız olmuş. Bir kez Osman Balcı da tedavi başarısızlığı ile hocayı suçlamanızın hocaya haksızlık olduğunu düşünüyorum. Tüp bebek tedavisindeki bütün aşamaları ve yaptığı muayene ile olabilecekleri ön gören ve detaylı olarak anlatan ne İstanbul da ne de başka bir yerde Osman hoca gibi bir hoca görmedim. Hem ameliyat özellikle de kapalı ameliyat hem de tüp bebekte çok başarılı bir doktor. Tüp bebek tedavisi ile gebe kalan onlarca hastasını tanıyorum ve üstelik onların doğuma kadar da gebelik takibini yaptığını ve doğurttuğunu biliyorum.
hanımefendi bu benim görüşüm yaşadıklarım ondan sonra kaan aydosa gittik keşke denemeseydiniz dedi ben bunu hocaya defalarca söyledim bu şekilde oraya smeliyatta başarılı yazdım ama tüp bebek konusunda yetersiz sanki doktorun yanında çalışan gibi mesajla beni suçlayamazsınız tamam mı

geçmişte bir tane mesajınız var bunları yazmak için mi açtınız hesabı

geçmişte bir tane mesajınız var bunları yazmak için mi açtınız hesabı

bu osman hocaya daha çok zarar verir konyada erkek infertilitesi veya sperm dna hasarı bilen dojtor yok anlaşmışlsr bütün suçu yumurtaya yüklemeye genim de sperm dna hasarı geçtikten sonra kendiliğinden tüp bebekle sonuç alan çok kişi var diz ne aşamadasını, sadece bir mesajla pek birşey anlaşılmıyor

Merhaba şuan aktif tüp bebek sürecinde olan var mı bende konyadayım başladım tüp bebeğe

Back
X