Osman Develioğlu tüp bebek

tseda1905

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2023
3
0
1
30
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım Osman Develioğlunda 3. Tüp bebek denemem transferimin 8. Günü hiç bir belirtim yok ilk denemem de göğüslerim de şişlik hassasiyet vardı şuan hiç birini yaşamıyorum aranızda bu tarz olup pozitif gören var mı ?

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım Osman Develioğlunda 3. Tüp bebek denemem transferimin 8. Günü hiç bir belirtim yok ilk denemem de göğüslerim de şişlik hassasiyet vardı şuan hiç birini yaşamıyorum aranızda bu tarz olup pozitif gören var mı ?
Merhaba, fiyatla ilgili bilgi verir misiniz bu ay ben de gitmeyi düşünüyorum. Bir de sürecinizden bahsederseniz çok memnun olurum şehir dışından geleceğiö

Merhaba sonucunuz ne oldu ?

Osman Hoca çok bilgili ve titiz biri. Şehir dışından gelecekler için önce telefonla hocayla görüşmenizi tavsiye ederim. Tüp bebek fiyat olarak da hasta durumuna göre değişiyor benim amh düşük olduğu için ilk mart ayında 40.000 demişti. İlaçlar dahil. Yumurta kontrolu için 2 güne bir çağırmıyor kişinin durumuna göre çağırıyor. Mesela önce 4 günde bir çağırdı sonra 3. Yumurta toplamaya kadar 3 kez gitmiştik. Ben olumsuz sonuç aldım ama benim yumurtam az ve kalitesiz. Tedaviye başlamak isteyenler için öneririm hocamı. Bir de bende kan pıhtılaşma problemi var. Bunu ilk anlayan hoca Osman hoca. Sürekli güncel değişimleri takip eden biri.

Osman Hoca çok bilgili ve titiz biri. Şehir dışından gelecekler için önce telefonla hocayla görüşmenizi tavsiye ederim. Tüp bebek fiyat olarak da hasta durumuna göre değişiyor benim amh düşük olduğu için ilk mart ayında 40.000 demişti. İlaçlar dahil. Yumurta kontrolu için 2 güne bir çağırmıyor kişinin durumuna göre çağırıyor. Mesela önce 4 günde bir çağırdı sonra 3. Yumurta toplamaya kadar 3 kez gitmiştik. Ben olumsuz sonuç aldım ama benim yumurtam az ve kalitesiz. Tedaviye başlamak isteyenler için öneririm hocamı. Bir de bende kan pıhtılaşma problemi var. Bunu ilk anlayan hoca Osman hoca. Sürekli güncel değişimleri takip eden biri.
merhaba, ben de Osman hocada 3 transfer oldum sonuç olumsuz. Bu ay 3. kez sıfırdan başlayacağım. benim de amh düşük yumurta sayısı çok çok az. sizin süreç nasıl ilerliyor ne aşamadasınız?

merhaba, ben de Osman hocada 3 transfer oldum sonuç olumsuz. Bu ay 3. kez sıfırdan başlayacağım. benim de amh düşük yumurta sayısı çok çok az. sizin süreç nasıl ilerliyor ne aşamadasınız?
Tekrar başladınız mı, ben de yeni başladım tedaviye osman hocaya gidiyorum. Başka merkezde 3 transfer ve negatif sonuç olmuştu

Şimdi gördüm mesajınızı. Hayır ben bir daha tedavi olmadım. Bıraktım artık tedaviyi bir süre tedavi görmek istemiyorum.

Merhaba hamilesiniz sanırım sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🤲 Osman hocada mi tedavi oldunuz? Birde kalitesiz ve az yumurta rezervinde hangi ilaçları kullanıyor hapla mi devam ediyor yoksa ignelerle mi? inceledigim kadariyla başka bir hoca da ilaçla tedavi ediyor ikisi arasında kaldım da yardımcı olabilir misiniz

Merhaba. Evet hamileyim teşekkür ederim fakat Osman Hocada olumsuz olmuştu tedavim ama eğer Bursada otursaydım kesinlikle Osman hocada devam ederdim. Şehir dışından geldiğim için yazın gitmiştim ve çok zor olmuştu bizim için. Osman hoca hem iğne hem hapla tedavi yapıyor ben 3 kez oldum her seferinde değişik tedavi uyguladı. Çok titiz ve her ilacı kendi anlatıyor hastaya göre kendi özel tedavi çiziyor. Tedavi sonrası biraz şans biraz kısmet oluyor. Benim orada olmadı ama Osman hocada olumlu olan çok kişi var. Dikkatli titiz ve alanında en iyisi Osman hoca. İyi ki var. Bence gidip görüşme şansınız varsa kesinlikle önce görüşün hocayla.

Back
X