Erkek İnfertilitesi osmanlı macunu ve proxeed

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
soguk içmiyorum güzelim ılık içiyorum.ama bana sabah ve öglen sacma geliyo o yuzden sabah ve aksam içiyorum.annemin tüpleri baglı bi nevi oda bizimle aynı kaderi paylasıyo gibi bisey.yani yumurtlama olmadıgı için rahim duvarı kalınlasıyo.Adetleri düzensizlesti doktoro gittik.rahim duvarın cok kalın kanser olma riskin var dedi.arastirdim bu sogan kürünü buldum.parca alınıcaktı.aldırmadı.bu sogan kurunu dediğim sekilde uyguladı ikinci ayda adete 10 gün kAla uyguladı.bittikten sonra tekrar gittik.ve doktor cok sasırdı bu nasıl olur diye tamamen rahimi temizlenmi.ama sogan kuru bittikten sonra feci bi sekilde adet oldu.

hadi ya çok güzel valla bana fayda etmemişti ama umutlandım şimdi...bende sabah akşam içerim o zaman...adet bitince 7.gün başla diyosun sanırım 2 3 gün sonrası değil yani..

hadi ya çok güzel valla bana fayda etmemişti ama umutlandım şimdi...bende sabah akşam içerim o zaman...adet bitince 7.gün başla diyosun sanırım 2 3 gün sonrası değil yani..

hayır canım 7.gun baslıyorum.hakıkaten bu sogan suyu buyuk bi nimet.ben önumuzdeki ay baslıcam tekrardan.

proxeed kullanıpta aman aman denecek kadar sperm artısı olan yorumlar okumadım.3.5 milyon arası degisiyo okudugum yorumlar

merhaba hanımlar bizim de 7 8 aydır olmadı bebeğimiz.. eşim tahlil yaptırdı 7milyon sperm var. hareket ise %30... keçiboynuzu kürüne başladım. benim de bazı aylar yumurtlama sorunum oluyor.. soğan kürü mü yapsam faydası olur mu ki.... pco demedi doktor ama küçük yumurtaların var çatlayamayan dedi pco mu dmek bu ???

merhaba hanımlar bizim de 7 8 aydır olmadı bebeğimiz.. eşim tahlil yaptırdı 7milyon sperm var. hareket ise %30... keçiboynuzu kürüne başladım. benim de bazı aylar yumurtlama sorunum oluyor.. soğan kürü mü yapsam faydası olur mu ki.... pco demedi doktor ama küçük yumurtaların var çatlayamayan dedi pco mu dmek bu ???

merhaba canım
hosgeldın.eger pco problemın yoksa uygulama derım.cunku pco olanlar yumurtalıkları catlamadıgı ıcın rahım duvarı kalınlasıyo bu kurde rahım duvarını temızlıyo ınceltıyo.rahım duvarın ınce olursa yırtılma ıhtımalı bıle var

Nerdesınız kızlar benım gıbı derdı olupta ıcını dokmek ısteyen arkadaslar gelın bırbırımıze yardımcı olalım sorunlarımızı beraber cozelım

Nerdesınız kızlar benım gıbı derdı olupta ıcını dokmek ısteyen arkadaslar gelın bırbırımıze yardımcı olalım sorunlarımızı beraber cozelım

merhaba bende varım 5 yıllık evliyiz hem eşimde aynı sorun var hem bende ben feci bir polikistik vakaymışım canım çok sıkkın moralim bozuldu

merhaba bende varım 5 yıllık evliyiz hem eşimde aynı sorun var hem bende ben feci bir polikistik vakaymışım canım çok sıkkın moralim bozuldu

hosgeldın canım
moralını bozmamaya calıs.proxeed kullanıyo esım bıde ben osmanlı macunu hazırladım onu sabah aksam ac karnına yıyo.proxeed maliyetı yuksek ama hazırlayabılırsen macunu yedırmenı onerırım.kac yasındasın hıc gebelık gectımı basından

Bizde proxeed kullanmaya baslayali bir ay oldu. Insallah ise yaramistir....

ınsallah guzelım.bızde oyle 1ay bıttı 3.kutuyu bıtırmek uzereyız sonucları beraber alacagız

Bizde 3.kutudayiz.ama bazi basliklarda morfoloji duzelmez yazmislar.gercekten morfoloji duzelmez mi lutfeeeeennn birileri cevapppp versiiiinnn :(

bizimde sayı ve hareket sorunumuz var.proxeed 3 kutu içti eşim bunun yanında fındık fıstık,arı sütü bal polen karışımı,keçi boynuzu ne duyduysak yani bu hafta tekrar sayım yaptıracağız bakalım değişen bişey oldu mu? en son sayımdan sonra 3 ay oldu. 1 yıldır korunmuyoruz olmadı başımızdan 1 aşılama geçti şimdi 2.si olacak.doktorlara göre normal gebelik için sayı yeterli o yüzden sebepsiz infertilite diyorlar. sayımız 13 milyon hızlı hareketli %0 sorunumuz hızlı hareketlinin olmayışı.yavaş hareketli ve yerinde hareketli var ama yetmiyor sanırım.

Merhalar test yaptiricam yazmissin da ne oldu sonucunuz merak ettim.proxeed ise yaradimi acaba

Bizde 3.kutudayiz.ama bazi basliklarda morfoloji duzelmez yazmislar.gercekten morfoloji duzelmez mi lutfeeeeennn birileri cevapppp versiiiinnn :(

canım biz de 3 ay kadar proxeed plus kullandık ilaç bize etki etmedi ama eşim de varikosel varmış o yüzden etki etmemiştir...morfoloji düşük olup artan çok kişi okudum düzelir yani neden düzemesin...

canım biz de 3 ay kadar proxeed plus kullandık ilaç bize etki etmedi ama eşim de varikosel varmış o yüzden etki etmemiştir...morfoloji düşük olup artan çok kişi okudum düzelir yani neden düzemesin...

Allaha sukurler olsun ki bizelde sadece hareket ve morfoloji sorunu cikti. Morfoloji de dedigim gibi % 2. Insallah iyilesme olur. Aralikta yeniden test zamani.insallah o zamana kalmadan hamis olurum...insallah isteyen herkes hamis olur

varıkosel olanlarda etkı etmedıgını duymustum canım.amelıyat olmayı dusunuyomunuz

Allaha sukurler olsun ki bizelde sadece hareket ve morfoloji sorunu cikti. Morfoloji de dedigim gibi % 2. Insallah iyilesme olur. Aralikta yeniden test zamani.insallah o zamana kalmadan hamis olurum...insallah isteyen herkes hamis olur

bizim de aynı sorunumuz var canım hareket ve morfoloji biz de bekliyoruz bakalım yarın ürolog doktoru varsa izin de değilse test yaptırcağız inş düzelmiştir değerlerimiz...%4 zaten en az olması gereken morfoloji değeri inş ilaçla düzelir tatlım...

Back
X