Osmanlıca dersine karşı çıkanlar Bizans tohumudur

şu an tesadüfen halk tv yi açtım..AKP den 85 kişiye torpil diyor..kpss sınavında kazanamamalarına rağmen memuriyete yerleştirilmiş ,bakan ve millet vekili yakınları:KK57:
torpil bu ülkenin bir gerçeği şaşırmadım açıkcası
işe yerleşmeyi geçtim , devlet yurduna geçmek için bile millet torpile başvuruyordu

idealist binnr kaç öğretmenim oldu benimde..bir okadar saati doldurmaya çalışanda vardı..
ya ne öğretmenler var bu ülkede
kelimei şahadet getiren hoca bile masum kalır valla
lise de bayan hocamız , eteklerimize ne laflar ederdi , pek meraklısınız oranızı buranızı göstermeye derdi , yatın kalkın erkeklerle sonrada diktirirsiniz yersiniz kocanızı bir güzel derdi , beş dklık zevkin peşinde koşun siz derdi , eteklerimiz dizde diye bizi nelerle şuçladı bu bir öğretmen

Osmanli dersi zorunluluğu yalnızca imam hatipler için ve diğer okullarda secmeliymis fakat nedense fox Tv bin sabah haberlerinde sanki tüm okullarda zorunlu gibi bir haber izlemistim bu da insanimizi nasil galeyana getirilmek istendiğini gösterir acikcasi kiniyorum uülkesine zararli şahsiyetleri. Okuyor olsaydim o dersi ben secerdim ama baskasi secmiyorsa bu beni ilgilendirmez di acikcasi çünkü bi tek kendine demokrat olan insanlardan degilim

ya ne öğretmenler var bu ülkede
kelimei şahadet getiren hoca bile masum kalır valla
lise de bayan hocamız , eteklerimize ne laflar ederdi , pek meraklısınız oranızı buranızı göstermeye derdi , yatın kalkın erkeklerle sonrada diktirirsiniz yersiniz kocanızı bir güzel derdi , beş dklık zevkin peşinde koşun siz derdi , eteklerimiz dizde diye bizi nelerle şuçladı bu bir öğretmen
aynen..okulumuzun müdürü hopörlörden küfür ediyordu öğrencilere

1897780_852968071406284_1179375703075183951_n.webp

Kimin ne tohumu oldugundan onlara neymis la. Bizans tohumu olunca noluyomus ki. Basbakan ne tohumuymus? Osmanli mi? Cok emin olmasin ondan. Kafatasci adamlar. Bizans tohumlarinin soz hakki yok mu?

siz burda tartışadurun halk benimsemiş bile
osmanlıca klavye çıkmış üstelikte yok satıyormuş :KK53:

Back
X