- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaynaga ne gerek, kimim oldugu belli zaten.. Araplar emiratlari asiri seriat kanunuyla yöneliliyor dimi, peki kadinlari prensesleri veya dis devlete ziyarette nasil giyindillerini gördünüzmü hic? Veya ogullari birinin Rihannayla sevgiliydi.. Bu din olaylarini kullaniyorlar.. Herzaman demisimdir DIN Müslümanlik sirf aciz halka emir sanki!Bu fotoğrafların kaynağı nedir?
Mesela ilk fotoğraf için hastane denetimi yazmışsınız, hangi hastaneyi kim olarak denetliyorlarmış, açar mısınız biraz...
Nasıl anlayamadım neyleri bilmeyen birinin varlığına şok oldunuz anlatın
Kaynaga ne gerek, kimim oldugu belli zaten.. Araplar emiratlari asiri seriat kanunuyla yöneliliyor dimi, peki kadinlari prensesleri veya dis devlete ziyarette nasil giyindillerini gördünüzmü hic? Veya ogullari birinin Rihannayla sevgiliydi.. Bu din olaylarini kullaniyorlar.. Herzaman demisimdir DIN Müslümanlik sirf aciz halka emir sanki!
Hiçbir başlığa uymayan diye bir ibare var konu açma yerinde acaba görmediniz mi??Konuyu yanlış yere açmış olabilirim uygun bir konu başlığı bulamadım ama sizlerinde bilgi sahibi olmanızı istiyorum ben bu fotoğrafları yeni gördüm eminim bugün Osmanlı torunuyum diyen; Arap adetlerini Osmanlılık sananlar şaşıracaklardır...
Eki Görüntüle 2552677
Vahidettin’in torunu Hanzede Sultan (arkadaki) ve kızı Prenses Fazila (öndeki) bir hastane denetiminde...
Eki Görüntüle 2552678
Hanzade Sultan’ın kız kardeşi Neslişah Sultan, Çırağan Sarayı
Eki Görüntüle 2552679
Hanzade Sultan ve kızı Prenses Fazila (sağda)
Eki Görüntüle 2552680
Hanzade ve Neslişah Sultan
Son Osmanlı döneminin (1920’ler) Prensesleri kendileri... Osmanlı torunları ne diyor acaba bu modern avrupai kadınlara? Yada şimdi söylediklerini o dönem de başlarındaki taçlarıyla bu güçlü kızlara söyleyebilirler miydi? Kendileri güzellikleri ve zerafetleriyle gerçekten Prenseslermiş hayran kaldım...