Osmanoğlu Hastanesi ve Türkiye Hastanesi- Şişli

nurrose

...........
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2007
1.840
9
641
41
İstanbul
Merhaba arkadaşlar,

Şişli'de Osmanoğlu hastanesinde Dr. Filiz Ak hakkında bilginiz var mı?Daha önce kontrol ve doğum için kendisine giden birileri var mı ?

Türkiye Hastanesi ve Osmanoğlu hastanesi bana çok yakın ama Türkiye Hastanesini ya çok begeniyolar ya da hiç beğenmiyolar.Bilgisi olan burada paylaşabilir mi? 3. ayıma girdim doktor bulamadım hala.

Merhaba,

Türkiye ve Osmanoğlu Hastaneleri eski ama kendini yenileyen, bakımlı hastaneler. Kadıoğlu hakkında çok bilgim yok.

Dora'da geçen yıl açılan bir hastane. Teknolojik olarak diğerlerinden daha iyi olabilir.

Ama doktorları hakkında çok bilgim yok.

Kendiniz ve bebeğiniz için en hayırlıları ile karşılaşmanız dileği ile,

cevabınız için teşekkürler,zaten Türkiye Hastanesini eledim çünkü doğumda kim nöbetçiyse o giriyormuş sürekli kontrole gittiğin doktor gelmiyormuş,ancak denk gelirse giriyomuş .
Diğer hastaneler hakkında hala bilgiye ihtiyacım var evime çok yakın ikisi de

merhaba.. yazınızı okudum da.. ben de doktor araştıryorum.. demet dikmen hakkında bilgi edinebildiniz mi? ya da herhangi bir doktora kara verebildiniz mi?

Selamlar,
Türkiye hastanesine ilk muayeneler için gittim, doğum için iyi bir hastane özellikle normal doğum isteyenlere tavsiye edilir, fiyatlar da normal. Ben Dr. Figen Ezen İşler e gitmiştim. İyi bir doktor, güleryüzlü fakat hastane genel itibariyle çok kalabalık. Çok sıra bekliyorsunuz ve dolayısıyla muayeneler kısa sürüyor (gerçi uzun sürmesi ne kadar faydalı tartışılır sağlıklı olduğu sürece).
Osmanoğlu hastanesinde Filiz Ak la da muayenem oldu. Onu pek tanıyamadım ama bana biraz ticari hesap yapan biri gibi geldi, belki de yanılıyorumdur. İlişkimiz kısa sürdü yani :)

Aşağıdaki diğer yorumlarda da Kadıoğlu ve Dora hastanesini sormuşlar, Kadıoğlu çok teçhisatlı bir hastane midir bilemiyorum, bir kere dr una da danışmaya gitmiştim bir konu hakkında, pek hoşlanmamıştım bir daha gitmedim. Şu an Dora hastanesine gidiyorum, Demet Dikmen doktorum. Kendisini sevdim gibi ama 2. kez gördüğüm için çok yorum yapamıyorum. Hastane küçük ama temiz ve teknolojik. Fazla hastası yok, sıra beklemek de yok. Zaten Türkiye nin ilk butik hastanesi diye geçiyor. Fiyatlar da fena sayılmaz.

Eğer epidural düşünüyorsanız Türkiye Hastanesi NEZİH BEY muhteşem bir anestezi doktorudur, gözleriniz kapalı kendinizi ona emanet edebilirsiniz. Ben ilk doğumumu Türkiye hastanesinde yaptım doktorumu dışardan getirttim. Nezih bey için o hastaneyi tercih ettim, Doktorum Filiz Ak (Osmanoğlu hastanesinin doktoru), epidural ile normal doğum yaptım. İkinci hamileliğim ve Allah kısmet ederse bu sefer epiduralsiz normal doğum yapmayı düşünüyorum (herşey yolunda giderse inş) doktorum yine Filiz hanım olacak, evet biraz tuzlu olabilir, mizaç olarakda biraz sert bir hanımdır fakat çok güvenilir ve çok deneyimli bir doktor. Ondan başka gittiğim bütün doktorlar bana sen normal doğum yapamazsın sezeryen olmalısın bebek iri çatın dar vs.zırvalıklarla aklımı karıştırmışlardı. Filiz hanım bana birkez bile sezeryanın lafını etmedi normal doğum istediğimi bildiği için hep o yönde yüreklendirdi ve doğum anında ve sonrasında da anladımki kendimi çok güvenilir ellere emanet etmişim.

merhaba
aynı sebepten dolayı bende turkıye hastanesınden sogudum ama nerde dogum yapacagıma karar veremıyorum hala.
Siz doğumunuzu nerde yaptınız. memnun kaldınız mı? tecrubelerınızı paylasır mısınz?

20. Haftama kadar turkiye hastanesine gittim doktorumdan hic beklemedigim bi muamele gordum..ardindan 30. Haftama kadar buyuk bi ozel hastaneye gittim..suan kesinlikle ozel hastanelerden sogumus bi haldeyim..devlete yoneldim..genelde ozel haataneleri tavsiy ederler ikinci hastenyi arkadasim onermisti hatta ben ozel hastane ve doktorlarin biraz simarmis olduklarini dusunuyorumm..hic tavsiye etmedikleri sisli etfal hastanesinde ikidir oyle iyi doktorlarla karsilastimki anlatmam mumkun degil...bu sebeple bende basinda gittigim doktorla doguma girmeyi cok istemistim ama hayirlisi boyleymis her doktor her hastane herkese ayni gelmiyo deneyerek icine sinen doktoru bulmani tavsiye ederim ☺☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…