- 17 Aralık 2016
- 3.321
- 5.957
- 158
- 39
- Konu Sahibi Acemianne42
Kızlar ben 25.haftadayım, doktor calsiyum içeren vitamin ve ferro diye demir ilacı verdi, sizler neler kullanıyorsunuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bekarken bi ara osteocare vitamn ilacı kullanmştm çok iyi gelmşti. İştahmı falan açmıştı. Sevmiştim:) ama şmdilerde kullanmıyorm sadece multivitamin kullanıyorm hamileler için olandanKızlar ben 25.haftadayım, doktor calsiyum içeren vitamin ve ferro diye demir ilacı verdi, sizler neler kullanıyorsunuz?
Dediklerini kullanıyorum. Ferro saçlarıma çok iyi geldi valla. Saçlarım saman gibiydi kupkuru hafif nemlendiKızlar ben 25.haftadayım, doktor calsiyum içeren vitamin ve ferro diye demir ilacı verdi, sizler neler kullanıyorsunuz?
İştahım aynı ama çok kilo aldım ben. Vitaminlere bağlıyorumBende osteocare ve ferro gyno kullanıyorum, ikisinden günde birer tane kullanıyorum çok iştah açtığı yazıyor internette, öyle bir durum var mı?
İştahım aynı ama çok kilo aldım ben. Vitaminlere bağlıyorum
Aralık ayından beri kullanıyorum canım. Günde bir taneİnternette de benzer yorumlar var, sende günde birer tane mi kullaniyorsun ve ne zamandır kullanıyorsun?
İlk hamileligimde demir multivitamin d vit bacaklarima kramp giriyordu osteocare basladi. Magnezyum calsiyum var ondada.
Hepsini ayni anda icmiyordum ayri ayri tok derken yemekten sonra mide yemekle dolu ilac karisir zaten. Yemekten bir iki saat sonra iciyordum. Multuvitamini yatarken iciyordum. Digerlerini gun icinde ayarliyordum. Demir hapida kabiz oluyordum onuda tok aliyordum ac degil.Zamanlama olarak sen ne zaman içiyordün, kimileri kahvaltıdan sonra içmek iyi diyor, kimileri gün içinde tok karna her zaman olur diyor?