Osteocare vitamin kullananar???

Acemianne42

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2016
3.321
5.957
158
39
Kızlar ben 25.haftadayım, doktor calsiyum içeren vitamin ve ferro diye demir ilacı verdi, sizler neler kullanıyorsunuz?

Kızlar ben 25.haftadayım, doktor calsiyum içeren vitamin ve ferro diye demir ilacı verdi, sizler neler kullanıyorsunuz?
Ben bekarken bi ara osteocare vitamn ilacı kullanmştm çok iyi gelmşti. İştahmı falan açmıştı. Sevmiştim:) ama şmdilerde kullanmıyorm sadece multivitamin kullanıyorm hamileler için olandan

Bende osteocare ve ferro gyno kullanıyorum, ikisinden günde birer tane kullanıyorum çok iştah açtığı yazıyor internette, öyle bir durum var mı?

Ben de onun gibi başka kalsiyum hapi osteo zinc kullaniyorum +demirchapi kullaniyorum ..haftada iki veya üç d vitamini aliyorum bu hafta ek olarak omegaya başlicam ..bu şekilde ayri almak multivitaminlerden daha etkili oluyormuş ..

İlk hamileligimde demir multivitamin d vit bacaklarima kramp giriyordu osteocare basladi. Magnezyum calsiyum var ondada.

Zamanlama olarak sen ne zaman içiyordün, kimileri kahvaltıdan sonra içmek iyi diyor, kimileri gün içinde tok karna her zaman olur diyor?
Hepsini ayni anda icmiyordum ayri ayri tok derken yemekten sonra mide yemekle dolu ilac karisir zaten. Yemekten bir iki saat sonra iciyordum. Multuvitamini yatarken iciyordum. Digerlerini gun icinde ayarliyordum. Demir hapida kabiz oluyordum onuda tok aliyordum ac degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…