Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar 2 yıldan fazla olmuştu adet görmeyeli. Dr östrojen ilacı verdi, kullandım ve sonunda regl oldum. Çok sevindim. Fakat bu ay gene olmadı. Bu durumu yaşayan varmı aranızda, yani gene olurmu yoksa 1 defalıkmıydı?
Arkadaşlar 2 yıldan fazla olmuştu adet görmeyeli. Dr östrojen ilacı verdi, kullandım ve sonunda regl oldum. Çok sevindim. Fakat bu ay gene olmadı. Bu durumu yaşayan varmı aranızda, yani gene olurmu yoksa 1 defalıkmıydı?
canım ostrojen hapı dediğin cylo prognova mı ? onu kullan her ay hasta olursun.ben de onu kullanıyorum kesince gene hasta olamıyorum sendeki sorun ne fsh mi?
Kızlarrr cyclo içipte adet göremeyeniz varmı..Bu benim zaten aralıklarla 3. içişimm..İlkinde 21 gün içtim 3. gün adet oldumm..İkincide 10 gün içtim günde 2 taneden onda da 3. gün bitti oldumm..Şimdi 21 gün kullandımm 6. günümdeyimm çıldıriciiiğiiiiimmmm olamıyorumm..İlaç bittikten sonra ilk 3 gün ara ara fena sancılarım olduu..son 3 gündürde tık yokk..Ne yapacağımı şaşırdımm..Böyle olan varmı aranızda hiç????:18::18::18::18::18::18::18::18::18:
canım ostrojen hapı dediğin cylo prognova mı ? onu kullan her ay hasta olursun.ben de onu kullanıyorum kesince gene hasta olamıyorum sendeki sorun ne fsh mi?
ben de ayı hapı kullanıyorum yıldır. gecen yıl bıraktım bırkez adet gordum bır daha goremedım ve yıne devam ettım. bu yıl yıne bıraktım ve ıkı aydır adet goruyorum senın fsh nekadardı basladıgında ? yas kac ?