ösym !!!!!

CatlakB

ALLAH'ım Hakkım(ız)da Hayırlısı
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2013
8.601
5.099
248
Tam dert oldu nerdeyse 10 gün oldu şu ösym ek kılavuzunu bi açıklayamadı millet okula başladı mezun olunca yayınlıcaklar heralde..
kyk başvurusu 22sinde bitiyo ösymcik bişey yapmadı daha kılavuzu açıklama zahmetinde bulunup yerleştirme yapıcaklar bide kykya başvuru yapıcam hesapta anca hesapta olur zaten..
Bugün açıklamadıklarında biz napıcaz.
Sanki puan yetmedide 1.sinde tercih yapmadık.
2. sınıf muamelesi gibi geliyor artık insana..
Yeter YA !!!

e iyi de zaten ek tercihler okullar açıldıktan sonra yapılır hatta 1 ay sonra falan okula başlarlar
geçen yıl 4 ekimde açıklanmıştı
bence isyan etmeden önce araştır bu kadar geçe kalacağını madem bilmiyordun ve geç olması sıkıntı yaratacak neden ek tercihe bıraktın
3. defa sınava girecek biri olarak psikolojini çok iyi anlıyorum ama bu şekilde kendini gererek negatif enerji yayarak bir sonuca varamazsın onlar yine belli olan bir tarihte açıklayacaklar bence oturup dua et de istediğin yerlerde boş kontenjan kalmış olsun

Ben ek tercihlerde girmiştim 4 yıl önce, okula kayıt tarihim 20 Ekim. Daha vakti var sakin ol

Ben yetenek sınavlarıyla uğraştım 2,5 ay keyfimden tercih yapmamazlık yapmadım yani. !
En az 4aydırda bişeyler açıklansın diye bekliyorum. yetenek sınav tarihleri sonuçları sonra diğer üni sonra bi diğeri...
İstediğim ünide öğretmenliği bu yetenek sınavlarında 10 puanla kaçırdım o 10 puanı yapmakta çok kolay..
Ama olmadı...
Kyk başvuruları 22sinde bitiyo.
2. tercihtekiler kykda kalamıyo mu bunun mantığı var mı ?!
Ben hepsi için dua ediyorum ama artık sıkıldım aylardır bişeyleri beklemekten psikolojim bozuldu..
Biri diyodu 9unda diğeri 14ünde diğeri 16sında şimdide 18 diyolar !
Her kafadan başka ses çıkıyo.
Kyk 22sinde son diyo
Gelde çıldırma ya !

Ben ek tercihlerde girmiştim 4 yıl önce, okula kayıt tarihim 20 Ekim. Daha vakti var sakin ol

Ya kyk 22sinde son çok şey çelişiyo

Son düzenleme:

yetenek sınavı ile uğraştığını bilmiyordum canım senin hakikaten baya canın sıkılmış ama bence hazırla kendini 18i diyenler de çıkacak 23ü de vs vs vs...

ama daha da uzun zaman sonra açıklanabilir

kyk nasıl olacak bilmiyorum ama illaki onlar için de dilekçe yazma durumu yahut ek zaman veriliyordur yoksa öğrenciyi sıfr ek tercihlere kaldı diye 1 dönem yurtsuz burssuz ya da kredisiz bırakacak değiller

Bende bunu diyorum işte.
Sanki cezalandırıyolar gibi herkes birbirinden bi haber davranıyor.
Millet okula başladı ya 10 günde açıklamak bu kadar mı zor.
İnternet çağındayız diyolar verileri toplamak bu kadar süremez.
Ek tercihiz diye geç başlama gibi bi ceza söz konusu olabilir mi ?
Ben buna ceza derim çünkü mantığı yok bundan 10 yıl öncesi olsa tamam derim veri toplamak güç ama şimdi bunu diyemem.
İlgilendikleri 5 sınav varmış hepsi açıklandı bi bunu açıklayamadılar.
Gelde sakin ol.
Reva mı bu şimdi bunca öğrenciye !

valla canım tabii sistem her zamanki gibi ağır ve aksak işliyor
umarım en kısa zamanda açıklanır da gönlün ferahlar insan ne yapacağını da bilemez beklerken
ya sabır ya selamet

valla canım tabii sistem her zamanki gibi ağır ve aksak işliyor
umarım en kısa zamanda açıklanır da gönlün ferahlar insan ne yapacağını da bilemez beklerken
ya sabır ya selamet

Bide benim aylardır beklemek gibi bi durumum oldu canıma tak etti artık.
Agresif olmaya başladım doluyum ya bi şey olsada patlayıp sinirimi gerginliğimi atayım diyorum.

.

Son düzenleme:
Universite sinavlarini bile 1 haftada aciklayan osym su ek tercih isini simdiye baslatmaliydi.İkinci sinif muameleyi kimse haketmiyor

Universite sinavlarini bile 1 haftada aciklayan osym su ek tercih isini simdiye baslatmaliydi.İkinci sinif muameleyi kimse haketmiyor

Herkes bunu söylüyor.
Cidden 2.sınıf muamele görüyoruz

Herkes bunu söylüyor.
Cidden 2.sınıf muamele görüyoruz

siz sakinliğinizi koruyun kızlar hakkınızı yiyorlarsa bu şekilde de yazıklar olsun yani
siz pozitif olun inşallaaahh hepiniz tüm yerleşmeyi bekleyenler istedikleri yerlere yerleşirler

siz sakinliğinizi koruyun kızlar hakkınızı yiyorlarsa bu şekilde de yazıklar olsun yani
siz pozitif olun inşallaaahh hepiniz tüm yerleşmeyi bekleyenler istedikleri yerlere yerleşirler

Bıktım artık ya rüyalarıma giriyor artık

Ben üniversitedeyim şu an 2.sınıfım.Kendim için sorunum yok ama ek tercihi bekleyen arkadaşlarım var gerçekten zor bir durum.Ee dersler başlayacak vizeler var daha hangi ara başlayacak bu işlemler.

Ben üniversitedeyim şu an 2.sınıfım.Kendim için sorunum yok ama ek tercihi bekleyen arkadaşlarım var gerçekten zor bir durum.Ee dersler başlayacak vizeler var daha hangi ara başlayacak bu işlemler.

Düşünmüyorlar mıdır nedir anlamadım..
sınavlar kasımda zaten okula başlamamız ekimin başı falan olucak hatta ilk 10 günü içerisinde başlanır ama sorun olur sonrada bayram var e ondan sonra sınavlar
Eksik kalan konular

bende beklıyorum ek tercihleri biran önce yayınlasalar klavuzuda işimize baksak kontejyanlar belli olmuştur heralde artık herkes okuluna yerleşti çünkü..

bende beklıyorum ek tercihleri biran önce yayınlasalar klavuzuda işimize baksak kontejyanlar belli olmuştur heralde artık herkes okuluna yerleşti çünkü..

Kaderdaşımı bulduummm
Gerçekten ya çok uzattılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…