ota b**a ağlamak

Son zamanlarda yorulmussunuz belli ki...
Ustune bir de aglamamaliyim gucluyum ben diye sartlandirmissiniz kendinizi....
Sonunda bir yerde de vucut dayanamamis...
Siz aglayabildiginize sevinin, asil aglayamasaniz kotu...
Ben de hic haz etmezdim aglamaktan, fakat insan zaman zaman yipraniyor ve yapilabilecek tek sey aglayip rahatlamak oluyor...
Bir de ne kadar cok aglamaya basladim ben diye takilmayin, insan daha cok agliyor...
Kendimden biliyorum:34:

Ben de bu ara çok hassasim nedense.
Ama aglayamiyorum hemen içimdeki ses dur, güçlü ol diye bagiriyor ve gozyasimi tuttukca asabi oluyorum:5::5:
En iyisi geçici bu ve herkeste olabiliyor diye düşünüp olayi dramatize etmemek galiba.:31::31:

halen ağlayabiliyorken bol bol ağlayın
ağlamak iyidir insanı rahatlatır

hani çok güçlüydüm ne oldu diyorsunuz ya, kolay kolay ağlamazdınız
demek ki vücudunuzun buna ihtiyacı var artık

bir süre sonra geçer belki bu durum

doğru belkide ağlamaya ihtiyacım var ama bu ara o kadar sık ağlıyorumki.

Ben de bu ara çok hassasim nedense.
Ama aglayamiyorum hemen içimdeki ses dur, güçlü ol diye bagiriyor ve gozyasimi tuttukca asabi oluyorum:5::5:
En iyisi geçici bu ve herkeste olabiliyor diye düşünüp olayi dramatize etmemek galiba.:31::31:

içimdeki ses banada diyor ama içim çoşuyor biride gelip ne oldu deyince baslıyorum ağlamaya
tabiki insanız olabilir ama ben yıllarca kendimi dik tutmak için savaştım neler yaşadım ağlamadım
şimdi ise herşeye ağlamaya basladım

Ben dün izlediğim filme ağladım.Duygusal bir sahne de yoktu halbuki :1: Kadınların sürekli değişen hormonlarının sonucu işte.Ağlamak güzeldir.O an ağlayasınız geldiyse kimsenin görmeyeceği bir yerde ağlayıp rahatlayın.

film olsa neyse reklamlara bile ağlar oldum
lavaboya kaçıyorum bazen ama geneldede kaçamıyorum çünkü birini görünce daha çok ağlayasım geliyor

Bende böyleyim bu aralar.. Psikolojim bozuk bi konudan o yüzden :26:
Arada bi ağlamaklı oluyorum amaa ağlayamıyorum.. Garip bi his.
Bunalıyorum da zaten, sıkıldım artık..

Ağladığımda rahatlıyorum ama sonra gene oluyor. Zaman gerek sanırım..

sanırım benimkide bozuldu.
ağlayınca rahatlayamıyorumki sanki bogazıma yumru oturuyor daha kötü oluyorum

Ben kendimi bildim bileli boyleyim. Hep aglarim. Cok zayifim o konuda. Igrenc bisey. Agir seyler de yasadim ama katilasmadim daha cok zayifladim gucsuzlestim sanki.. manik depresyonum var benim ama. Kronik olarak depresyonlu tarafim agir basiyor. Lise ortaokul yillarim hep boyle ota boka aglayarak gecti. Simdi is yerimde bir sey olur aglarim is gorusmesine giderim cikinca aglarim. Esim bisey der 2 gun aglarim.

Sen de gecici bir depresyonlu donemden geciyorsun. 2 3 gun isten uzaklasmak iyi gelir. Bir de bitkisrl seyler kullan. Dogadanin sari kantaronlu bi cayi var bn seviyorum :))

Bende ayniyim..gozler hep dolu dolu..evdekiler farketmesin diye hep bi kendini slkma var bide..otobuste gelirken bile gozlerim doluyo neden anlam veremiyorum ama bir an once gecmeli..kimse anlamazki anlatsan halinide..

Balık burcu musunuz? Ben de hic aglamam anca cok sinir olursam biseye oyle aglarim.Bi arkadasim da sizin gibi herseye agliyor burctan kaynakli oldugunu dusunuyor ama sizin durumunuz nasildir bilmiyorum.Ayrica aglamak da gucsuzluk belirtisi degil dozaji belliyse guzel bir sey.

Ben kendimi bildim bileli boyleyim. Hep aglarim. Cok zayifim o konuda. Igrenc bisey. Agir seyler de yasadim ama katilasmadim daha cok zayifladim gucsuzlestim sanki.. manik depresyonum var benim ama. Kronik olarak depresyonlu tarafim agir basiyor. Lise ortaokul yillarim hep boyle ota boka aglayarak gecti. Simdi is yerimde bir sey olur aglarim is gorusmesine giderim cikinca aglarim. Esim bisey der 2 gun aglarim.

Sen de gecici bir depresyonlu donemden geciyorsun. 2 3 gun isten uzaklasmak iyi gelir. Bir de bitkisrl seyler kullan. Dogadanin sari kantaronlu bi cayi var bn seviyorum :))

Aynen, kendimi gördüm:31:
Benim de tekrarlayan majör depresyonum var. Bir de üstüne geçirdiğim ataklar..
Panik atak ilacımı düzenli kullanıyorum, diğer ilaçlarımı bırakmaya çalışıyorum ama zorluyor epey.

Aynen, kendimi gördüm:31:
Benim de tekrarlayan majör depresyonum var. Bir de üstüne geçirdiğim ataklar..
Panik atak ilacımı düzenli kullanıyorum, diğer ilaçlarımı bırakmaya çalışıyorum ama zorluyor epey.

:))) benim de dengesiz durumlar bir mutlu bir drpresif ama depresif daha agir geliyor. Aynen o ilaclardan sikildim. Benim aradaki gecisleri sert yasamamam icin bi ilacim var bi tek onu duzenli aliyorum. Depresyonu kullanmiyorum. Cok kotu yapiyor hepsi :))

Back
X