Ota b... aşık oluyorum..

askkokan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2015
13
9
1
34
Arkadaşlar merhaba

Artık kesin anladım. Önüme her çıkana aşık olmak için kendimi zorluyorum. Ama bunu isteyerek yapmıyorum herşey bir anda oluyor. Böyle durup saçma sapan hayaller kurup onları yaşamış gibi hissediyorum. Etkilendiğim kişiden en ufak bir yakın hareket gördüğümde içimde tuhaf bir his oluyor. Şu an iş yerindeki çocuğa takmış durumdaym. Çocuk nişanlı kendime bunu yakıştıramıyorum ama engel de olamıyorum napıcam arkadaşlar??
Resmen şu an çocuktan kaçıyorum o da birşey mi yaptım der gibi sürekli benimle konuşmaya çalışıyor.
Bu huyumdan vazgeçmek istiyorum yardım edin :KK11::KK11:

Not: Nişanlı olan bir adama asılmıyorum bu hislerim için kendimden utanıyorum ve asla aralarını bozmak gibi bir niyetim de yok!!

Nisanlı adamı hayallerinden bile uzak tut mümkünse.
Şayet hayalini kurduğun o nişanlı adam benim adamım olsaydi,beyninin pekmezini akıtırdım..
Normal hayaller kur sen

Iştebunlar hep yyalnızlıktan. Karşına hayatına damga vuracak birinin çıkmadığından Mütevellit. En kısa zamanda nişanlı olmayanını bulmanızı temenni ederim:)

Aşk değil de hoşlanmak .
Bazı kişiler çabuk hoşlanıyor birilerinden elde olan bişey değil .
Doğru kişiyi bulunca bu huyun ortadan kalkar .

Bir de kız zaten nişanlı adama asılmıyor sadece beğeni oluşmuş bu yüzden de uzak duruyor .
Tepki gösterilmesi yersiz .

Ozaman hemen başkasına aşık ol, iş yerindeki de aklına gelmez :KK53:

Bir de önünüze gelenden karşılık görseniz ne olacak acep :KK53: İşin şakası bir yana, yaptığınızın farkındaysanız, yapmaya engelde olabilirsiniz ,,

Tuhafsın
Masumlaştırsan da olmuyo
En az kaşı gözü oynayan adamlar kadar tuhaf
Bekarlarla hayaller kur bari ne diyeyim

Elimde olan bir şey olsaydı yapardım seni mi kırıcam :KK14::KK14:

Kiyamamm basliga cok guldum haha :-) cok kotuydu moralim Allah cc razi olsun moralim duzeldi :KK9:

Aminnn aminn Rabbim hepimizden razı olsun :oops: ay bende bi atayım içimden dedim ya :KK53::KK53:

Aşk öyle her önüne gelene olmaz.
Sizinki ayran gönüllülük.

aynen aynen bu aşk olmaz :KK51:

Bencede ask degil karsi koymaya calismaniz cok guzel siz yinede mesafeyi koruyun

evet öyle yapmaya çalışıyorum ve artık rahatlık olucak dereceye geldim ne zaman baksam çocuk da bana bakmış oluyor.
Ben konuşunca dönüp dinliyor o_O :KK11:

Iştebunlar hep yyalnızlıktan. Karşına hayatına damga vuracak birinin çıkmadığından Mütevellit. En kısa zamanda nişanlı olmayanını bulmanızı temenni ederim:)

Kesinlikle öyle. Böyle olucaksa hiç olmasın razıyımmm :KK14::KK14:

lisede falan beğendiğin ya da aşık olduğun insanları içinde bastırdın mı?
ya aile yapın müsait değildi bir erkek arkadaşa ya da ortam yapamadın.
Ben böyle yorumladım.

Aslında ailem çok anlayışlıydı ve erkek arkadaşım da oldu ailem biliyordu da.. Ama bilmiyorum ya bu hislerime bir türlü anlam veremiyorum :KK11:

Bende kediye, köpeğe hatta ınanırmısın bugun işyerımde minik bir fare yakalamışlar ona bıle aşık oldum .

aynı ben haha kız beni tarif etmişin bende hemen hop hoşlandım hayal kurmaya başlıyorum utanmasam evlencem o kadar büyüyor hayel tek olmadığıma sevindim :KK71::KK71:

Back
X