Ota b... aşık oluyorum..

bilinc alti problemlerinden kaynakli olabilir ,saglikli bi durum olmadigi ortada cunku...

bence sen hiç aşık olmadın ve hoşlantıyı aşk sanıyorsun
ben de yalnız kaldıgım dönemlerde yolda böyle eli ayağı düzgün biri görünce tüüüh bu da kaçtı :) diyordum içimden ama sonra kendime gülüyordum. biliyordum ki yalnızlık kafama vurmuş o zaman
aşık olmak için birini arama, o zaman herkesi sevmek için bahaneler bulursun ve kendini ona inandırırsın
akışına bırak, beklentiye girme, göreceksin ki en beklenmedik zaman da hoop kalbin ota konuvermiş :*

ben de öyle her karşıma çıkana karşı kendimi zorluyorum. hatta bir evlilik görüşmesinden kendimi zorlarım düşüncesiyle kaçtım ısınamadım deyip. adam da çok uygundu şartlar itibariyle. ama kendimi zorlamaktan o kadar korkmuşum ki.

terazi burcuyum, karşımdaki kişilere değil de aslında aşka sevgiye aşığım galiba ondan oluyor. sizin burcunuz ne :)

kıyamam sanaaa.. ayran gönüllü falan değilsin anladığım kadar sadece çok yanlızsın olur öyle arada ya kimseye zararın yokki napalım ammaa aması var kendini yıpratırsın.. anladığım kadarıyla birazda heyecanlı bi tipsin inşallah karşına seviceğin biri ve seni seven biri çıkarda layığıyla aşk yaşarsın.. :KK200:

Hayal dunyasindan bir an once cikip gercek dunyaya donmen lazim.
Cok mu dizi izliyor ya da ask romanlari okuyorsun bu arada?

Back
X