- 2 Kasım 2014
- 830
- 381
- Konu Sahibi Tasprenses
Kizlar Merhaba. Durdum durdum duramadim konu açmaya karar verdim. Bugün erkek arkadaşimla benim evde buluştuk. Herşey gayet güzel geçti. BI ara o benim tablette oyun oynarken öylesine telefonunu elime aldım karıştırmaya başladım. O da ne bakiyosun hiç sevmediğim şeyler falan dedi, ne var öylesine bakıyorum dedim. Tableti bırakıp nerelere girdiğimde bakmaya başladı. BI mesajlara bi whatsappina girdim zaten. Whatsapp temizlik bişey yok konuşmalar vardı bakma ihtiyacı duymadım zira hepsi erkek ve tanıdığım kişilerdir. Mesajlara girdim bu deli oldu elimden altı telefonu oyun oynayacağım diye. Tablette oyna dedim yok dedi. O arada annem aradı onunla konuşurken aldı telefonunu oyuna girdi. Tekrar aldım elinden swam midir nedir tam hatırlamıyorum ordan mesaj gelmiş. swama hoşgeldin kodun .... diye. Bu ne dedim ne biliyim ben gönderiyorlar öylesine dedi. Telefonu fazla inceleyemedim , aslında fotoğraflarıMiza bakmak için almıştım. O davranışları beni iskillendirdi kontrol etme ihtiyacı duydum. HaliyLe kavga ettik. Bıktım senin guvensizliginden falan dedi. Bende timsah göz yaşı döktüm hemen sonuç olarak küs ayrıldık. O gitti o programın ne işe yaradığına baktım basit bi arkadaşların nerde olduğunu gösteren programmis. Hani yakın olan restoranlari gösteren programlar varya onun gibi sıradan bişeymis. Boş yere kavga ettim güzelim günü mahvettim anlayacağınız. Ota b*ka kavga ediyorum ya o değil çocuk bikacak benden. Yarın davet etmeyi düşünüyorum ama gelmez kırıldı çünkü mesaj bile atmiyor. Ne desem ikna etsem gelmesi için ne yapsam ?