Saç Bakım Ürünleri Otacı argan yağı kullanıp memnun olan var mı?

burcum86

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2007
2.429
172
173
arkadaşlar otacı argan yağını gördüm markette bir çok sahte yağlar olduğu için bir türlü argan yağı alamadım ama otacı markası güvenilir olur diye düşünüyorum.
kullanan var mı??

Bugün almayı düşünüyorum, watsons da gördükten sonra biraz araştırma yaptım, otacına zaten güveniyorum ayrıca içeriğinde parabensiz silikonsuz olduğu da vurgulanmış...

Argan yağının saçlara iyi geldiğini bende duymuştum. Deneyip faydasını gören oldu mu acaba ?

teşekkürler arkadaşlar ben henüz denemedim almayı düşnüüyorum

arkadaşlar otacı argan yağını gördüm markette bir çok sahte yağlar olduğu için bir türlü argan yağı alamadım ama otacı markası güvenilir olur diye düşünüyorum.
kullanan var mı??
Ben organik sertifikalı olmasına dikkat ediyorum argan yağının.cünkü dediğiniz gibi sahteleri cok fazla.fushi nin argan yağından son derece memnunum..denemenizi
Tavsiye ederim.

arkadaşlar ben de otacının yağını kullandım açıklaması şu şekilde otacının;

Argan vitamin E,F,C,A,omega9,esansiyel yağ asitleri,naturel organik squalene,steroller ve antioksidan maddelerce zengindir.
Bileşiminde organik argan yağına ek olarak saçın beslenmesine ,canlılık ve parlaklık kazanmasına destek olacak niteliklere sahip heliantus,zeytin,buğday,hint yağları ve E vitamini bulunmaktadır.

bende heliantus ne diye diye baktım bildiğimiz ayçiçeği yağıymış:KK70:ama kullandım hepsini. Bitti şimdi kendim yağ karışımı yaptım onun fısfıslı kutusuna:KK58: zeytinyağı+argan yağı+yılang yılang+badem yağı+susam yağı+badem yağı+fındık yağı bakalım ne olacak...

Back
X