Benim kuzenimde bir enteresan ben gitmiyorum diye hayıflanıyordu geçenlerde ablam doğum yaptıktan sonra saat 9:30 onlara gittik hastane cıkışı yengemle eve girdi ben uyuyacağım dedi sonra annesinden meyve istemiş yatacak insan bide ben ordayken beni çok seven kişi bunu yapınca soğuyorum
Kızlar...
Son noktayı koyduk galiba bugün.
Trip atmamış olmama rağmen triplerimden bıktığını söyledi bana.
Ayrıca da bana 'gel kuzim gel gel gel' demeyecekmiş çünkü yorgunmuş.
Kızlar bu ne demek! Bi bebeğe kucak açarsın da 'gel gel' dersin ya aynen onun gibi bi tabir bu.
Yaşımız aynı, seviyemiz aynı ve o, kendini benden bi basamak yukarıda mı görüyor?
Neye dayanarak yapıyor bunu? Aynı şekilde mektubunda da konuşmuştu.
Bana 'kuzimin bir bildiği vardır' elbet demem gerektiğini söylemişti. Aynı duruş, aynı duygu: kendini benden büyük görme duygusu, aşağılayıcı bakış açısı...
Ben de dayanamadım ve aşağılamalarından yorulduğumu söyledim. Beni küçük görme hakkını nereden buluyor bu kız?
Artık ne ona ne de arkadaşlarına saygım ve sevgim kalmadı.
Böyle bi insanla devam edilir mi kızlar? Haksız mıyım bu konuda? Siz söyleyin...
Edilmez tabiki, boşver ya ciddiye bile alma. Kendini üstün gören insanlar kendilerini geliştiremez, yerinde sayarlar. Sen kendi hayatına bak. Hobiler edin, gez toz..
Bir bakmışsın, üstünlük kompleksi aşağılık kompleksine dönüşmüş, seni kıskanmaya başlamış deliler gibi.. Hep öyle olur ya :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?