Otel mi ev mi

Neden sinirleneyğm. İnsanlar farklılıkları kabul edemiyor. Daha anlatsam şaka yapıyorum zannederler. Mesela ben düğün, kına gecesi yapmadım. Gelinlik istemedim. Nikaha gelenlerin altınlarını almadım, geri çevirdim. İkimizin ailesinden de tek kuruş almadım. Bebek için herhangi bir hediye kabul etmedim. Eşimin anne babası ile hayatımda hiç telefonla konuşmadım, anne baba demedim. Bunları desem tuhaf gelir herkese. Dalga mı geçiyorsun derler.
Sebebiniz neydi ki?? Eşinizin anne ve babasıyla hiç görüşmeyip anne, Baba bile dememişsiniz onları kendimden fazla düşünüyorum demeyin lütfen..

Sebebiniz neydi ki?? Eşinizin anne ve babasıyla hiç görüşmeyip anne, Baba bile dememişsiniz onları kendimden fazla düşünüyorum demeyin lütfen..
Telefonda konuşmam dedim. Her sene toplam 40 gün gider kalırım. Telefon sohbeti sevmem. Eşim arayınca selam söyle derim. Kimse de AA neden konuşmadı demedi şimdiye kadar. Zaten yaşlılar. Kulakları zor duyuyor. Eşim zor anlaşıyor. Yorgun oluyorlar. Ahır işi vs. Anne baba demem.ben tek çocuğum anne babam da tektğr. Eşim de benimkilere demez. Bu şimdiye kadar hiç sıkıntı olmadı. Eşimin anne babasını severim. Değişik bir kültür benşm için.

Anlamadim da neyse
Ama oraya gidip insanlara cüzzamlı gibi davranacaksanız çocuğu sevdirmiycekseniz de gitmeyin
Cok uzersiniz yaslı insanlari
Onu bilmiyorum hiç. Kucaklarına almak istemezler dedi eşim. Zaten bizimki ağlar hemen. Çocuk insan görmedi ki farklı. Ben banyo yapıyorum, saçlarım yapışık oluyor, başka biri diye ağlamaya başlıyor

Telefonda konuşmam dedim. Her sene toplam 40 gün gider kalırım. Telefon sohbeti sevmem. Eşim arayınca selam söyle derim. Kimse de AA neden konuşmadı demedi şimdiye kadar. Zaten yaşlılar. Kulakları zor duyuyor. Eşim zor anlaşıyor. Yorgun oluyorlar. Ahır işi vs. Anne baba demem.ben tek çocuğum anne babam da tektğr. Eşim de benimkilere demez. Bu şimdiye kadar hiç sıkıntı olmadı. Eşimin anne babasını severim. Değişik bir kültür benşm için.
Eski açtığınız Bi konuya baktım da burda söylediğiniz bir cümlenin doğru olmadığını gördüm ne yazdığınızda arada geri dönüp bakın daha inandırıcı olursunuz 😅

Onu bilmiyorum hiç. Kucaklarına almak istemezler dedi eşim. Zaten bizimki ağlar hemen. Çocuk insan görmedi ki farklı. Ben banyo yapıyorum, saçlarım yapışık oluyor, başka biri diye ağlamaya başlıyor
Niye kucaklarina almak istemesinler torun bu yahu. Yazik günah insanlara cok üzüldüm.. eğer yaşınız doğruysa neredeyse 40 yaşında kadınsınız, aynı şeyi size evladınız yapsa üzülmez misiniz? Eşinizde cok ilginç bu duruma hiç birşey söylemiyor. Ya size gerçekten çoook aşık ya da adam bıkmış ne yaparsa yapsın diyor.
2 dakika hal hatır sormaktan ne zarar gelir ki? Size kayınvalidenin bir zararıda yok kadin kendi halinde takılıyor. Anne baba dememenize birşey diyemem o içten gelir ama 2 dakika konuşmayı bile çok görüyorsunuz insanlara ilginç..

Ben öyle otelde kalmış bir insan değilim. Otelde odaya kaldığımız süre boyunca kimse girmesin desek kabul etmezler mi. Kimse dokunmasın. Zaten orada bişey yemeyeceğiz ki. Tekli elektrikli ocağım var. Kahvaltı için poşet çay,ekmek, peynir. Yulaf ezmesi alırım, süt, yoğurt. Zaten 2-3 gün. Giderken yolda evden börek vs. Ben neleri düşündüm bir bilseniz. Otele gidersek şarjlı elektrikli süpürge bile düşündüm
Buharlı temizleyiciler var. Onlardan edinip götürün mutlaka. Odadaki mikrobu kirarsınız. Süpürge tek başına nasıl temizleyecek.

Niye kucaklarina almak istemesinler torun bu yahu. Yazik günah insanlara cok üzüldüm.. eğer yaşınız doğruysa neredeyse 40 yaşında kadınsınız, aynı şeyi size evladınız yapsa üzülmez misiniz? Eşinizde cok ilginç bu duruma hiç birşey söylemiyor. Ya size gerçekten çoook aşık ya da adam bıkmış ne yaparsa yapsın diyor.
2 dakika hal hatır sormaktan ne zarar gelir ki? Size kayınvalidenin bir zararıda yok kadin kendi halinde takılıyor. Anne baba dememenize birşey diyemem o içten gelir ama 2 dakika konuşmayı bile cok görüyorsunuz insanlara ilginç..
Alamazlar çünkğ. 13 kilo bebek. Kendinş sağ sola atıp duruyor. Benşm babam da hiç kucağına almadı.düşürürüz diye korkarlar. Benimle ilgisi yok yani olayın.

Bugüne kadar kimseye ustuste uc mesaj yazmamisim bu dorduncu oluyor
Ne güldüm bebeginize demek taniyamiyor mu
Lütfen okb icin terapi alin olur mu online da var çocuk büyümeden
yazık küçücük daha huzurlu bir anneyle büýümek onunda hakkı
Sadece bana yapmıyor. Anneme de yapıyor. Koronadan sakınmak okb değilki.Herkes dikkat ediyor olsaydı şu anda batmak üzere olan esnaf para kazanıyordu.hatta herkes dikkat etseydi terapi ler online değil yüzyüze olurdu.

Test yaptırmak sıkıntı. Devlet hastanesi belirtisiz yapmıyor. Özel hastane 500 TL istedi Bulunduğumuz ilde herhangi bir kişi ile görüşmüşlüğümüz yok. Kimseye gelip gitmeyiz. Şu anda evden çalışıyoruz.
Hasta değilsiniz ki gidin kalın veya otel parasi test parası olsun.

Ya cidden herkes bu kadar tedbirli mi ya?
Burayi okuyunca sasiriyorum bazen
Babaanem bizimle kaliyor 77 yasinda
Kalp seker tansiyon troid kollestreol... hepsi var
Biz bir yere cikmasak da
Esim ise gidiyor geliyor
Yani her eve girisinde test mi yaptirayim
Babam dr, ara ara memleketten ziyarete geliyor
Maskeli falan takilamiyoruz
Hani hepten onu odaya hapsedip görüşmeyi kessek kafayi yiyecek artik
Ki pandemi basinda depresyona girdi antidepresan basladik 3 ayda ancak toparladi...
Testler de negatifte yuzde yuz guvenli degil ki
Sonradan pozitife donme ihtimali var
Ya komple gitmeyin
Ya da gitmisken gonullerini alin duzgunce
Belki maskeli oturulur, yemekler ayri yenir ama
Ha otelde kalmissiniz ha onlarda
Sonucta koyun koyuna uyumayacaksiniz
Benim arkadaşım ve eşi evleri ayirdi tedbir ötesi yani corona çoğu insani ruh hastasi yapti .
yani olumsuzduk de tek ölüm sebebi corona gibi saçma sapan abartılmış davranışlar.

konuyu ve bir kaç sayfa yorumu okudum daral geldi
bence de evinizde oturun, gidip stresten herkesi gereceksiniz gibi geldi. kimseyle görüşmediğinizi iddia ediyorsunuz illa gidecekseniz o zaman kendi arabanızsa evde kalsanız da çok bir şey değişmez bence. hastalığa dikkat etmek okb değil ama bu derece takıntılı olmak okb belirtisi. ve babanız bebeği taşıyamıyorsa demek ki babanızla görüşmüşsünüz, diğer dedesi de görse hemen korona olmaz sanırım

Benim arkadaşım ve eşi evleri ayirdi tedbir ötesi yani corona çoğu insani ruh hastasi yapti .
yani olumsuzduk de tek ölüm sebebi corona gibi saçma sapan abartılmış davranışlar.
Ben ilk vaka haberinde lohusaydım.birkaç gün olmuştu doğum yapalı. Her akşam sayılar tv de çıkıyordu ya her akşam o tabloyla birlikte ağlamaya başlıyordum. Bir de ilk üç ay bebeklerin bağışıklık sistemi yok, çok tehlikeli diye açıkladı bir uzman.bebeğşn kontrolü var, kalça ultrasonu var. Babamlara bakıp bakıp odaya gidip ağlıyordum. Ne zaman ölecekler, ilk onlar mı ölecek, bebeğim mi. Arkadaşım sahile yürüyüşe çıkmıştı, kafasına Yumurta attılar. Neden dışarda diye.

Back
X