Otel mi ev mi

Konunun başındaki limoncu öğretileri köye gitmemek gerektiğini, yaşlı "ebebeyn" torunu görmeden ölürse yapılacak bişeyin olmadığını çünkü vadenin yettiğini, kayınailenin zaten düşünceli insanlar olarak köydeki eve gelin kızımız misafir gelecek diye bir oda eklemeleri gerektiğini, hem köyde bir restoran bile olmadığını canı başka yemek çekse ne yapılacağını ve bunun gibi birçok şeyi salık veriyordu. Tabi bu öğretileri üstümüze ham haliyle atıyor noktasız virgülsüz, biz artık bir zahmet kendimiz çözümleyip analiz edecez. Ben bu kadar edebildim :olamaz:

Ay şu konuda saatlerdir yorumlarınıza gülüyorum. :KK70::KK70::KK70:Çok yaşayın e mi.

Benim kız Erzurum da öyle bi kustu ki sıcak bi yandan bi saat silmek için uğraştım kokudan dolayı.Bu bizi durdurdumu hayır.Yolumuza devam ettik 10 saat te Ankara daydık.Siz ne derseniz deyin bahaneler bitmezzzzzzzz
Bebek bu kusar yani çok normal. Uçakta kussaydı en yakın havaalanına acil inişmi isteyeceki konu sahibi. Çıktıklarından hemen sonra değilde 2-3 saat yol gittikten sonra kussaydı mesela. Kendi ailesine gitseydi eğer değil 50 km, 5 km sonra kussaydıda dönmezdi.
Baştan gitmek istemiyordu, çok belliydi.
Ben kendisini haklıda buldum okadar küçük bebekle bu kar kış günü sıcak evden çıkıp sobalı eve gitmezdim zaten. Ama bahanelere gerek yoktu yani.

Ben kendisini haklıda buldum okadar küçük bebekle bu kar kış günü sıcak evden çıkıp sobalı eve gitmezdim zaten. Ama bahanelere gerek yoktu yani.

ilk yorumumda da yazdım

eğer bunu deseydi "haklısın, ne işin var" derdik

zaten yeni bir soğuk hava dalgası geliyor

arabada dahi üşür derdik

ama o virüs de virüs dedi

yine otelde kalması da aslında makul olabilir yani köy evi yerine, bebekle yerde yatacağıma, otelde kalayım diyebilir ama onu da virüse bağladı, test parası vermeyelim otelde kalalım dedi

oysa sıcak soğuk dengesini kuramayız deyip otele geçebilirdi

bunları böyle güzel güzel anlatsa bence eşi de tatmin olurdu ama virüs dediğinde adama hiç inandırıcı gelmiyor

zira gidilecek yer dağ başı, şehirde her gün dışarıda bebek gezdiren, okul gibi kalabalık ortamda işi olan insan bu bahaneye inanmıyor

Evet hatta 250tl den yüksek fiyat veren hastanelri şikayet edin, cezai yaptırım uygulanacak dedi... 500tl isteyen hastaneyi şikayet et konu sahibi... gerçi bana da hiç sormamışta uyduruyor gibi geldi ne yazık ki, bence aile evinde kalmak istemiyor sebep bu 🤷‍♀️
Karı koca 2 kişi yaptıracaklar o yüzden 500 olabilir mi?

Bence aşı olmalarını bekleyin. Yaninda 75 yaş üzerine aşı başlanır muhtemelen 1 ay içinde
O zaman da der ki bana da aşı olsun öyle gideyim.. Velhasıl gitmek istemiyor konu sahibi en ufak bir aksilikte cinnet geçirme derecesine geliyor. Şimdiye gitseydi dönüş yoluna bile hazırlanma vakti gelmişti

Bebeğim neredeyse 1 yaşında oldu. Salgın sebebiyle eşimin ailesi henüz göremedi. 75 yaşındalar. Şu anda gidemezsek temmuza kalacak. Eşim de çok tedirgin ve mutsuz. Ya görmeden ölürlerse diyor. Bu hafta gitmeye karar verdik ama evde kalmak daha riskli geldi. İlçe merkezinde otel var. Otel boşmuş. Zaten Doğu Karadenizin ilçesi. Otelde kalıp birk gün, gündüz maskeli bir şekilde bebeği göstermek mantıklı mı? Otelin risk durumu ne derecedir. Yayla turizm yapıldığı bir yer, şimdi ilçede bike kimse yok
Ben de ailemin yanına geldim annem riskli grupta kardeşimin evi boştu 5 gün orada kalıp ünv hastanesine gittim uçakla geldik annem risk grubunda dedim hemen test yaptılar negatifi görünce buluştuk. Kavuştuk şükür. Ben de bir yıldır görmemiştim bebeğimi de görmemişlerdi. Küçük ilçelerde hemen test yapıyorlar büyük paralar vermenize gerek yok.

Her konuda herkes tivoliye yükleniyor
Ben bir kez bile kızdığınız ters cevap verdiğini görmedim
Bu da bana konu sahibinin şaka veya trol olduğunu düşündürtüyor
Yok, neden kızayım ki. Buradaki kimseyi tanımam etmem. Öğrencilere de hiçbir zaman gerçekten sinirlenmem. Hayatta sinirlendiğim şeyler bellidir. Onun dışında kim ne demiş, kim ne yapmış. Zaten ömür sayılı, sonradan aklıma bile gelmeyecek bir olay yada laf için saniye düşünmeye değer mi

O zaman da der ki bana da aşı olsun öyle gideyim.. Velhasıl gitmek istemiyor konu sahibi en ufak bir aksilikte cinnet geçirme derecesine geliyor. Şimdiye gitseydi dönüş yoluna bile hazırlanma vakti gelmişti
Benden çok eşim arada kalıyor. Hem bebeği görsünler istiyor hem anne babasına bizden korona geçer mi endişesi yaşıyor hem soğuk hava hem ev bebek için kış şartlarınd aşırı uygunsuz. Ben onun için bazı endişeleri yok etmeye çalışıyorum. Oteller ne kadar ister acaba dedi, aradım sordum, pazarlık yaptım. Böylece sobalı ev bebek için sıkıntı olabilir endişesini ve aynı evde ve odada anne babası ile kalma ve onlara corona bulaştırma endişesini yok ettim. Arabada bebek kusunca, evden 15 dk uzaktaydık. Geri dönüp üst baş değiştirmek daha mantıklıydı. Ayrıca arka koltuk ve oto koltuğuna kalın bir şey alalım, ıslaklık geçmesin dedik. Eve dönünce eşim vazgeçti. Hatta ben araba bir gece yüklü kalsın yarın çıkarız dedim. Bu konuda oldukça ısrar da ettim. Tadım kaçtı dedi. Vardır bir hayır, ısrarcı olmayalım dedi. Ne diyim daha.

Yarım litreye yakın kustu. Gece yemişti 240 lık, sabah yemişti yola çıkmadan 240 lık. İkisini birlikte çıkardı. Üzerinde tulum ve kalın yelek vardı. Onlara rağmen atleti sırılsıklamdı.İlk defa korktum. Hatta boğuluyor gibi oldu, boğazına geri kaçtı. Burnundan fışkırdı. 10,5 aydır ilk defa böyle bir şey oldu. Vardır hayır dedik.
10.5 aylık bebeğe 240 cc fazla gelmiştir. Şişirmişsiniz çocuğun midesini.

Kırk haramiler yolunu kesse daha inandırıcı olurdu.
Konu açıldığında engel yemistim yazamiyor ama okuyordum. Bu yorumunuza, kahkasıyla meşhur olan adam gibi "hıhuhuhahahıhahuh" şeklinde güldüm. Sonra esime anlattim birlikte güldük. 😆
Sonra konuyu biraz anlattim.ve konu sahibinin esine ve ailesine üzüldük. 😣

Sakınan göze çöp batarmis ,,1yil ya çok fazla degilmi ? Tamam korunmaniz iyi hoş güzelde bana biraz bahane gibi geldi .sonuçta bu 1 yılda pek bişi değişmedi hala virüs var .ha yinede fikrimi soyleyim otel daha riskli bnce kv kalın . eşinize de üzüldüm kv kp yde yazık 1 yıl sonra torun görünüyorlar

Bebeğim neredeyse 1 yaşında oldu. Salgın sebebiyle eşimin ailesi henüz göremedi. 75 yaşındalar. Şu anda gidemezsek temmuza kalacak. Eşim de çok tedirgin ve mutsuz. Ya görmeden ölürlerse diyor. Bu hafta gitmeye karar verdik ama evde kalmak daha riskli geldi. İlçe merkezinde otel var. Otel boşmuş. Zaten Doğu Karadenizin ilçesi. Otelde kalıp birk gün, gündüz maskeli bir şekilde bebeği göstermek mantıklı mı? Otelin risk durumu ne derecedir. Yayla turizm yapıldığı bir yer, şimdi ilçede bike kimse yok
Evde daha mantıklı otele ben güvenmem

Devlet hastanelerinde hasta yükü zaten fazlasıyla artmış durumda, sağlıkçılar çok fazla yoruldu. Herhangi bir belirti olmadan da numara yapıp test yaptırmak hiç etik değil, kusura bakmayın. Hoş bir tutum değil. Belirtisiz, zorunlu olmayan bir durum için test yaptıracak kimse gidip özelde yaptırsın lütfen. Devlettekiler var olan hastalara çok zor yetişiyor zaten.
Devlet hastaneleri şuan hasta yükü açısından rahat gayet eylül ekimde değiliz çoğu covid polikliniği boş hatta

Orada kalırsak kahvaltı vs maske çıkarmak zorunda kalırız. Otel sizce riskli mi
Bence sizin gitmeye gönlünüz yok gibi
İşi yokuşa sürmeye meraklı gibisiniz.Test yaptırın gidin koku kaybım var diyin yapılır yaşlı insanları riske atmamış olursunuz hem de görmüş olurlar eşiniz haklı

Back
X