Otel mi?

Kurabiyeee78

Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2015
388
218
6 senelik ilişkimde her şey yolunda,dozunda.
ben 22,o 23 yaşında.
ikimiz de universite öğrencisiyiz,aynı şehirde ailelerimizle birlikte yaşıyoruz,pek de büyük bir şehir değil.
her yaz olduğu gibi bu yaz da evlerine zilyon tane yatılı misafir geldi,yaklaşık 20 gündür konakliyorlar. Sevgilim de bu misafirlerden yaka silkmiş durumda çünkü kaç gündür kendi odasında düzeninde değil. Birkaç günlüğüne evden uzaklaşmak istediğini söyledi bana, ben de erkek erkeğe denize giderler diye düşünerek konuştum sevgilimle. Konuşmanın devaminda oldukça şaşırdıgım bir teklif sundu bana (sasirmamim sebebi; 6 senedir birlikte olmamıza rağmen cinsel hayatımız yok, -e yasamamaniz çok normal,neden parantez açıp söyledin diyebilirsiniz,insanlar ilişkinin ömrünü duyunca aa kesin yatmislardir diye düşünüyorlar- ,bana bulunduğumuz şehirde benimle birlikte bir otelde birkaç gün kalmak istedigini soyledi öyle deniz havuz falan değil,bildiğiniz şehrin göbeğinde otele gidicez kalicaz ona göre. Daha önce onunla tatile gitmisligim ayrı ayrı odalarda kalmisligim var,benim rizam olmadan bana dokunmayacagina eminim ama otel teklifine acayip kırıldım kendimi parayla ilişkiye girilen kadınlar gibi hissettim,bunu ona da söyledim. Asla cinsellik olarak bir sey düşünmediğini sadece evden kaçmak istediğini ve vaktini benimle geçirmek istediğini söyledi. Kibarca teklifini kabul edemeyeceğimi söyledim. Ama gelin görün ki beni sapık olarak mı görüyorsun dedi. Hayır asla öyle görmüyorum sadece bu teklif bana çirkin geldi. Daha önceleri arkadaşlarımızın evinde çok kez birlikte kaldık (vize,final haftalarinda ) bir şey olmadı ama otel dediği andan itibaren benim içime bütün bir çirkinlik çöktü. Çok üzüldü bu teklifi yaptığına bence, ben de çok üzüldüm kafamdakileri ona tam olarak yansıtamadığım için.
Oldukça uzun ve de karmaşık oldu sanırım,bir kusurum varsa affola,sadece içimi dökmek saskinligimi paylaşmak istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sizin kaldığıniz şehirde bir otelde konaklayıp gündüz birlikte vakit geçirmeyi teklif edebilirdi diye düşünüyorum.
Otelde de kalınabilir sevgiliyken sorun yok bence ama sizi tanıyor ve kırmızı çizginiz olduğunu biliyordur diye düşünüyorum, teklif etmeseydi daha iyi olurdu sanki.

Çok saçma, aynı şehirde yaşıyorsanız zaten gün içinde görüşürsünüz. Otel de neymiş?
Hayır niyeti başka olmasa bile küçük bir yer diyorsunuz. Bir tanıdık seni görse, çevrenin kulağına gitse... bunları senden önce onun düşünmesi lazım.
Evet ben de bu açıdan çok kırıldım, isteği bencilce geldi

Bencede haklisin.. Niyeti birlikte vakit gecirmek olsa ayni sehirdesiniz gunduz cikar gece evlerinize donersiniz.
Yok niyeti iliski olsa onu da anlarim sonucta uzun yillardir bi iliskiniz var ama otelde olmasini istemesi benimde hosuma gitmezdi.
Baska bi sehire tatile gidelim dese ona da okey ama hosuma gitmedi bu

Sizin kaldığıniz şehirde bir otelde konaklayıp gündüz birlikte vakit geçirmeyi teklif edebilirdi diye düşünüyorum.
Otelde de kalınabilir sevgiliyken sorun yok bence ama sizi tanıyor ve kırmızı çizginiz olduğunu biliyordur diye düşünüyorum, teklif etmeseydi daha iyi olurdu sanki.
Kırmızı cizgimden yana suphem hiç yok o da çok iyi biliyor. Ama teklif etmesi,tamam daha önce kaldık birlikte ama otel kelimesi bana öylesine uzak geldi ki anlatamam

X