Otel!?

Hayatmavisi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2015
202
100
53
32
kızlar biri sizi otele içmeye davet etse ne düşünürsünüz? Ve daha önce de görüştüğünüz biriyse bu yani tanıdığınız biriyse ?? Nolur acil yorumunuzu yapın
Açıkcası şuan biraz da sinirlendim ne bileyim çok iğrendim yani ben mi kötüye yorumluyorum bunu ? Daha önce hiç bir şekilde böyle bir yaklaşımı olmadı gayet düzgün hoşlandığını belli etti ve ben daha bir adım bile atmadan böyle birşeyle karşılaştım
***Hepinize teşekkür ederim konu halloldu***

Son düzenleme:
Ilişkinin durumuna bağlı aslında ama her türlü çirkin şeyler gelirdi aklıma. Başka yer mi yokmuş neden Otel sormadınız mı?

bazı otellerde sadece restorant bölümü dışarıdan gelenlere de açık olabiliyor.biz eşimle birkaç defa gitmiştik. normal müşteri olarak gidip akşam yemeğimizi yiyip kalktık. amaç ne? yemek daveti mi? aranızdaki ilişkiye de bağlı.. resmi oldugunuz biri mi gönül bağınız olan birimi?samimiyetiniz ne düzeyde bunlara göre cevap değişir..

Oteline göre değişir.
İçerisinde dünya mutfağı restoranları, gece klübü, roof olan oteller de mevcut.
Kahvaltısından, gece eğlenmeye kadar birçok otele gitmişliğim vardır.
Gayet normal geldi bana bu yüzden.
Hatta şık bir davet.
Herhangi bir cafe yerine, her zaman tercih ederim.

Okadar cafe lokanta varmisda otel emi cagiriyormus .. hic masum degil bu davet ona göre ..
Şöyle açıklayım ilk önce bana sordu mekan fark eder mi diye bende dedim elbette eder nerede içiçez diye sordum. Mekanda içmeyiz dedi benimde aklıma arabada Boğaz'a karşı içmek geldi kız arkadaşlarımla da yaparız bunu. Yinele evet demedim dedim bazı problemler olur ama yine de olur dedim. Sonra otelde içeriz dimi dedi. Bende dedim ki saçma olmadı mı mekanda içsek daha mantıklı dedim. Dedi ki saçmalamak ne alaka tribe girme. Birşey yazmadım daha nedir yani bu.

Şöyle açıklayım ilk önce bana sordu mekan fark eder mi diye bende dedim elbette eder nerede içiçez diye sordum. Mekanda içmeyiz dedi benimde aklıma arabada Boğaz'a karşı içmek geldi kız arkadaşlarımla da yaparız bunu. Yinele evet demedim dedim bazı problemler olur ama yine de olur dedim. Sonra otelde içeriz dimi dedi. Bende dedim ki saçma olmadı mı mekanda içsek daha mantıklı dedim. Dedi ki saçmalamak ne alaka tribe girme. Birşey yazmadım daha nedir yani bu.
Mekan seçimi arabadan otele geçmişse, o iş yaş....

Oteline göre değişir.
İçerisinde dünya mutfağı restoranları, gece klübü, roof olan oteller de mevcut.
Kahvaltısından, gece eğlenmeye kadar birçok otele gitmişliğim vardır.
Gayet normal geldi bana bu yüzden.
Hatta gayet şık bir davet.
Herhangi bir cafe yerine, her zaman tercih ederim.
Haklısınız bu teklifi sevgilim yapsa geri çevirmez acayip mutlu olurdum. Ama kendisiyle henüz daha duygusal birşeyin içine bile girmeden bu teklifi pekte masum göremedim açıkcası şuan şaşırdım kafam karıştı

kızlar biri sizi otele içmeye davet etse ne düşünürsünüz? Ve daha önce de görüştüğünüz biriyse bu yani tanıdığınız biriyse ?? Nolur acil yorumunuzu yapın
Açıkcası şuan biraz da sinirlendim ne bileyim çok iğrendim yani ben mi kötüye yorumluyorum bunu ? Daha önce hiç bir şekilde böyle bir yaklaşımı olmadı gayet düzgün hoşlandığını belli etti ve ben daha bir adım bile atmadan böyle birşeyle karşılaştım

Seni açıkça içki içmeye ve cinselliğe davet etmiş.. Bişeyler içmek için otel olması gerekmiyor.

Back
X