Otel!?

Değerli KK cılar;
15 sayfa var, yarısı birbirinin tekrarı.
Hemen hemen her konu böyle.

Yorumları okumadan yorum yapmak, konunun nereye vardığını bakmadan ortadan dalmak....

Bi okusanız gelişmeleri?
7. Sayfada, adamın niyetinin ne olduğu açıklanmış.
14. Sayfada halen daha "ama nezih oteller var", "belki barını/restaurantını kastetmiştir"...
Yapmayın, etmeyin..

Bir de iyice okusak?
Konu sahibi "arabada içelim" dememiş; 8 defa falan açıklamış. "arabada içeriz der diye düşündüm" demiş.

Not:
Umarım bu eleştiriler, art niyetli algılanmaz
ben gitme sakın yapma sakın diye yorumda bulunmadım..
sayfaları sonuna kadar okumuş olsamda olmasamda genel bir yanıt benmki şahsi düşüncem..
bu arada
bazen sayfaları tek tek okuyup gözlerim yanacak dereceye geliyor..
sonuçlanan konularda lütfen ilk sayfaya edit yapsınlar....

Son düzenleme:
Tekrar oku istersen, benim yorumum olayların gidişatından bağımsız, konu sahibinin garipsediğim, anlam veremediğim bakış açısıyla ilgili. Adamın otel odasına davet ettiğinin ortaya çıkması, konuyu açan kişinin, her hangibir duygusal bağı olmayan bir adamla boğaza karşı arabada içmek isteğini yadırgamamı engellemez.

Yani? Amaç ne şimdi? Kaldı ki benim mesajım herhangi bir öneri içermiyor, ister 14. sayfaya mesaj yazarım ister 104. sayfaya.. Kimseyi ilgilendirmez.

Tamam tamam bişey demedim.
Aman aman..:)

Siz erkek olsaydiniz, hoslandiginiz, değer verdiğiniz bir kadini taaak diye otele cagirirmiydiniz? Ben erkek olsam asla böyle bir sey yapmazdım. Uzun sureli gorusursun, her turlu restorani, kafeyi, eğlence mekanlarini denersin, her turlu aktiviteyi yaparsin, mekan bulamazsin gidecek, o zaman 'bu defa de değişiklik yapip otele gidelim içmeğe ve ya yemege' dersin. Ama ilk buluşmalarda otel teklifinin altinda asla iyi niyet aramam.
Konunun başında daha önce görüştüğüm biri diye söyledim zaten 5 senedir tanıyorum kendisini ama tabi teklifine olumsuz bakıyorum bende zaten

Bu kişiyle görüşmeyi kesmelisin.Demekki konuyu burara açtıgına göre.gitsem mi diye dusunuyorsun bence?
halbukı görüşmeyi kesmelıydın.sanırım bu kısıden hoşlanıyorsun bır zaafın var dıkkat et.Bundan yrarlanmasın.

Bu kişiyle görüşmeyi kesmelisin.Demekki konuyu burara açtıgına göre.gitsem mi diye dusunuyorsun bence?
halbukı görüşmeyi kesmelıydın.sanırım bu kısıden hoşlanıyorsun bır zaafın var dıkkat et.Bundan yrarlanmasın.
Hayır bu kişiyi yıllardır tanıyorum.böyle birşey demesi beni şaşırttı bende burdan yardım alıyım dedim zaten bilenler biliyor olayın yaşandığı gece gerekli cevabı verdim kendisine konu kapandı yani çoktan

Değerli KK cılar;
15 sayfa var, yarısı birbirinin tekrarı.
Hemen hemen her konu böyle.

Yorumları okumadan yorum yapmak, konunun nereye vardığını bakmadan ortadan dalmak....

Bi okusanız gelişmeleri?
7. Sayfada, adamın niyetinin ne olduğu açıklanmış.
14. Sayfada halen daha "ama nezih oteller var", "belki barını/restaurantını kastetmiştir"...
Yapmayın, etmeyin..

Bir de iyice okusak?
Konu sahibi "arabada içelim" dememiş; 8 defa falan açıklamış. "arabada içeriz der diye düşündüm" demiş.

Not:
Umarım bu eleştiriler, art niyetli algılanmaz
konu sahibesinin avukatı falanmısın ajan?

Seviyeniz sıkıntılı.

Ayrıca hızla kib'e doğru ilerlemektesiniz.
Konu içeriğinden sapmasın lütfen.

Her bildirimde konu sahibinin ve diğer yorumcuların konuya baktıktan sonra, sağlam saydırmaları işten bile değil..!
Sizden dolayı bu toplu kalaylamadan nasiplenmek istemem.

Yani, binlerce kişinin içinde laf dalaşı hiç hoş değil ve de çocukça :KK66:

Son sözü söylemek zorunda da değilsiniz, bırakın bazı şeyler dağınık kalsın. :KK66:

Kimse burada " ne güzel laf giydirdi" diye alkışlamaz.. :)

Yok, ben illa ki uzatmak derdindeyim diyorsanız; özel mesaj kutum "Güzel Türkçenizi" sabırsızlıkla beklemekte.

Ayrıca, konu sahibinin avukatı ya da ajanı, sizin de canınız değilim..:)

Selametle kalınız.

Seviyeniz sıkıntılı.

Ayrıca hızla kib'e doğru ilerlemektesiniz.
Konu içeriğinden sapmasın lütfen.

Her bildirimde konu sahibinin ve diğer yorumcuların konuya baktıktan sonra, sağlam saydırmaları işten bile değil..!
Sizden dolayı bu toplu kalaylamadan nasiplenmek istemem.

Yani, binlerce kişinin içinde laf dalaşı hiç hoş değil ve de çocukça :KK66:

Son sözü söylemek zorunda da değilsiniz, bırakın bazı şeyler dağınık kalsın. :KK66:

Kimse burada " ne güzel laf giydirdi" diye alkışlamaz.. :)

Yok, ben illa ki uzatmak derdindeyim diyorsanız; özel mesaj kutum "Güzel Türkçenizi" sabırsızlıkla beklemekte.

Ayrıca, konu sahibinin avukatı ya da ajanı, sizin de canınız değilim..:)

Selametle kalınız.
Öncelikle size teşekkür derim aslında genel olarak güzel bir konuya değinmiştiniz. Sanırım bunu bu konu altında yazmanız yanlış anlaşıldı herkes tarafından insanları sinirlendirdi. Ve bana da saldırdılar gibi birşey oldu :) neyse önemli değil sonuçta herkes yardımcı olmak istiyor ve hepsine teşekkür ederim.

Bence konunun başına edit yapıp konu güncellenince konuyu ilk kez okuyacaklar için dikkat dağıtıcı oluyor başından sonundan nerden toparlanacağı belli olmuyor. Katil Uşak oluyor. O yüzden soru cevap ve konuyu az sabredip okuyarak yorumlamak daha doğru die düşünüyorum. Konu sahibi arkadaşım bu devirde bir adamdan otel kelimesini duymak bile yeterince soğutucu irite edici restoranı kafesi barını bilemem. Ama doğru dürüst tanımadığım bir Adam ilk buluşma sayılabilecek bi görüşme için otel teklif ediyorsa hele de içki işin içindeyse telden engeller bi daha da adını anmazdım doğruya doğru. Ha alkole karşı olduğumdan asla değil gidilir içkili bi lokantaya sonra gece kulübüne mis gibi içilip eğlenilir ki Ada'm da yazdığı mesajda belli etmiş zaten niyetin kafe bar vs olmadığını direkt oda da diyememiş tabi ama anlatmış işte derdini bariz belli. Ev müsait olsa eve gel derdim ne demek? Bu demek işte. Ki eve de gel deseydi yine aynı derecede kötü şu şartlarda

Bence konunun başına edit yapıp konu güncellenince konuyu ilk kez okuyacaklar için dikkat dağıtıcı oluyor başından sonundan nerden toparlanacağı belli olmuyor. Katil Uşak oluyor. O yüzden soru cevap ve konuyu az sabredip okuyarak yorumlamak daha doğru die düşünüyorum. Konu sahibi arkadaşım bu devirde bir adamdan otel kelimesini duymak bile yeterince soğutucu irite edici restoranı kafesi barını bilemem. Ama doğru dürüst tanımadığım bir Adam ilk buluşma sayılabilecek bi görüşme için otel teklif ediyorsa hele de içki işin içindeyse telden engeller bi daha da adını anmazdım doğruya doğru. Ha alkole karşı olduğumdan asla değil gidilir içkili bi lokantaya sonra gece kulübüne mis gibi içilip eğlenilir ki Ada'm da yazdığı mesajda belli etmiş zaten niyetin kafe bar vs olmadığını direkt oda da diyememiş tabi ama anlatmış işte derdini bariz belli. Ev müsait olsa eve gel derdim ne demek? Bu demek işte. Ki eve de gel deseydi yine aynı derecede kötü şu şartlarda
Kesinlikle öyle katılıyorum sizin bu düşüncenize. Bu teklifi herhangi birinden alsaydım buraya yazmazdım. Bu kişiyi 5 senedir tanıyorum pek çok kezde görüştük bu tarz bir teklifle karşılaşınca ne yapacağımı bilemedim. O yüzden buraya yazmıştım.

Gidecektiniz, akabinde de otelin barında yemek yiyip, eğlendikten sonra, yukarı çıkma teklifinde, ".m salaksın galiba, her yemek yediğinle yatabileceğini mi sanıyorsun, gelişimini tamamla önce hödük" diye bozup, kasık ağrılarına gark edecektinîz

Gidecektiniz, akabinde de otelin barında yemek yiyip, eğlendikten sonra, yukarı çıkma teklifinde, ".m salaksın galiba, her yemek yediğinle yatabileceğini mi sanıyorsun, gelişimini tamamla önce hödük" diye bozup, kasık ağrılarına gark edecektinîz
Hahaha gerçekten bu da güzel olurdu ama gerek yok işin ucunu bildikten sonra bir gram eğlenemezdim zaten

Back
X