- 8 Haziran 2012
- 5.378
- 1.425
- 248
- Konu Sahibi AngryPenguin
-
bunun gençlerin eli ile bir alakası yok bilgece. ben de üniversitede turizm otelcilik bölümü okuyorum. işimiz turistlerle haşır neşir olduğu için alkollü kokteylleri de bilmek ve yapabiliyor olmak durumundayız. 'gençler hadi bakalım alkol alın'' diye bir ders değil. alkollü içeceklerin ne olduğunu, nasıl hazırlandığını bilmemiz icap ediyor.Dogru bir karar. Insan sagligina zararli her türlü seyi ozellikle gençlerin eline asla yakistiramiyorum..
bir miktar tekila, limon şurubu, portakal likörünü buzla birlikte shakerde çalkalayın. ikram edeceğiniz bardağın dudak payı kısımlarına tuz sürün biraz. limonla veya portakalla süsleyin. sonra afiyetle hüpletin.bir margarita tarifi alabilir miyim acaba
işte oranları bilmediğimden dışardaki gibi olmuyobir miktar tekila, limon şurubu, portakal likörünü buzla birlikte shakerde çalkalayın. ikram edeceğiniz bardağın dudak payı kısımlarına tuz sürün biraz. limonla veya portakalla süsleyin. sonra afiyetle hüpletin.
2 ölçek şekere 1 ölçek limon suyu karıştırıp bekletirsen koyu kıvamlı olur. şurup kıvamında bir konsantre oluşur chess. onu limon şurubu niyetine kullanabilirsin. portakal likörüyle limon şurubundan yarım ölçek koy, tekilayı 1 ölçek koy. kıvamını tutturursun sanıyorum. bardağın dudak payı kısımlarını limonla sonra da tuzla. o da ayrı bir lezzet veriyor.işte oranları bilmediğimden dışardaki gibi olmuyolimon şurubu ne ki limon suyu ya da hazır limotana kullansak
2 ölçek şekere 1 ölçek limon suyu karıştırıp bekletirsen koyu kıvamlı olur. şurup kıvamında bir konsantre oluşur chess. onu limon şurubu niyetine kullanabilirsin. portakal likörüyle limon şurubundan yarım ölçek koy, tekilayı 1 ölçek koy. kıvamını tutturursun sanıyorum. bardağın dudak payı kısımlarını limonla sonra da tuzla. o da ayrı bir lezzet veriyor.barmen arkadaşlarım çok daha iyi yapıyorlar bunu. ben yiyecek içecek konusunda başarılı değilim. o yüzden ben de dışardan içiyorum.
bazıları içince sarhoş olur bazıları ise içmeden !!!
içmeden sarhoş olanların şerefine pardon şerefsizliğine kadeh kaldırıyorum
bence ağzımızın açık kaldığı çok şey duyacağızDaha ne kadar saçmalayacaklar merak ediyorum.
bir margarita tarifi alabilir miyim acaba
afiyet olsun abla nerelerdesin?Bunlar ayık kafa ile böyleler,ben alkol alınca bile daha mantıklı fikirler üretirim
afiyet olsun abla nerelerdesin?
eksikliğn hissediliyorSağol yarasın içielim güzelleşelim demi,buralardayım ya akşamları pek olmuyorum da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?