- 13 Mayıs 2020
- 1.051
- 4.356
- 53
Lütfen konum tasinmasin başka yerlerde dikkat çekemez çözüm bulamam rica ediyorum ...
Geçen hafta bir arkadaşım bir köyde sırtından havalı tüfek ile vurulmuş bir kedi olduğunu söyledi apar topar vet.e götürdük ..
Açıkçası yaşayacağından çok umudum yoktu ama hayata tutundu minik ..Ama şöyle bir farkla, felç kaldı ...
Felç kalması beni üzen bir şey ama daha fenasi sinirlerle alakalı olarak sürekli titriyor hadi onu da geçtim kaka ve çiş büyük problem..
Şu an klinikte çiş yaptığı zaman her yeri çiş oluyormuş , kaka zaten lavmanla yapılıyor lavman yapmaktan yara olmuş ..
Vet. Ötenazi yapalım diyor ama gönlüm razı değil
Mama yiyor, su içiyor , gözünün taa icine bakıyor ,elini tutuyor ..Bile bile vurun iğneyi ölsün diyemem ..
Evde 8 yetişkin 1 anne ve 5 bebeği olan kedilerim var ..
Evde bakamazsin diyor vet.ama çözüm ne ?? Ya sinek olursa bütün vücudunu kurt kaplar diyor , ya çiş yaptiramazsan acı çekerek ölür diyor ..
İçimde hep bir umut ..Allah almadiysa canını vardır bir hikmeti diyorum ama ya beceremezsem ..
Sorularım şunlar ..
1) Kaka olayını lavman olmadan nasıl hallederim ?
2) Vücudunun yara olmasını nasıl engellerim ?
3) Sürekli titremesine çözüm nasıl bulabilirim çok zengin değilim hayvan fizyoterapistleri çok pahalıymış
Zaten ufak bir şehirde yaşıyorum isteyene özelden konuşabilirim ..
4) böyle hikayesi olanlar var mı ? Nasıl tedavi uygulamamiz lazım ..
İnternetten geceden beri okuyorum ama yeterli bilgiye sahip olamadım ..Sürekli yürüteç videoları var ama benim öncelikli derdim yürümek değil ,hayatta tutabilmek...
Nolur biri biseyler söylesin , öldürulmesini istemiyorum
Geçen hafta bir arkadaşım bir köyde sırtından havalı tüfek ile vurulmuş bir kedi olduğunu söyledi apar topar vet.e götürdük ..
Açıkçası yaşayacağından çok umudum yoktu ama hayata tutundu minik ..Ama şöyle bir farkla, felç kaldı ...
Felç kalması beni üzen bir şey ama daha fenasi sinirlerle alakalı olarak sürekli titriyor hadi onu da geçtim kaka ve çiş büyük problem..
Şu an klinikte çiş yaptığı zaman her yeri çiş oluyormuş , kaka zaten lavmanla yapılıyor lavman yapmaktan yara olmuş ..
Vet. Ötenazi yapalım diyor ama gönlüm razı değil

Evde 8 yetişkin 1 anne ve 5 bebeği olan kedilerim var ..
Evde bakamazsin diyor vet.ama çözüm ne ?? Ya sinek olursa bütün vücudunu kurt kaplar diyor , ya çiş yaptiramazsan acı çekerek ölür diyor ..
İçimde hep bir umut ..Allah almadiysa canını vardır bir hikmeti diyorum ama ya beceremezsem ..
Sorularım şunlar ..
1) Kaka olayını lavman olmadan nasıl hallederim ?
2) Vücudunun yara olmasını nasıl engellerim ?
3) Sürekli titremesine çözüm nasıl bulabilirim çok zengin değilim hayvan fizyoterapistleri çok pahalıymış

4) böyle hikayesi olanlar var mı ? Nasıl tedavi uygulamamiz lazım ..
İnternetten geceden beri okuyorum ama yeterli bilgiye sahip olamadım ..Sürekli yürüteç videoları var ama benim öncelikli derdim yürümek değil ,hayatta tutabilmek...
Nolur biri biseyler söylesin , öldürulmesini istemiyorum