- 31 Mayıs 2019
- 7.259
- 17.455
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba yok harika biri değilim , durumu stabil .Bir gelişme yok , tedavi devam ediyor bir iki gün daha kalacak .Bakalım sonra neler olucakMerhaba nasilsiniz? Yavru nasıl?
Siz harika birisiniz
Bence de harikasınız. Aslında şöyle normal olarak herkesin olması gerektiği gibi birisiniz ama bizler genelde uzaktan konuştuğumuz ya da sağlığı yerinde olan ve mahallemizdeki dostlarımıza arafa yemek verip sevdiğimiz için kendimizi çok hayvansever addettigimiz için sizin farkınız görünemiyor. Ama sizinki çok farklı bir şey. Sizin gibi insanlar çok az keşke çoğalsaMerhaba yok harika biri değilim , durumu stabil .Bir gelişme yok , tedavi devam ediyor bir iki gün daha kalacak .Bakalım sonra neler olucak![]()
Evde 14 kedi var dediğim gibi eşim de dahil hiç kimse benim bakabilecegime inanmiyor , yarın bir gün ölürse sen toparlanamazsin , çalışırsan yarın öbür gün bu kedi nolacak falan diye bütün kanatlarımı kırdılarBence de harikasınız. Aslında şöyle normal olarak herkesin olması gerektiği gibi birisiniz ama bizler genelde uzaktan konuştuğumuz ya da sağlığı yerinde olan ve mahallemizdeki dostlarımıza arafa yemek verip sevdiğimiz için kendimizi çok hayvansever addettigimiz için sizin farkınız görünemiyor. Ama sizinki çok farklı bir şey. Sizin gibi insanlar çok az keşke çoğalsa
Can çıkmadan umut kesilmez derler ya ben canı çıkmış yavru kediyi bir hışımla kucağıma aldım solunum ve kalp masajı yaptım.Bir umut pes etmeden uğraştım herkes şaşkın şaşkın bana bakıyordu, inanın kedi geri döndü mucize oldu resmenMerhaba yok harika biri değilim , durumu stabil .Bir gelişme yok , tedavi devam ediyor bir iki gün daha kalacak .Bakalım sonra neler olucak![]()
Yok onun ötenazi kararını ben veremem ,versem vicdan azabından ölürüm .Bir önceki mesajda yazdım , onu ordan alicaz bir yuvaya vericez inşallah .Ben bakamasam da en azından birileri onun adına ötenazi istemeyecek Alacaksa Allah alsın canıni ben yapamamCan çıkmadan umut kesilmez derler ya ben canı çıkmış yavru kediyi bir hışımla kucağıma aldım solunum ve kalp masajı yaptım.Bir umut pes etmeden uğraştım herkes şaşkın şaşkın bana bakıyordu, inanın kedi geri döndü mucize oldu resmenÖnce miyavlasa da sesi cikmiyorken ortalığı inletti sonrasında.Annesi aldı gitti şükür.
Bence bir şans verin ona belki Rabbim tutar elinizden
Siz ne diye konu açtınız yahu otenazi yazmışsınız kararsızlığınızida eklemişsiniz herkeste kendi fikrini yaziyor ?Fikrini belirt yazmış miyim ben konumda ??
Böyle bir deneyimi olan birinden mi yardım istemişim ..
Her fikir doğru diye bir kanun mu var ..
Tuvaletim var yapamıyorum değil olay ,müdahalesiz yapamıyorum olacak bilip bilmeden yargı dağıtmayın siz ..
Ben ötenazi yaptırmak istemediğim için aynı durumu yaşamış olan birileri varsa onların tecrübelerinden faydalanmak istedim ..Siz ne diye konu açtınız yahu otenazi yazmışsınız kararsızlığınızida eklemişsiniz herkeste kendi fikrini yaziyor ?
Fikrini belirten herkese böyle tepkiler veriyorsunuz .
Konu acmakta ki amacınız aferin almak takdir gormek galiba .
Evet bu merhametiniz bu hayvanlara olan dostluğunuz icin tesekkur ederim ayni yoldayız.
Fakat tavrınızı anlayamadim . Karar vermek elbette ki cok zor ama tuvaleti var yapamıyor evet olay Tam olarak o. Sonuc itibariyle mudahele ile nasil ne şekilde yapabilecek muamma
.
Allah yardımcınız olsun
Ayrıca başıniza belli ki böyle bir şey gelmemiş , mesaneyi sıkarak çiş yaptırıldığını , popo kısmıni sıkarak kaka yaptırildigini , bağırsak düzenleyiciler kullanıldığını bilmiyorsunuz o zaman neden yorum ve neye yorum yapıyorsun tam olarak ???Siz ne diye konu açtınız yahu otenazi yazmışsınız kararsızlığınızida eklemişsiniz herkeste kendi fikrini yaziyor ?
Fikrini belirten herkese böyle tepkiler veriyorsunuz .
Konu acmakta ki amacınız aferin almak takdir gormek galiba .
Evet bu merhametiniz bu hayvanlara olan dostluğunuz icin tesekkur ederim ayni yoldayız.
Fakat tavrınızı anlayamadim . Karar vermek elbette ki cok zor ama tuvaleti var yapamıyor evet olay Tam olarak o. Sonuc itibariyle mudahele ile nasil ne şekilde yapabilecek muamma
.
Allah yardımcınız olsun
Ayy insallah guzel seyler olsunMerhaba yok harika biri değilim , durumu stabil .Bir gelişme yok , tedavi devam ediyor bir iki gün daha kalacak .Bakalım sonra neler olucak![]()
Merhaba nasilsiniz? Yavru nasıl?
Siz harika birisiniz
ahh
doktor nasıl yonlendırıyorsa o yolu secın cok zor bılıyorum ama kendınızı kedının yerıne koyun ve doktor ne dıyorsa dınleyın
cok uzuldum kedıcıge canım benım ya![]()
Sence ne yapmalıyımYani burası ufak bir şehir pet konusunda çok deneyimli vet. Yok benim gittiğim en iyisi .
Diğerleri hep büyükbaş tohumlama virt zırt ..
Ama bu da biraz negatif bakıyor daha önce yanağı çürüyen ve kafası delik oradan iltihap akan iki yavru kedi için ölürler demişti ama şu an ikisi de benim evimde 1 yaşlarını doldurdular ..
Tekir kedimin gözü bulaniklasiyordu bebekken viral hastalık bu ölür dedi yavrum 3 yaşına girdi .
Zorla veterinerlik okutacaklar bana 35 yaşından sonra![]()
ahh canım ... basın sagolsunBugün veteriner aradı .
Durumu ağırlaşmış ,kafasını bile oynatamiyormus , yaş mama yememiş ..
İzmir e nakil yaptıracaktim ,yuvası hazırdı ama kısmet olmadı
Kedicik uyutuldu ....
Mune konuyu kapatabilir mısın
Beceremedim ...
cok haklısın bibi ...Hayvanların olünce kurtulduğuna inananlardanım bu lanet dünyadan uyutturum hiç birşey anlamadan melek olsun