• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

OTİZİMMİ

serappppppppp

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
6
kızlar merhaba ne olur cevap verin kızım 12 aylık ismine beş kere seslensem ucunde dönüyor normal mi alkış bay bay sar makara cak yapıyor hepsi var at diyor gel diyince geliyor sosyal gülümseme var çocuklarla oynuyor göz teması varbenimle oyun oynuyortop nerde fiyince arıyor topu getir diyince getiriyor sadece ismini seslenince bakmıyor arada hep değil normal mi ne olur birşey diyin

Allahım ya daha 1 yaşında çok şüphe ediyorsan bi uzmana danış

Bana herseyi normal geldi aslinda , adina bakmadigi zamanlarda birseyler ugrastigi zamanlarmi acaba , yani ilgisi baska seyde olunca hemen bakmiyorlar cunku

kızlar merhaba ne olur cevap verin kızım 12 aylık ismine beş kere seslensem ucunde dönüyor normal mi alkış bay bay sar makara cak yapıyor hepsi var at diyor gel diyince geliyor sosyal gülümseme var çocuklarla oynuyor göz teması varbenimle oyun oynuyortop nerde fiyince arıyor topu getir diyince getiriyor sadece ismini seslenince bakmıyor arada hep değil normal mi ne olur birşey diyin
Evham yapmayın hemen. Biri bana boşu boşuna beş kere seslense bir süreden sonra sıkılır ben de cevap vermem 😂
Çevredeki seslere tepki veriyor mu? İşitme testi yaptırdınız mı?

Evham yapmayın hemen. Biri bana boşu boşuna beş kere seslense bir süreden sonra sıkılır ben de cevap vermem 😂
Çevredeki seslere tepki veriyor mu? İşitme testi yaptırdınız mı?
veriyor işitme testi yapıldı her sesi duyuyor başka odadaysam seslenince bakıyor korkuyorum kafayı yiycem ya otizm de diye sadece isimde sorun var ama tamamen bakma degil

evet genelde öyle oluyor
Bence cok takmayin bunu benim kizimda 13 aylik isterse bakiyor istemezse hic umrunda olmuyor aslada suphelenmedim. Otizim sadece isme bakmiyor diye teshis konulacak kadar basit degil bana gore. Suanda doktorunuz yaparmi bilmiyorum ama iciniz rahat edecekse kontrol ettirin derim.

Back
X