Evhamınızı anlıyorum benim bebeğim de 2 aylık insan ister istemez düşünüyor. Ama daha 4 aylık bile değil ismine nasıl tepki versinMerhaba, bebeğim 7 gün sonra 4 aylık olacak agulaması 1 ay önce durdu bazen farklı sesler çıkartıyor çığlık atıyor bazen çok sesli bazen çok sessiz bir bebek bize gülüyor ama yabancı birini gözünce ya dudak büzüyor ya da inceliyor yattığı yerden göz teması kuruyor ama kucağa alındığında gözlerini kaçırıyor bakmıyor yüzümüze kart takiplerinde nesne takiplernde 180 derece takip ediyor ismi ile seslendiğimizde kafasını çevirip bakmıyor sizce otizm belirtisi mi?
İsmine tepki vermemeyi anlıyorum ama diğer davranışlarıEvhamınızı anlıyorum benim bebeğim de 2 aylık insan ister istemez düşünüyor. Ama daha 4 aylık bile değil ismine nasıl tepki versin
Agulamasının durması normal mitecrubeli bir anne olarak diyebilirim ki hayir hicbiri otizm belirtisi degil
Agulamasının durması normal mi
evet normal. bebekler surekli ayni seyi yapmaya devam etmiyorlar. ciglik atmaya baslamis o da bir gelisimin bir parcasi. bir sure sonra babildamaya baslayacak.Agulamasının durması normal mi
Siz geçen haftada böyle bir konu açmıştınız lütfen çocuğu rahat bırakın sizde biraz rahat olun 4 aylık bebeğe tanı koymaya çalışmayın. Agulama durması normal tabiki çocuk konuşana kadar sürekli agu demeyecek. Başka bir beceri kazandığında diğerini yapmayı bırakacak. Okul öncesi öğretmeniymişsiniz gelişim basamaklarını araştırın bence. Otizm diye düşünerek gün geçmez.Agulamasının durması normal mi
4 aylık bebeğe otizm tanısı konulmaz ki. Her bebeğin gelişim basamakları farklıdır. 3.5 aylıkken doktora gittiğimizde başını 180 derece çevirip çevirmediğine baktı, başını dik tutabiliyor mı diye baktı. Anne babayı tanıyor mu diye kontrol etti. Nesne takibi var mı diye baktı. Bunlar varsa nörolojik gelişimi iyidir dedi doktorumuzMerhaba, bebeğim 7 gün sonra 4 aylık olacak agulaması 1 ay önce durdu bazen farklı sesler çıkartıyor çığlık atıyor bazen çok sesli bazen çok sessiz bir bebek bize gülüyor ama yabancı birini gözünce ya dudak büzüyor ya da inceliyor yattığı yerden göz teması kuruyor ama kucağa alındığında gözlerini kaçırıyor bakmıyor yüzümüze kart takiplerinde nesne takiplernde 180 derece takip ediyor ismi ile seslendiğimizde kafasını çevirip bakmıyor sizce otizm belirtisi mi?
Bebeğinizi doktor kontrollerine göturmuyormusunuz doktorlar zaten bi sorun bulsa söylerdi niye kendinize dert ediyorsunuzMerhaba, bebeğim 7 gün sonra 4 aylık olacak agulaması 1 ay önce durdu bazen farklı sesler çıkartıyor çığlık atıyor bazen çok sesli bazen çok sessiz bir bebek bize gülüyor ama yabancı birini gözünce ya dudak büzüyor ya da inceliyor yattığı yerden göz teması kuruyor ama kucağa alındığında gözlerini kaçırıyor bakmıyor yüzümüze kart takiplerinde nesne takiplernde 180 derece takip ediyor ismi ile seslendiğimizde kafasını çevirip bakmıyor sizce otizm belirtisi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?